Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ne haragudj, Kek (vagy zold, vagy akarmilyen ) Elefant....
csak nem vagy olyan hulye, hogy barmelyik topikot is KOMOLYAN veszed a Noklapkam?
Nem tudod mi a KAMU????????
tmer en vegyek be nyugtatot?te vagy aki szeretne,de elfoltja,
ez volt az ueolso szo jogan....
nekem sincsmcsak annyi,mar az alieneket is untasz???/
Aki velem kínlódik, az a saját felelősségére teszi ezt, amíg neki/nekem megfelel.
Köszönöm kérdésed, a földönkívüliek engem még nem látogattak meg, bár nyilván örülnék, hogy tanulhatok tőlük egy csomó mindent - ez lenne csak igazán az erósz szublimálása!
Viccet félretéve... jah, úgy nincs több mondanivalóm számodra...
Vegyél be idegnyugtatót!
Ez a topik nem azért nyílt, hogy te itt okoskodj, hogy márpedig milyen jó lehet a szex. Ebben a topikban arra kíváncsiak, hogy hogyan lehet elfojtani (pontos j-vel!!!) a szexuális vágyat. Szóval nem kell megfeszülnöd, hogy meggyőzz minket az ellenkezőjéről, pusztán csak tovább kell állnod, mert nem tudsz érdemben hozzászólni.
fejfajast lehet kapni toled,ha erdekelne vedd komolyan,ha nem akkor meg mit kell elfolytani?????
nekem ebbol elegem van,nem egy olyan fontos a sex,hogy visszatartana mastol......
En elkepzelem,ahogy a szegeny partner kinlodik,hogy mar legyen vegre valami az egeszbol,te meg mereven kuncogsz....egy lehetoseg van meg,foldonkivulek??????????
milyen szakon,eszakon? monda Hofi....
Ostorozd magad!
Hogy neked milyen gyors a felfogásod! Úgy látszik, hozzád képest mégiscsak Nobel-díjas vagyok...
A partnerek valóban nem voltak hozzám valók, és nem is lesznek, legalábbis semmi jele a javulásnak, tehát magabiztosan mondhatom mindazt, amit mondtam. És egyébként a Nobel-díjról még nem biztos, hogy lemaradtam.
Apaca,pap......
ha valaki nem sexel[pedig szeretne]attpl nem lesz viladhiru nobeldijas tudos,,,,te el vagy keseredve,ugy veszem ki az irasodbol....talan a partnerok voltak nem neked valok?????
Nem mindenki arra született, hogy szexeljen. Van, akinek mást szánt a sors. Soha nem lesz boldog, ha a szexre helyezi a hangsúlyt, mert az számára tabu. Nem tudom, mit lehet ezen nem érteni? Valaki orvos lesz, valaki pedig soha nem lehet orvos, ha megpusztul, akkor sem. Valakit táncra teremtett az élet, valaki meg hiába imádja a táncot, ha felmegy a színpadra, kitöri a gerincét. Ez ennyire egyszerű. Akinek soha nem lesz jó kapcsolata a másik nemmel, az ne szomorkodjon, hanem tanulja meg a kreativitását használni! Ettől még szexelhet, ha úgy adódik, vagy elintézheti magának, ami tapasztalatból beszélek természetesen - ha elintézi magának, az általában sokkal élvezetesebb, mivel úgyis olyan partnerekkel hozná össze az élet, akik nem értenek eléggé a szexhez, vagy nincs türelmük, vagy nem illenek össze, illetve már a kapcsolatok sem úgy működnek ezeknél az embereknél, ahogy kell, szóval a szex igazából mellékes kérdéssé válik. Sz@r kapcsolatokkal meg minek foglalkozni, ha van jobb dolgod is? A kapcsolatokban örökösen csak a sikertelenséget éled meg, miközben ha másra fordítod az energiát, akkor legalább azon a területen kiteljesedhetsz.
errol eszembe jut a regi vicc:
tudod mi a kulomdseg a tv nezes es egy jo sex kozott: nem tudod?
akkor menj tovabb tv-ni..
a sok feleslges energiat???????eleg oda 10 kllemes perc,aztan el van intezve........mindenki jol jar,,,,,
Minek?Ha jol esik,nem kell komlyoan venni,edeszseges,nem kell hatalmas huhot csapni.......
mar ketestelek,ez mas tema,de megcsinaltam,a daralt pipimellett,kozepen szetteptem,a kerek pitat ,es megtoltottem,evvel es lecsofelevel,bennevolt szen,hatalmas lett,es nagyon finom....
nemertem ki csinal asexbol ilyen cirkuszt?????ha jol esik minden kotottseg nelkil,mer ne?????????
Ez a szublimálás érdekelne. Tudok veled valahogy privát módon beszélgetni?
Egyébként én tudom szublimálni, az alkotás kárpótol.
Jah, de én legalább tisztában vagyok vele, veled ellentétben.
Amúgy most minden topikba beleírsz, amibe én írok?
Tudjuk, ez nálad saját tapasztalat.
De felesleges másba fektetni az energiádat, mert a lelki sérülésed igy is megmaradt.
Ez általában akkor szokott felmerülni, amikor az illető rendszeresen azt tapasztalja, hogy ha megéli (megpróbálja megélni) ezeket a vágyakat, azzal mindig csak rosszabbul jár: aránytalan mértékben sérül lelkileg, vagy akár bajba is keveredik miattuk. Tehát gyakorlatilag nem éri meg neki ez az egész, ezért szeretné, ha azt a sok feleslegesen elpazarolt energiát másba fektethetné.
Miért akarod a természetes biológiai működésed elfojtani? Akkor ne is egyél, és ne igyál, ne menj Wc-re. A betegségeknél nagyon nagy arányban tényező hogy a biológiánkat folyamatosan el akarjuk fojtani. Születésünktől kezdve kódolva vannak ezek a dolgok a sejtjeinkben. Nézd meg Bagdy Emőke pszihofitnesz c. előadását a Youtube-n!
Szublimálni kell! Sport, művészetek, tanulás!
Nem elfojtani kell, hanem megélni. Mindig lehet.
Mivel lehet egy idős férfi potenciálját csökkenteni.
Én pont akkor szoktam hangulatjavításra használni...de visszaüt, mert utána meg sokszor bűntudatom van.
Most elég jól sikerült elfojtani, csak az a baj, hogy a párom igényli a szexet.
De mindegy is mert úgyis becsődöltem minden téren.
akkor próbáld k az anafranil hangulatjavítót,én kb 2 napja ágaskodok,már annyi lessz úgy látom az év végi vizsgáim egy részének is :( már a 40-eseket is csorgó nyállal nézem.
holnapra talán kiürül ...hhhhh
férfinak se könnyű lenni
A szülés után a 6. heti vizsgálatnál a doki írta fel, mert ez az egyetlen olyan fogamzásgátló, amivel lehet szoptatni. Egy dobozban 3 hónapra elegendő tabletta van. Szünet nélkül kell szedni. Én ráadásul nem is menstruáltam ez idő alatt.
Nem tudom kinek milyenek a tapasztalatai erről a gyógyszerről, de nekem óriási libidócsökkenést okozott.
De ugyanezt tapasztaltam évekkel ezelőtt, amikor másfajta fog.gátlót szedtem. Szóval nekem nem jönnek be a bogyók. Illetve nézőpont kérdése, én nem a vágy elfojtására hajtok
Hopp, akkor vagy nem jól működök, vagy nincs semmi baj körülöttem...
Mert még mindig eszembe jut.
Egyetértek!!
A fogamz. gátló egy idő utén nekem is csökkentette. Az a baj h. ehhez kb: 3 év kellett mert az elején éppen csak nőtt a libidóm
Különben a "gyilkos gyógyszer": diane. A dokim is azt kérdezte hogyhogy ezt írták fel először fogamzásgátlónak? Előtte soha semmit nem szedtem. Azóta nem vagyok hajlandó semmit szedni!!! Sok problémám volt vele!!
A brómról én is azt hallottam, hogy mérgező. Bár most eszembe jutott, hogy az antideprenszánsok is libidó csökkentők.
Én komolyan gondoltam, hogy van valami gyogyi ami csak erre van, de úgy látszik tévedek. legalábbis még nem hangzott el a neve.....
hermia, melyik fogamzásgátlóról beszélsz? (neve?)
Látom már elhangzott az "egészségügyi csak sex" -- azért azt nem olyan könnyő megszervezni
Ne ajálngassátok már a brómos teát
Meg akartok valakit mérgezni?