Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Műanyag doboz
2009-06-02 10:511.
Létrehozva: 2009. június 2. 10:51
Sziasztok! Szükségem lenne 1 literes eldobható műanyag élelmiszer szállító dobozra. Olyanra amibe a gyorsétkezdék csomagolnak, kb. 50 darabot szeretnék vásárolni, de Miskolcon nem találok. Kérem, hogy akinek van használható tippje, az ne titkolja előlem! tudom gugli a legjobb barátom, de most hűtlen hozzám, nem segített. A Metroban már néztem (most szombaton) de nem volt. Rémlett még egy műanyag üzlet a Batóház végében, de az meg bezárt. Köszönöm a segítséget!
Van egy ötletem, bár nem biztos, hogy találsz ott ilyet, de hátha; mi tavaly vettünk ott az esküvőnkre eldobhatós, fedeles dobozkákat, amibe sütit csomagoltunk a vendégeknek.
Szóval: Miskolc, a városból a Metro felé mész. Átmész a Sajó hídon, és balra a legelső utcán (asszem, a Mercedes szalon mellett) van befelé egy út, a Sajóval egyvonalban. Annak az útnak a baloldalán, valahol a vámudvarral szemben van egy hatalmas udvar, egy mirelit- és cukrászkereskedős bolt. Tavaly Boza Kft-nek hívták, de mintha most már más lenne a neve. Hátha sikerrel jársz!
most miért gond az a 200 db?
50-et elhasználsz, 150-et meg feldobsz cserére ide a fórumra ... hátha másnak is szüksége van rá
köszi, akkor van remény, csak Székesfehérvár nekem kicsit távoli
ilyesmit?
http://madisonoffice.hu/images/termek_kepek/konyhaicucc/ 470/KHMU017.jpg
Pontosan nem tudom, mire gondolsz, de én 1 literes dobozt a 100 ft-os boltban vettem, talán Best-ben.
Ez átlátszó, van fedele, ami az egyik oldalon a dobozhoz van rögzítve, így nem leemelhető, hanem nyitható.
Felénk a kajások hungarocell szerűségbe pakolnak.
Szia!
Talán nem ez a legjobb megoldás, de ha már sehol nem kapsz, én bemennék egy étterembe, pizzériázóba ( szóval olyan helyre, ahol használnak ilyen dobozokat ) és megkérdezném ők kitől rendelik.