Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lecsúsztatott farmer
Sziasztok,
meg tudná-e valaki nekem mondani, hogy mi a neve annak a nadrág szabásnak, nadrágnak, farmernek ami úgy néz ki,mintha épp leesne, lecsúszna?
Régen amcsi getto rappereken lehetett látni, és tuti, hogy nem csak leesett a csípőjükről, hanem ez valami fura szabás.
Kérdések: hogy nevezik ezt a fazont, hol lehet kapni, van-e valakinek szabásmintája
Köszi előre is.
nevét nmtom
de berskában, zarában, pull&bearben kb mindenhol lehet kapni
nagyon köszi a linket!!!
nem tudom eldönteni,hogy a gomb és a lábközép varrás távolsága 3X akkora-e mint a normál gatyáknál,mert ha igen,akkor trikóval pont úgy néz ki mint a gettonadrág, ha meg nem, akkor ezt is le kell tolni... És akkor elveszett a lényeg
aha, szal, nem háremnadrág és nem mély ülepű (nem szűk a szára) akkor marad a deszkás nadrág és akkor házilag kell derékrészt rárakni ha boltban nem létezik
Vagy ha az ember nem varr hanem hagyja letolódni, akkor az ember csak vesz egy 2 számmal nagyobb nadrágot?
Háremnadrág, női viselet. Derek a helyén van, szabása bő. Mély ülepű nadrág esetén, a derék itt is a helyén van, a nadrág szára szűk, csak a lábaköze szabása van lentebb, mélyebben.
Amikor az ember segge kint van és lóg a nadrág, az a "deszkás" nadrág, vagy buggy nadrág. Ezeknek a szára rendszerint bő, dereka nincs a helyén, a fél fenék kilóg. Ez szerintem inkább szubkulturális viselet. Míg az általam említett első két fazon, az utóbbi szezon és a mostani szezon meghatározó szabásvonala.
Köszi, de ez nem az :( -egyébként ezt én sem venném fel-
nekem a gettonadrág kell
és persze most képet se találok :(
nők apja: És ki kérdezte, hogy neked tetszik, vagy sem? Senkit nem érdekel. A másik meg hogy kimondta, hogy nőnek kell? Fontoskodunk, fontoskodunk??
bordermina: köszi, érdekes sztori, lehet benne valami :DDe a lányeg, hogy szerintem is van egy derékrész rárakva, hogy effektíve ne hagyja el az ember...
evis: igen, a házilag barkálcsoltak azok mind ilyenek... De engem az érdekel, amiazért takarja a feneket... Nekem mondjuk a mostani ceruza nadrágok bénák, de hát az én véleményemre se kiváncsi senki.
antoinette: köszi szépen, ez elég szakszónak hangzik!!!
PUSZKATA: igen, az, tudsz róla valami közelebbit?
Jessica007: azt látom hogy trottyos, de így nem találok rá a neten ;) A kérdés nem az hogy előnytelen vagy sem, hanem hogy hogy hívják és hol lehet beszerezni.
Töminé: igen nekem is rémlett így, meg hiphop meg mi is volt még... street wear (jó magyaros)
Szia!
Én ezt a fazont "deszkás"nadrágnak ismeren.Nem tudom ez segít-e.
Meg kell erősitsem, tényleg normál farmer és félig kivan az alsógatya, nem szabásminta-kérdés. És tényleg a börtönviselt bűnözők diktálják a divatot a feketék körében. Még mindig divik a térdig érő trikó, póló is, amit szintén ott viseltek a börtönben. És a fejre húzott nejlonharisnya szerű valami, meg nem mondom, hogy mi lehet...
Itt élek Usa-ban, hozzánk elég közel Newark, a feketék városa, láttam őket eleget. Nem a bőrszinükkel van a bajom, de ahogy kinéznek és viselkednek és főleg bűnöznek..! Nem értem, miért akarnak normális emberek igy kinézni! Undoritó, mikor látom az egész alsógatyáját, és a menése is olyan röhejes mert a térdénél van a nadrág fenékrésze, igy meg úgy hat az egész, mintha valami törpe lábait látnám egy megnyúlt testhez nőve... Nagyon . Egy normális lépést nem tud tenni, mert ha nagyobbat lépne, talán szétszakadna a nadrág vagy egyszerűen nem is tudna, mert az öv sem engedné. Béna az egész!