Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Én is sokáig keresgéltem, de az IKEÁ-ban kaphatónál olcsóbban sehol nem találtam. Persze itt is csak a Family kártya kedvezménnyel nevezhető kedvező árúnak...
Ha csak rövid időre van szükségetek rá, de mindenképpen kellene a nyugalmadhoz, akkor én a helyedben megvenném és aztán a nyaralás végeztével a tesz-veszen vagy a vaterán eladnám egy kicsivel olcsóbban, és akkor csak pár ezer forintodba került a rács.
Köszönöm,
de ez sajna nem jó, mert a lépcsőfeljáró 70 cm széles a nagypapa nyaralójában, a 75 cm-s ajtó nem fér be.
Szia!
Sajna azt nem tudom, de találtam egyet egy aukciós oldalon.Íme a linkje:
http://www.teszvesz.hu/item676240417_ikea_biztons agi_ajo_es_lepcsoracs_75_107_cm.html#gallery
Remélem tudtam segíteni.
Üdv
Itt láttam a rácsot: http://angolbazar.hu/node/70
Persze az ár az nem annyi amennyi a web-en van (gondolom a 3490 Ft valami alkatrész lehet) , de az egyik boltjukban van 2 db.
Szerintem 6 E-ért csak valami toldó elem van a brendonnál, a legolcsóbb rács 16 E Ft, ahogy én látom és ráadásul 2 db-ra lenne szükségem.
Otthon nem kell ez, a kicsi lassan 2 éves, nem lehet csak úgy bezárni. A lépcsőtől viszont féltem őt, elég meredek lépcsők vannak a papánál.
Az angolbazár.hu-n is érdeklődtem, de most nekik sincs. Az angol ebay-n láttam rengeteg Lindam-ot, fillérekért hirdetik, de "only pickup", ott meg a kutya nem veszi meg.
Értem. Megnéztem a babyoutlet oldalán is,de ott sincs. A brendonnál láttam 6 e-ért.
Otthon nem tudnátok később használni?
Nekünk van,Ikeás. Nagyon jó szolgálatot tesz néha a mi 16 hónapos örökmozgónknál.
Szia,
Már néztem, most nem hirdet senki. Egyet találtam, de az is 8 E Ft.
Igazából a nagypapa nyaralójába kellene - persze nem a nagypapát akarjuk elkerítani, hanem a "kétévesünket" - ahol 1-2 hetet töltünk a nyár folyamán, úgyhogy ezért nem akarok beruházni egy újba.
Szia!
Nézd meg a teszveszen vagy a vaterán.
Az Ikea weboldalán nincs fenn, de kapható, telefonon megkérdeztem.
Az ikea-family ára 8900 Ft, kártya nélkül 13900.
Én valami olcsóbbat keresnék, használt is jó lenne.
Sziasztok,
Ez mennyiben került?
Szia!
Az én babám is kezdi szétszedni a lakást. Nézem én az IKEA oldalát, de nem találom a terméket. Milyen néven keressem?
Szia!
Most én is ebben a cipőben járok
Teszveszen van fent viszonylag sok (IKEA-s), használtak,újak vegyesen.
Igazából én sem találok, néztem Brendonban is, de nekem az drága, így mi csináltatunk asztalossal.
Most a mintákért gyűjtöm a képeket, úgy felszerelni,hogy ne sérüljön a korlát.
Én is várom az ötleteket
Szia!
Az IKEA-ban nagyon jó áron lehet kapni. Szerintem ott érdemes kutakodnod.
Üdv
Linamama