Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Gumilepedőt keresek
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, ha van infótok! Hol lehet matracvédő gumilepedőt kapni nagy méretben? 90×200- as ágyra kéne a kisfiamnak, mert most kezd ágytisztává válni, de vannak még balesetek. Lehetőleg olyasmi lepedő kéne, amit Ikeában lehetett kapni még tavaly, de mostanra eltűnt a polcokról. Egyik fele be volt vonva egy pamutos réteggel, ami megakadályozta, hogy csúszkáljon rajta a lepedő, ráadásul nem is nyiszorgott az ágynemű alatt. Vékony volt és olcsó.Én pelenkázó alátétnek használtam út közben, de szétvagdostam kicsire. Ha valaki tudja milyenre gondolok és esetleg találkozott hasonlóval, kérem ossza meg velem!
Köszi!
Chaplinke
Szia!
Én az Auchan-ban vettem ezen a héten, kemény 500 Forintért.
Üdv: Csisz
Én most láttam az IKEAban talán 2 hete.
deaz Elefáni bababoltokban is láttam. Nem muszál 200 cm hosszúnak lenni, elég a 120-140es is, hisz a lepedő alá rakod, és a derékrész a fontos..
Mintha a JYSK-ben láttam volna..
Nézd meg ott is!
Üdv: Butterfly
Sziasztok!
mi néhányszor használtuk a tescós változatot, ennyi pénzt megér. tényleg nem rossz, csak sajnos kicsit zörgős-csúszós, hosszútávó megoldásnak sztem nem az igazi.
Szia
A tescoban péntektől lesz "Value vízhatlan matracvédő" 519 Ft-ért 90*200 cm.
Én ne használta, nem tudo ilyen inőség, de ha a gyógyszertárban tényleg 2000-3000 Ft lehet, hogy kipróbálnám.
Ha nem "adjuramisten" akarod, érdemes nézegetni a Lidl meg az Aldi akcióit. 2000-2400 ft körüli áron szokott lenni. Az egyik oldala gumis, a lepedő felőli oldala pedig frottír. Tehát nem csúszkál rajta a lepedő, és nem kellemetlen érzés a lepedő alatt a gumi.
3990-ért pedig az IKEA-ban bármikor megveheted:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/9 0152777
Sziasziaaaa!!!!! Köszi, ez jó ötlet!
Amúgy meg: ....
Nekem spec van egy, ami most nem kell, ha gondolod, megalkudhatunk:-))
Szia Chaplinke! :)
Gyógyászati segédeszköz boltban nézd meg, ott 100%, hogy van (az áráról fogalmam sincs sajnos).