Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Házibulikhoz, partyhoz ajánlom... Persze csak felnőtteknek és bátraknak!
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.zsozsoso ft.trial.KissOrDrink
sajnos én sosem tudtam ezzel mértéket tartani. Főleg az unicummal nem... Ezért inkább nem veszek otthonra sem, mert rossz vége lenne a dolognak
Hát még ha nyernék több üveggel. Rossz belegondolni :)
Hahaaaa, mindenképpen. Ha valami csoda folytán megnyerném, amúgy is szeretnék egy hozzá értő emberkét, aki előttem leellenőrizné a minőségét...
Szóval te leszel az első, akit priviben értesítek
Okés de akkor ne sírj ha véletlenül nyertél :P
Vagy pedig hívj meg és megkostolnám,hogy valóban jó unicumot kaptál nem romlott meg semmi baja nincs-e...a szívemre venném ha valami bajod lenne tőle:)
Nem vagyok szerencsés a nyereményjátékok terén, szóval ezt annyira figyelembe sem vettem :D
Ajjj, most úgy rámjött a bulizhatnék, este riadóztatom is a többieket :D
teljesen egyszerű. Bal oldalon vannak azok a kis ikonok,hogy csoportok meg blablabla és ott megtalálod az eseményeket is. Azon belül a közelgő eseményeket láthatod de te is tudsz eseményt csinálni amit teljese mértékben be tudsz állítani. Ha akarod privát esemény ha akarod nyílt és utána küldesz egy meghívót az embereidnek akiket szeretnél ott látni majd. Ez az amit én is használok és tudom,hogy jól működik.
Bár láttam már ismerősök lapján olyat is,hogy valami házibuli szervező alkalmazást engedélyezett. Na erről még semmit nem tudok. Csak annyit,hogy ilyen is létezik.
háj.
uh, nálunk általában ha nem teló, akkor msn, vagy valamiféle közösségi oldal... bár én leragadtam a körlevélnél.Lehet, hogy azért, mert nem annyira használom ezeket, de én nem is tudom, hogy hogyan kell ilyen csoportot létrehozni facebookon... Pedig annyira jó ötlet, hiszen kb így az összes barátom fent van, és megsprolnám vele a pötyögést, meg a teló számlát :D
jól kapisgáljátok! a facebook-os szerveződés nagyon is jó dolog:)
Több érvet is fel lehet hozni mellette:
1. sokan nézik és valóban csak azok látják akiknek te megengeded
2. emiatt a leggyorsabb és legpontosabb (ez csak rajtad múlik,hogy mikor osztod meg velük az információt és milyen pontosan)
3. lehet speciálisan is intézni egy ilyen szervezést
Mi általában minden közös programot ott szoktunk lebonyolítani. Kirándulás,buli,vásárolgatás bármi. Csinálunk neki egy új eseményt amit mondjuk zártnak állítunk be és mi hívjuk meg rá azt akit szeretnénk,hogy ott legyen...pofon egyszerű:) Mivel zárt ezért annak nem is fogja kidobni aki nincs is a listán.
Igen, nagy részt csak a barátaim vannak felvéve, de üzenőfalra ha kiírnám, az azért nem lenne jó, mert az ismerőseim között azért akadnak olyanok, akiket nem szívesen hívnék meg a bulimba...(tanárok, nagyon régi osztálytársak stb...)
olyan kéne, hogy speciálisan csak adott "csoportot" meghívni :) és nem mindenkit
egyik házibulin már a társaság jó része becsípett állapotban volt, valahonnan előkerült egy társasjáték, hát ne tudjátok meg, úgy feldobta a hangulatot, hogy közben mindenkinek jöttek a könnyei a sok nevetéstől, nagyon tetszett, nálam ez majdnem megütötte a tökéletes házibuli szintjét...
Persze ez kis házibuli volt régi ismerősökkel, nem egy ereszd el a hajamat, tombolós zenés est :)
A lényeg, hogy ne vigye senki sem túlzásba a piálást... mert annál gusztustalanabbat nem tudok, mintha valaki kergeti a "rókákat"
Aki úgy érzi igyon, én megelékszem egész estére egy-két pohár édes pezsgőve...esetleg a buli elején lecsúszik valami velkám drink :)
Szerintem ez egyénfüggő...
Nekem a pezsgő+energiaital
Vagy Unicum, esetleg Jäger.
Enni nem szoktam buliban.
Jó ez igaz,más a kettő,de azért az is buli a maga nemében:)
Tökéletes házibuli szerintem nem létezik,mert ahogy írtad is minden bulinál lehet jobbat csinálni. De ez már más tészta.
Nálatok mi az ami elengedhetetlen egy buliból(házibuli)? Étel,ital ilyesmire gondolok.
Nekem a "házibuli" fogalma egy kicsit másban merül ki, de hát kinek mi...
Én a buli alatt bulit értek a bográcsozás alatt pedig bográcsozást.
Tökéletes házibuli pedig létezik, de biztos, hogy mindig lehet jobbat csinálni.
Pártolom:-)
Tökéletes házibuliban mondjuk én még nem volt voltam de mind jó volt az tény:) Régen voltam már egyébként, nyáron remélem lesz egy jó pár
természetesen meg vagy hívva Te is!
Addig is bombázzatok az ötletekkel, és én beillesztek mindent az Év Bulijába. :)
- Anya! Hogy hívják az én apukámat?
- Nem tudom.
- De hát miért ???
- Háááát, amekkora buli volt, örülj, hogy nem vagy négylábú.
Az elején olyan egyszerűnek tűnt az egész, de most már rengeteg ötlet összegyűlt, és nem is tudom mihez nyúljak. De a buliig még van időm.
Köszönöm ezt a malibus az ötletet is, szólok pár barátnak és kiadom nekik a feladatot. :)
Mindettől függetlenül, ezekbe azért annyira ne bízz, ha sikerül az, jó, de a legbiztosabb, ha már most elkezdet szervezni a sajátodat, és ez lesz max a bónusz...
Egyébként össze állt már a kép, van valami terv?
én is csak annyit tudok, mint te. Olvastad?
Graffiti, meg gondolom egyéb technikákkal az utcákon felfestett dolgok.
Hello!
Én még csak most néztem meg miről van szó. Én is nagyon jó ötletnek tartom azt hogy fogjuk össze. Mert akkor így nagyobb a nyerési esélyünk. De el tudnád nekem mondani, hogy pontosan ez mit is takar? Úgy értem, hogy mi is az a street art. Grafitik?
Ez nem is rossz ötlet. Pár ilyet is kipróbálok, hátha nyerek valami ingyen szervezést. Okt. 11-ig lehet küldeni? Ez azért elég szoros határidő...
Akár páran együtt össze is foghatnánk, és csinálhatnánk képeket. Ha nyerünk, meg vagytok hívva a bulimba! :)
Én már be is küldtem egyet... Remélem elég lesz!
http://images.netbag.hu/20090930/09265829014.jpg
Vélem ény?
Hello!
Hát én nem erre gondoltam, de azért megnézem mi is ez!