Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szép fehérnemű olcsón
2004-02-26 16:111.
Torolt_felhasznalo_686900
Létrehozva: 2004. február 26. 16:11
Sziasztok! Tudja-e valaki, hogy hol lehet mostanában szép, szexis fehérneműt vásárolni olcsón? Ma jártam egy áruházban, de ott a legszebb darabok között csak a melltartó került 8000 forintba, a leárazottak meg nem tetszettek. Különleges, drága pasit különleges fehérneművel kell megajándékozni, viszont a drágaság itt már problémát jelenthet, a pénztárca kinyitásánál. Szépüljünk együtt, NLC-sek! Üdv mindenkinek, és köszi a válaszokat!
Sziasztok!
Én most vettem magamat pár különleges fehérneműt, söt találtam náluk sexy mikulás jelmezt is. Azzal fogom meglepni a férjemet :-)
Nyugott szivvel tudom ajánlani mindenkinek
www.fehernemuoutlet.hu
Nem tudnátok nekem abban segiteni, hogy Pesten milyen boltokban forgalmaznak Brown Bros márkát (fehérnemű,fürdruha).
mA voltm az Ázsiában ott van a márkaboltja, és sláttam egy gyönyörű fürdőruhát. a felső élénk ciklámen,csillámos,csík fazonú,középen nyakpántos,de nem volt méret . Az alsó része fekete és csillámos. Beleszeretettem! és már voltam mindenféle boltban, de semmi más nem tetszett. Weboldalon csak ez az egymárkabolt van, nem találkozatok esetleg iylen márkával vmelyik fehérneműsbe?vagy ha láttatok vhol hasonló fürdőruhát, szoljatok:)
köszi a segitségeteket
hu az tényleg szép.
bár nem tudom hogy felvenném-e
wow
ez nagyon jóra sikeredett.
vélemények?
H&M nagyon szépek, a melltartók 3e alatt
hééé, most látom, nincs egy kicsit elkésve a válasz?
ennél olcsóbb nincs
a körúton a melrose a wesselényi és a király között.
és még valami: a tangától a harisnyakötőig-mindent super árakon kapsz meg-még a legutóbbi divatot is-csak egy a probléma, hogy pillanatok alatt elfogy.
Na pusza neked
milyen boxert vettél?
Írtam neked privátban a bugyik átvételi lehetőségéről!
Frísitettem a bemutatkozó oldalamat! Rengeteg szép fehérneműt tettem fel! Csípőtangák, franciabugyik, csipkés tangák, melltartók, babydollok. . . Teljesen új mindegyik!
Nézzetek körül! A képre kattintva láthatjátok az árakat is! Írjatok üzit ha megtetszik valami!
vasárnap 13-18-ig
szombat zárva