Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fisher-Price etetőszék

Sziasztok!
Tudja valaki hol lehet vásárolni Magyarországon Fisher-Price Space Saver nevezetű etetőszéket?
Az Amazon-on megtaláltam 55 USD áron, a Bimbomarket.it 76 EUR-ért adja (+ postaköltség 20 EUR kb.)
Esetleg Ausztria is szóba jöhet.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2002&e=product&pid=35236
Köszönöm!
A teszveszes belinkelt az nem ugyanaz mint a Space saver, arra vigyázz!
A teszveszest szerintem csak olyan babának lehet venni, aki már biztosan ül.
Szia!
Nekünk is ilyen van. space saver
Kb. 2 éve vettük mi is az árzuhanás.com-on, akkor olyan 10ezer volt.
Azóta sincs semmi baja.
Mi nagyon szeretjük, szerintem szuper.
Valaki írta, hogy az elválasztója miatt nem tud beleülni a gyerek. Hát nálunk ez nem probléma, simán egyedül mászik bele és ki a gyerkőc, igaz ő már 2,5 éves. Szerintem, ha már tud egyedül székre felmászni, akkor ebbe is bele tud mászni, ha meg nem tud, akkor mindegyikbe emelgetni kell úgyis.
Esetleg írj egy emailt az arzuhanas.com-ra hátha be tudják szerezni.
Szia!
Csak egy tanács: arra figyelj, hogy a széket oda tudd tenni az ebédlőasztalhoz, mert előbb-utóbb úgyis közösen esztek, ami fontos, könnyen be tudd kötni a székbe a gyerkőcöt.
Nekünk nagyon praktikus volt az állítható magasság.
Én a bababoltban kinéztem a széket, és végül fele árért!! vettem használtan.
A végén veszek egy Ikeás Antilopot 3500 Ft-ért + 1000 Ft a tálca.
Sokaknak bejött!
Húha, bonyolódik az etetőszék választás számomra.
Jó, hogy leírtad a fával kapcsolatos észrevételt. Használt székeket nézek én is, de ennek az ára olyan meggyőző volt. (Egy régebbi topicban 12 ezer Ft körüli árat írtak.)
Nem könnyű a döntés. Időm még van, amíg nem ül, úgysem teszem etetőszékbe.
Köszönöm a kutakodást.
Igen, ilyeneket láttam, csak olyan merevnek tűnnek.
Valamiért a FP olyan meggyőző volt. Jó megoldásnak találom, hogy dönthető is. Egy másik fórumon azt rótták fel hátrányként, hogy a középső műanyag biztonsági elem (amelyik a két láb közé esik) miatt nem tud önállóan ki-be mászni a gyerek.
Ok, köszi a megerősítést, hogy érdemes nyomozni.
Ezek szerint szereted és a babád is szereti/szerette. Az egyetlen hely, ahol most találtam és nem az Óperencián túl van az Olaszország.
De kicsit borsosnak találom a 76 EUR-os árat.
Itt van: http://bambino.hu/shop_art.php?shop_id=3968&cat=345868
szinte ugyanaz, csak nem fisher price.
Szia!
Nekem pont ugyanilyen van, az arzuhanas.com-ról rendeltem vagy 2,5 éve. Szuper kis darab, nagyon szeretjük, és nincs vele tele a lakás, helytakarékos valóban.
Ó, a játsszvelem.hu lett volna nálam is a következő próbálkozás.
Lehet, hogy találnék az osztrák e-bay-en? Valahogy nem merek belevágni nyelvismeret hiányában. Angolul menne....
Szia!
Köszöm, hogy utánanéztél. Igen, olvastam már azt a topic-ot. 2 éve még lehetett kapni. Azóta nem értem miért nincs.
Olaszországból eljöhetne, de elég drága lenne. Bízom benne, hogy valaki látott ilyet Ausztriában mondjuk...
Ha nem ezt akkor valószínű egy fa etetőszéknél maradunk. Olyan Stokke Tripp-Trapp utánzatra gondoltam.
Hát én utánnajártam és a játsszvelem sem tud már szerezni ilyet.
Én egyenlőre nem találtam senkit sem aki árul ilyet itthon. Mi próbáltuk az amazonaosn megrendelni de mivel egy hónap után sem jött visszakértük a pénzt.
Pedig nagyon jó kis szék nem értem miért nem lehet ilyet behozatni
Nézd át ezt a topikot, hátha találsz valami segítséget:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=156346