Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mikulászsák
Tudom, tudom még csak egy hónap múlva jön a mikulás, de az idén szeretném egyedi zsákokba rejteni a meglepiket. Úgy unom már az egyen piros nylonokat...
Valami aranyos, érdekes megoldásra gondoltam ami már önmagában is ajándék lehet.
Kutakodok már néhány napja, vannak ötletek, de kíváncsi vagyok a tiétekre is!
Köszönöm!
Zita
Kedves Mindenki!
Tudom, hogy nem az a fórum témája, de Télapó rendeléssel kapcsolatban kérném mindenki segítségét. Szeretnénk rendelni szombatra, de interneten valahogy nem nagyon találok, csak néhányat, ami elég drága. Ha valaki tud segítsen.
Előre is nagyon szépen köszönöm!
Bocs, hogy belefecsegek...
Egy ráérő nagymama 5lete idénre ,
Tavalyi Mikuláscsizma,még nem nőtte ki mert vagy 3 kiló cucc belefér és úgy nyúlik ahogy rakom bele.
Én tavaly ebbe a zsákba tettem a mikulás ajándékot. Szerintem idén is ebbe kapja.
Adventre is készülök, így ahhoz organza tasakokat vettem a Teszveszen. Szerintem nagyon szépek.
Bocsánat!:)
Nem tudom mi van ma velem... Beteg vagyok és kötexem'... Egyébiránt az 5let tényleg jó!
De jóóó pont ilyesmire gondoltam köszi, és találtam itt egy dekupázsosat is, az is nagyon tetszik.
Moncsikám a te csizmáid is tetszenek, köszönöm!
Szia!
Én igyekszem minden évben megújítani a Mikulás zsák designt.
Ezek voltak már:
Színes krepp papíra belepakolva a finomságok, színes szalaggal bugyor szerűen összekötve.
Ugyanez tüllből.
Kis dobozok. (Karácsonyi mintával, természetesen.)
Volt olyan év is, amikor nem szedtem külön a csomagokat, hanem vettem egy hatalmas fonott kosarat, azt pakoltam meg, celofánba csomagoltam, fenyőággal,fagyönggyel, óriási skót koskás masnival díszítettem, így adtam át.
Mindenből annyi db volt benne, ahány embernek szántam.