Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Karácsonyi ajándék a főnök
2009-12-15 22:201.
Létrehozva: 2009. december 15. 22:20
Sziasztok!
Szerintetek mit lehet venni a főnökasszonynak karácsonyra?
Nagyon fiatalos,nagyon igényes,nagyon jó ízlése van!CSakhogy az égvilágon mindene megvan!!!
Szeretnénk valami emlékezetes ajándékot,nem valami tucat fantáziátlan ajándék!!
Várom az öteleteket!:)
Sziasztok!
Én tegnap vásároltam be mindhárom férfi főnökömnek: a Ráday és a Mátyás utca sarkán van egy borkereskedés (BonVin), aminek nagggyyoon jók az árai, csak magyar borokat tartanak, de nagy választékban, és nagyon kedvesek az eladók, mindenben segítettek. A borok mellé boros kiegészítőket is lehet venni, én a páromnak ruháztam be egy borhőmérőre.
Szerintem ezekkel nem lehet tévedni (de holnap a céges karácsonyozáson kiderül...)
illetve megszeretni kívánóknak:)
http://www.kulfoldremennifocizni.eu/
Bp-en ...de lassan körvonalazódik...mivel nagy boros...gondoltam egy asztali borkínálóra ami nagyon jól néz ki és nem mindenki konyhájában van:)
nah, itt egy link pl, benne egy szép virág...
vagy egy márkásabb toll, annak biztos, hogy örülne egy finom csokival :)
hahahaa..komolyan!?...látod...eltaláltam az ízlését..túlságosan is:-)))
hol tudnám megnézni???
Akkor többen vennétek?
Én pl nagyon-nagyon szeretem a Muranoi üvegből készült lámpákat, bonboniert, éjjelilámpát. És nyáron láttam, hogy annyi, de annyi minden van belőle. Még parfümszóró is. Fantasztikusak !!!
Nagyon jó!Közvetlen!!
Elég jól ismerjük...ezért is nehéz neki jó dolgot kitalálni...inkább azokat tudjuk amiket ő nem értékel:(