Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dormeo fedőmatrac
2009-12-29 22:481.
Létrehozva: 2009. december 29. 22:48
Sziasztok!
Szeretnék véleményeket,tapasztalatokat kérni a Dormeo fedőmatraccal kapcsolatosan.
Gondolkodom rajta,hogy vásárolnék,mert reggelente ébredéskor általában fáj a hátam,nyakam,vállam.
Szerintetek érdemes megvenni?
Használt már valaki ilyet,és ha igen,akkor bevált?
Várom a hozzászólásokat!
Kati
Hát ez felháborító!!
Bár elég régiek a hozzászólások a dormeó matraccal kapcsolatban,de egy friss infó: ma az egyik kutyám szédszedte miszlikre a matracomat,és meglepetésemre( a dűhömet kivéve) kiderült,hogy mezei szivacs és semmi több.Helyenként lyukak vannak rajta ez lenne benne a varázs,vagy az hogy beképzeli az ember a gyógyító hatását?
Nagyon örülök neki, hogy meg vagy vele elégedve. Meglátod, sokáig örömöd lesz benne!
Jó alvásokat kívánok.
Szia Zsuzsi!
Nem tudok neked privit írni,mert a rendszer nem engedi.
Megrendeltem a dormeo matracot,és nem bántam meg!!!
Kb 2 hete alszom rajta,és nagyon megvagyok elégedve!
Köszönöm a tanácsot!
Üdvözöllek
Kati
Szia!
Nekünk ez van:
160x200 cm jelenleg 19.900 ft + ajándék párnát adnak.
a honlapjukon olvastam.
Nekem megszűnt a derékfájásom amióta ezen alszom ez tény!
Kriszta
Megnéztem a Dormeo oldalát, hát tényleg pont egy tizessel feljebb ment az ára, mint amennyi volt másfél évvel ezelőtt.
Interneten rendeltem meg, 1 hét alatt hozták. Mindenképpen érdemes, mert a férjemnek gerinctörése volt, mint írtam nekem is nagy gondjaim vannak, de ezen tudunk aludni, pihenni.
Azt, hogy milyent rendelj, megmondják telefonban a vevőszolgálatosok. Nagyon kedvesek! Most karácsonyra a fiaméknak rendeltem 2 párnát, azt 3 nap múlva kihozták.
Majd írjál, hogy hogy döntöttél! És ha meglesz, számolj be, hogy tudtaok aludni! Írhatsz priviben is nyugodtan.
Üdv: Zsuzsi
Szia !
Dormeo Renow/ha jól írtam/én arról beszélek.27,990-ft,ajándék párnával.140*200 méretű.
A dormeo lapján is rajta van.
Szia!
Nem tudom a keresztneved,ezért nem tudlak megszólítani!
Hiszek neked,úgy döntöttem,hogy megrendelem a matracot!
Ezek szerint a te matracod 2 személyes.A párom nem egy sovány ember,120 kg-on felül van.Azt olvastam a matracról,hogy 110-120 kg a terhelhetősége.nem tudom,hogy keskenyebbet rendeljek,vagy kettőnk részére?Interneten keresztül rendelted?
Szia Kati!
Nekem nagyon komoly gerincproblámám van, azért vettem meg tavaly nyáron a fedőmatracot. Egy kinyitható kanapén van, 140x200-as méretű. (19.000.-Ft , párnával együtt.) Az, hogy csak 3,5 cm vastag, semmit nem ront a kényelmen. A párna is szuper jó!!!!
Rendkívűl jó rajta feküdni, aludni, nyugodt szívvel ajánlom, hogy vedd meg. Nem fogod megbánni!
Szia!
Nekem nagyon komoly gerincproblémám van, azért vettem meg. Egy kinyitható nagy kanapén van a fedőmatrac, tavaly nyár óta használom és csak a legjobb véleményem van róla!
Nyugodt szívvel tudom ajánlani!
Az, hogy 3,5 cm vastag, semmit nem befolyásol, rendkívűl kényelmes.
Szia!
Pontosan azért érdeklődöm,mert valóban nehezen hiszem el a matrac vastagsága miatt,hogy használ!
matracot nem tudok az ágyra tenni/csak fedőt/mivel nem olyan az ágyunk,hogy ezt lehetővé teszi.Új ágyat nem veszek,mert a régi nincs rossz állapotban,nincs kifeküdve,nem hepe-hupás.
Velem van a baj,nem tudok rajta úgy aludni,hogy reggel kipihenten ébredjek.
Esetleg tudod az elérhetőségét annak a cégnek,aki kipróbálásra ideadja a matracot,és csak akkor kell megvenni,ha valóban megfelelő?
Kati
ugye nem gondolod, hogy a 3 centis FEDŐMATRAC ad bármilyen tartást egy vacak alapmatracon/ágyon? Nem kell mindent elhinni a reklámnak.
Egyébként van olyan matracos cég, ahol elviheted kipróbálni a matracot.
Jó éjszakát!
Szép álmokat a matracon!
Szia
Kati
Lehet,hogy ez alkat,és gének függvénye?
Kondizni sajnos nem tudok,mert a gerincem és az izületeim miatt nem merek.Enni nagyon szeretek,futni nem tudok mert bokatörés miatt műtötték a lábam.57 éves vagyok,dolgozom,nem is igen van rá időm.
Szobabicigli van,nem tudom,hogy azzal is lehetne-e helyettesíteni a mozgást.
Akkor a tiéd lehet,hogy nem fedőmatrac?
A rendes matracra kell rátenni,vagy kompletten ez van az ágyban?
Dormeo?
A matrac magassága a hírdetésben 3,5 cm!
Ezért félek kicsit,hogy nem nagyon vékony ez?
Ha nem baj,megnéztem a képeidet.Nagyon jól nézel ki!Hogy csinálod,hogy ilyen fiatal maradtál?
Minden tanácsot,tippet elfogadok/habár nem biztos,hogy be is tudom tartani/
Nem túl vékony ez a fedőmatrac?
dormeo a tied is?Egyszemélyes,vagy kettő?
Szia!
Nekem tavaly decemberben ajánlotta egy rokonom, mert panaszkodtam neki, hogy nagyon fáj reggel a hátam, vállam, derekam...
Január első napjaiban vettük meg a legnagyobb franciaágy méretűt, s akkor ajándék párna is járt hozzá. 19000 ft volt így.
Imádom! Azóta megszünt minden fájdalmam!!! Én is ajánlom neked!!!
Szia!
Nekem nincs olyan matracom, viszont láttam már a reklámját. Az árára nem emlékszem. Viszont ez csak egy fedőmatrac, kicsivel többért meg lehet rendes matracot is kapni, amitől nem fáj az ember háta, válla stb.-je. Mivel csak fedőmatrac, nem tudom, hogy mennyi ideig bírja a használatot..