Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mi is nagy francia vígjáték imádók vagyunk.
Kedvenceink:
Dilisek vacsorája
Topmodell a barátnőm
Addig jár a korsó a kútra
Van barátod?
és az újabbak közül egy nagyon jó Az Isten hozott az isten háta mögött
Ezeket nem lehet elégszer nézni!
Ez nem új amiket én ajánlok, de én imádom az összes Louise de Funes filmet. Főleg a Csendőrös filmjeit! Sosem tudom megunni őket!
Illetve a Jöttünk, láttunk visszamennék mind a 3 részét imádom
A Pofa be! Quentin vagyok, Montargis-ból!
Engem nem akarsz bemutatni?
Ja de, ő meg Ruby pütóból!
Szia!
Az egyik legjobb vígjáték szerintem: Igen, akarom (Prete-moi ta main), ahányszor megnézem, mindig jókat nevetek rajta.
És egy Sophie Marceau film: Gyerekek és egyebek (De l'autre coté du lit). Ajánlom minden házas és házasulandó párnak, gyerekes szülőknek. :)
Ági
Balfácán, Éretlenek, Jakob rabbi, igen.:)
Nekem Pierre Richard-ral a kedvencem az Ahová lépek, ott fű nem terem!!!!!
:D :D :D
Aztan Jakob rabbi kalandjai Louise de Funes-szel!!! :)
Vincent Perezzel A vágy forradalma!!!!!!
LEGJOBBABB!!!! :)
Aztan a tulipanos Fanfan Gerard Philippe-pel, de van uj verzio is Vincent Perezzel, de azt nem lattam.
Ezek mind az utóbbi pár évben készültek:
Dilisek vacsorája
Addig jár a korsó a kútra
Jöttünk láttunk visszamennénk (okkéééééé)
Imádom a Kellemes Húsvéti Ünnepeket, ezerszer láttam és még mindig vinnyogok rajta!
Heves Jeges
Jakob rabbi kalandjai
Éretlenek
Éretlenek a tengerparton
Balfácán
A Pofa be! tényleg nagyon jó! Mindig megnézem, ha negy a tévében.
A Pelenkás bajkeverő sem rossz. Nekem az Amélie csodálatos élete az egyik kedvencem, bár ez nem kimondottan vígjáték. És a Szeretni bolondulásig, szintén Audrey Tautouval, igaz ez sem vígjáték, viszont érdekes a sztori!
Én Svindler c. láttam egy haláli filmet, eredeti címe Cash, de más címen láttam magyar tévécsatornán a napokban.
Átverés-átverésének az átverése. Nagyon jó.
Szia!
Két apának mennyi a fele (Delon, Belmondo)
Pofa be (Jean Reno)
Nekem ezek tetszettek, de van még valami csak nem tudom a címét, mindjárt megnézem