Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Azért azt is vegyük figyelembe,hogy a különböző licitálós oldalak,tele vannak hamis cuccokkal.
Az összes lv,abercrombie,ed hardy cucc, egy web áruházból érkezik hozzánk,piti áron.
Ajánlom annak böngészését,meglepő mikor az eredetinek tűnő,bazi drágán megvett ruhádat/táskádat meglátod rajta.
És igen,ciki a hamis ruha.
Ciki nem eredetit venni.Sot,meg outletet is.Hasznalt ruhat meg semmi penzert nem vennek fel,ha eppen Ed Hardyra fajna a fogam,elkezdenek sporolni,ha nem lenne ra kape.
Ja,es basic tee vagy basic tank vasarlasat is cikinek tartom,legyen az `Hardy vagy Diesel vagy barmi mas.
Szerintem ott még válogatni is tusz, mert nem azt kell megvenned, amit leütöttél, hanem amit akarsz. Szerintem valaki hordja be külhonból százszámra. A vaterásnak az a lényeg, hogy vegyél valamit, ami megtetszik. Szóval fel tudod próbálni, hogy melyik méret a jó, és melyik szín tetszik.Ha megnézed, van egy rakás portákája.
De szerintem baromi drágák. Viszont nekem is tetszenek.
szeretném megfogni..tudod magyar ember módjára...
:-)
Ciki az, hogy egy márkás ruha 10-20x annyiba kerül, mint egy ugyanolyan funkciójú noname.
Az meg még cikibb, hogy sokan a flancos cuccok alapján ítélik meg a másik embert.
És az is ciki, hogy ebbe a játszmába a másik embert is belemegy, és csak hogy "trendi" legyen, képes márkás cuccnak kinéző gagyit venni.
Én a gagyinak kinéző gagyit veszem, és leszarom, mit gondolnak rólam. :))))) Felszabadító érzés, hidd el. :)))
szia!
nekem ciki... inkább ne legyen semmi márkája az adott ruhadarabnak, mint hamisítványt vegyek.