Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
megoldás?...hát nekem szerintem a mindjárt felrobbanok attól is van, hogy ilyenkor iszonyatosan kavarog a gyomrom, feszülnek a melleim (néha annyira, hogy a zuhanyzás fáj), nehezek a végtagjaim stb., na ezektől ideges, ingerült leszek, kimerítenek idegileg is...
a napokban ajánlották itt az egyik topicban a Premens, majd kipróbálom...addig meg szedem a ligetszépe kapszulámat...
többet pihenek, kevesebbet vállalok magamra, iszom esténként 1 pohár bort, szóval próbálok lazítani...
jó annak, aki ezt nem ismeri, de ez nem azt jelenti, hogy másnak sem lehet (csak azért mert nem mindenki szenved pl. ugyanabban a betegségben, az még nem azt jelenti, hogy nem léteznek a mások által elszenvedett nyavalyák...).
levegőt én sem kapok, plusz nem látok és alig tudok nyelni
azthiszem hisztiznem kéne sürgősen
szóval már az is feszültséget okoz, hogy nem kapok rendesen levegőt
lehet, hogy ez inkább csak a bajom?
Szia!
Nem inkább PMS alatti hisztit szerettél volna írni?
Magamon figyeltem már, mikor vagyok robbanékonyabb, érzékenyebb, depresszívebb, hisztisebb.
Rájöttem, hogy összevissza, tehát még csak véletlenül sem havi ciklusokban.
frankó
az allergia is most kezd kijönni
úgyhogy az orrdugulásnak kimondottan örülök
nem tudom miylen testi tünetek vannak, biztos szar lehet......
én pl allergiás vagyok, sokszor alig látok ki a fejemből, de nem mutatom sem az ügyfelek sem a kollégák előtt!
önuralom! azthiszem ez a akulcsszó!
nem biztos, hogy a hiszti a jó szó ... ahogy írtam is "mindjárt felrobbanok állapot"
komolyan mondom csak úgy pörög pl. a szivem is
tőlem eleve a hiszti áll távol / a felsőért való hiszti csak poén volt /
abszolút antinő vagyok ezügyben, életemben nem hisztiztem még!
sőt kifejezetten utálom ha valaki hisztis
nekem meg az felfoghatatlan, ha valaki a felsőért hisztizik
nagyon rossz állapot, hidd el
én sem tapasztaltam eddig, de nem egy jó dolog
mint írtam már, már az is idegesít, hogy érzem a feszültséget belül és hogy ingerültebb vagyok a körülöttem lévőkkel
nekem ez a hiszti olyan misztikus
37 év alatt egyszer sem tapsztaltam, de nemcsak magamon nem, hanem a kolléganőimen sem meg a barátnőimen sem.......
szerintem ezt a pasik találták ki:)))))
olyanért már voltam hisztis hogy nem kaptam a méretemben egy jó felsőt , de ezért??????????
szerintem hülyeség!
bár látom vannak akiket érint, számomra felfoghatatlan.........
Én is túlérzékeny leszek, de olyan sinten, hogy ok nélkül is bőgök.
Minimum egyszer, de van, hogy kétszer is bőgök egy kiadósat, 1-2 nappal mielőtt megjön, és a közepe-vége felé.
Nem tudok mit tenni ellene, ki kell ereszteni a fáradt gőzt és a feszültséget.
késői pms, korai klimax
tudom én halmozni az élvezeteket
Látom,te megértetted
Lehet,mindjárt megtépjük egymást...csajok,kinek van PMS-e?
A pre előtag a menstruációra vonatkozik (premenstruációs szindróma) ,nem a PMS-re..
Komolyan nem értitek??
A pre- azt jelenti elől, előtte, azért hívják PREmenstruációs szindrómának,mert ELŐTTE jelentkezik. ;)
Jól tudod,pont ezért jelentkezik a hiszti PMS alatt,és nem a PMS előtt,mert az maga a menstruáció előtti (és nem PMS előtti) nyűgök összességét jelenti ;)
Én is próbálom a feszültséget okozó helyzeteket elkerülni.
ezt amúgy is, alapban próbálom kerülni ... de sokszor nem kikerülhetők és ilyenkor valami rém rosszul reagálok
nekem előtte egy héttel jön a hiszti.
a mozoghatnék meg előző nap jön rám, akkor elhordanék egy hegyet is...
Majd lesz,kisérletezd ki.A sport tényleg a legjobb.Ha feszült vagyok,futok pár kört,vagy elmegyek bicajozni,nagyon jót tesz. Utána iszom egy pohár finom vörösbort,és már rendben is vagyok.
Egy idősebb kolléganőm szed valami bogyót rá,majd megkérdezem,ha gondolod,mi az,neki az használ.
Egyébként sajnos én se tudom a gyógymódot, Én is próbálom a feszültséget okozó helyzeteket elkerülni. :)
Nálam be van tanítva ember már reggel azzal kezdem ha érzem a feszültséget, hogy ne szólj hozzám amíg nem muszáj. Abban viszont szerencsés vagyok hogy egykét óra alatt el is múlik!
Ha idegenről van szó, akkor viszont kell az önuralom, ha nincs lehetőséged kerülni a társaságot!
ngyanyáink idejében szerinted mennyit foglalkoztak evvel? Semmit...
A premenstruációs szindróma (PMS) magában foglalja az esteleges hisztit,tehát az nem előtte,hanem alatta szokott jelentkezni ;)
Egyébként pedig kellő intelligenciával kezelve nem ordítja le az ember senki haját. Sportolj,igyál nyugtató teakeverékeket,kényeztesd magad egy kis csokival,egyél több vitamint,zöldséget-gyümölcsöt.
Nekem mindenre a sport a megoldás.
Már, ha van rá időm, a rengeteg munkától.