Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Déli parton homokos strand
Sziasztok! A Balaton déli partját jól ismerők segítségét szeretném kérni!
Hol van olyan strand, ahol a part nem kibetonozott, lépcsős, köves, hanem a kezdetektől homokkal borított és lassan mélyülő. Olyan, ahol a kisgyerekek gond nélkül be tudnak rohanni a vízbe. A M7-esről (annak teljes hossza számításba jöhet) könnyen megközelíthetőt ajánljatok, az sem baj, ha épp fizetős.
Remélem, akad még ilyen természetes strand is, nem csak a mindenhol látható "betonteknős"...
Köszönöm a válaszokat, és előre is bocs, de estig nem tudok jönni, hogy megnézzem őket.
Kedves Felhasznalok! Segitseget szeretnek kerni, Balatonon keresunk lehetoleg termeszetes homokos, csaladbarat, de megsem annyira tulzsufolt helyet, partszakaszt --- ahol a gyerekek (6 es 7 evesek) tudnak homokvarat epiteni, csopogtetni, a viz is lassan melyulo, lehetoleg sok a arnyas resz, nem kozelharcot vivni a fak arnyekaert. Esetleg ha van nemi jatszoter is, az is jo hir. Nem gond, ha fizetos, persze elony, ha nem kell mindennap horror arat fizetni a belepesert. Elegge sok tenyezot irtam, ez a csaknem tokelets kategorianak tunhet, de ha tudtok tapasztalatbol ajanlani, nagyon szepen koszonom elore is.
Sziasztok!
Látom sok "Lelle-fun" van itt, segítsetek nekem!
Mi július 19-22-ig mennénk, egy 2,5 éves kislánnyal. Szállás érdekelne, ami nem túl drága és nincs messze se a Napfény strandtól, se a vasútállomástól.
Lehet magán szállás is, vagy kisebb panzió, ÁRAKAT is írjatok!
Hálás köszönet!
Lelle!
Szuper!!!
Én Lelle Napfénystrand imádó vagyok, de azt tudnod kell hogy nagyon sokan vannak és rengeteg a kisgyerek. De hát mi is ezért járunk oda.
400 Ft/felnőtt/nap egész napos ki-be mászkálós jegy volt tavaly.
A kisfiam tavaly augusztusban volt 14 hónapos, két hete tanult meg járni, és a saját lábán be tudott menni vagy 50m-t. Négykézláb is megfelelt a vízmélység...
"A Hotel Aranypart előtt található Siófok legkedveltebb szabad strandja. A tó sekély, lassan mélyülő medre, valamint homokpad a gyermekek részére is nagyszerű szórakozást kínál"
Szia!
Balatonlellén van!Nagyon kellemes!Én ezt ajánlanám Nektek!
Balatonszemes...jó párszor voltunk ott nyaralni...nekünk nagyon tetszett. Családias,homokos a part. Nyugodt,csöndes Szemes.