Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szemcsepp tárolása

Sziasztok!
A doki szemcseppet írt a fiamnak. Tárolása: legfeljebb 25 °C-on, hűtőben nem tárolható.
És most jön a keresztkérdés: hogyan? Kint 38 fok, bent 42. Sajnos vastagfalú parasztházam nincs, egyelőre Finnországba sem tudunk utazni. Egyéb ötlet? Jelzem, panelban lakunk, ahol kamra sincs.
Komoly ez a 25 fok? Mi történik a szemcseppel, ha egy hétig ennél magasabb hőmérsékleten tároljuk?
Köszönöm a segítségeteket!
Megy a szemcsepp a hűtőbe. :)
szerintem semmi (mar ha nem 0 fok körülire van allitva a hütö), de ne add tovabb, maganvelemeny, hehe! :-)
illetve: mi lenne, ha betekerned valami lopokrocba, ami kicsit ved a hidegtöl es ugy be a hütöbe? Hm?
Szia!
Én betennék 1-2 hűtőakkut egy fiókba és odatenném a szemcseppet. Szerintem lehűti 25 fok alá.
felforr, megromlik, art a gyerek szemenek. Feltehetöleg. Nem tudom. (de ez a logikus)
mondjuk fujogassatok felvaltva ;-) vagy
viccen kivül: szerintem egy fiokban normalis hömerseklet van. vagy nem?
fejvakaros smiley