![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Te beoltatod magad?
![KerteszGabor](/imgs/forum2016/default-avatar.jpg)
Kedves fórumozók!
Talán olvastatok már róla, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása alapján az idei szezonális influenza elleni oltóanyagba a tavalyi pandémiás H1N1 törzs is belekerült, így lehetőség van arra, hogy – elsősorban - az idősebb emberek és a krónikus betegek egy oltással szerezzenek védettséget mindkét típusú influenza ellen. Mielőtt írnánk erről a Nők Lapjában, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre: ti szeretnétek-e beoltatni magatokat egy ilyen komplex-oltással?
Köszönjük a hozzászólásokat:
Koronczay Lilla
el tudom kuldeni de sajnos csak angolul hogy a citrom lugosit es nem savasit
http://www.energiseforlife.com/acid-alkaline -food-chart-1.1.pdf
a masodik sorban a
Moderately Alkaline sorban ott van alulrol a 6 es 7 a lemon es a lime
itt sorrendben van a lugos es savas etelek neve
off
csak egy informacio hatha jol jon valakinek ha sok a gyomorsav eg a belso fel citrom leve megszunteti A kozhiedelemmel ellentetben a citrom nem savas hanem lugos hiaba savanyu az ize
ezt a tessek elfelejteni es nem propagalni !!!!!
Elokapni a biologia konyveket vagy hozzaertoket megkerdezni egy egy blogon /forumon /nem az NLC-ne!!!!!/
E. Cayce es a nem orvos de baromira "okos" Robert Young ota annyi ostobasag jelent mar meg hogy az ketsegbeejto![](/js/tiny_mce/plugins/emotions/images/remult_.gif)
en a herb [noveny] uzletben veszem azt ami novenyi kivonatok nagyon jo meg a camu camu berry por abban is rengeteg a c vitamin Mostani allapotomban probalok mindent amit lehet novenyi dolgokat enni minnel kevesebb kemikal menjen be a szervezetembe
es csak egy informacio hatha jol jon valakinek ha sok a gyomorsav eg a belso fel citrom leve megszunteti A kozhiedelemmel ellentetben a citrom nem savas hanem lugos hiaba savanyu az ize
aztekezesi szodabikarbina ugy szinten egy kiskanal es sima viz [ecet nincs benne ] csak a sima por es viz perceken belul megszunteti a gyomoregest plussz lugosithja a szervezetet
Melyik C-vitamint veszed?
Itt téves információ lépett fel . Az előző évi oltás csak aug 31 -ig érvényes. ( Akkor ki oltatja magát ) Az idei évi oltást az előző év influenzás betegeiből vett minták elemzése után készítették
Az 1919-es spanyol nátha több embert pusztított el, mint a fegyverek az első világháborúban . A lakosság nagy része a hárú által testileg , lelkielg mneggyötört rossz immunrendszerű volt. Éheztek , sok szörnyűséget éltek át , sok barátot , hozzátartozó vesztettek el . Immunrendszerüket ez tönkretette, és nem volt lehetőség ennek feljavítására.
Akinek teljesen jó állapotban van az immunrendszere, jól táplálkozik , sokaqt maozog friss levegőn , annk nem kell oltatni magát.
Mindenki maga dönti el, hogy milyen rizikót vállal az oltási szövődményt vagy az influnzát , melynek szövőmény sok bagyságrenddel veszélyesebb az oltásénak.
igaz van es kivanok neki meg hosszu egeseges eveket
megjegyeznem azt a vedo oltasok legyengitett virusbol vannak de az uj ami jon arra nincs hatasa mert az meg nem volt csak szemleltetonek pl A1 virus volt tavaly na megcsinaltak a vakcinat de iden lehet hogy A 2 jon?? arra hogy csinalnak elore ha meg nenm volt?? szoval aki kapott nem kapja el az A1 de elkaphatja az A2 at mert ara nincs meg vakcina
ez csak az en gondolat menetem lehet tevedek de mindenesetre engem nem oltanak be az tuti
sajnalom azokat akiknek a munka helye megkoveteli
http://hir.ma/kulfold/szines-hirek/7-milliard-emberbol-6-milliardot-el-akarnak-pusztitani-vedooltasokkal-te-melyik-csapatban-leszel/148169?utm_source=ENY&utm_medium=ENY&utm_campaign=ENY
erdemes elolvasni azaz megnezni
mindenesetre en nem oltatom magam semmivel ahogy jon az osz kezdem a c vitamint es magas dozisban sxzedem nem is volt eddig semmi bajom mar a fonokom is meg regebben azt mondt hogy en mne vagyok ember hanem egy alien Mert sosem hianyoztam meg akkor sem amikor a fele ember otthon nyogott a diszno meg a madar flunal akik beolttak magukat 3 napig az agyat nyomtak
Biztos, hogy nem :)
Eddig kétszer oltattam magam, mindkétszer beteg lettem utána nem sokkal. Egyik alkalommal elég keményen. (Akkor volt a nagy H1N1 hisztéria is, asszem 2009-ben, és az ellen is kaptam szurit... hát többet ártott, mint használt.)
Azóta inkább arra fektetem a hangsúlyt, hogy az immunrendszeremet erősítsem, eddig bevált, ezután is így lesz, nem igazán fog ki rajtam az influenza ;) Egy-egy kisebb nátha előfordul, de az nem mérvadó, pár nap alatt elmúlik és nem is kell ágyban feküdnöm miatta.
És még mindig nem. És nem is fogom.
Családunkból anyósom az egyetlen, aki rendszeresen megkapja az oltást, mert a dokinéni ragaszkodik hozzá kora és egyéb nyavalyái miatt.
A családból ő az egyetlen, aki tulajdonképpen ki sem mozdul otthonról, nem jár közösségbe. Ehhez képest minden évben ő az egyetlen a családból, aki benyalja az influenzát. Ennyit az oltássról. :-S
nem pont influenza elleni oltás, de érdemes lehet elolvasni. a cikk alatti kommenteket is!