Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
:)
Az a pumpa, olyan régi típusú. Nagyon jól néznek ki. A fürdőszobás részlegen vannak a piactéren.
Köszönöm a segítséget mindenkinek! Úgy néz ki, neten rendelős boltban megtaláltam a megfelelőt, műanyagot nem akarok, nekem valahogy összetartozik a design és az illat.
Kár, hogy majdnem annyiba kerül, mint a parfüm volt :-DD Ráadásul még a mosdót is összetörtem vele, úgyhogy ez lesz a legdrágább parfümöm minden költséget összevetve.
Szia,
ez az ikeában van,nézted már, ismered?Esetleg jó lehet.
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/6 0176893
Krém, arctonik, parfüm...
Köszi, megpróbálom a gyógyszerban a kis tégelyt.
A Müllerbe is benézek, hátha lesz kis parfümös üveg.
a házi kence krémet jelent?
patikákban lehet kapni kis tégelyeket
Kreatív Hobby bolt?
Abból rengeteg van a városban...
szia!
müllerben lehet venni több méretben.
Az illatfelhő online parfümériából is tudsz rendelni 5ml-set, vagy gyógyszertárban veszel steril üvegcsét, gyors megoldásnak jó.
parfümériában talán lehet venni manapság is parfümszórót... amim van a Madách téren vettem, igaz vagy 10 éve... :)
körbetelefonoznék, biztos most is kapható valahol ..
a nevét már nem tudom ilyen reklám cuccokkal foglalkozott a cég,promóciós termékekkel.
nem olyan nagy ez a "szerkezet" sztem kb. fél-1 deci férhet bele.
Ez engem is érdekelne...
Itthon szeretnék kotyvasztani házi kencéket, de nem tudom miben tárolni őket.
Honnan szerezzek parfümös üveget?