Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Régi sorozatok
2011-01-10 11:081.
Létrehozva: 2011. január 10. 11:08
Sziasztok!
A napokban rátaláltam néhány régi kedvenc sorozatomra.
Pl. Farm, ahol élünk, Csipp-csupp csodák, Szupernagyi.
Olyan jó volt újra nézni.
Nektek mi volt régen a kedvenc sorozatotok? Jöhet akár mese is.
Szívesen nézném meg ezeket, de biztos van több, ami már eszembe se jut.
Ez nagyon jó, jó nosztalgiázni :)
a babás félelmetesre én is emlékszem :)
A hegy gyomrában.
A vasárnapi Disney délutánok
Volt egy majmos is Csita?
És egy Scifi? :) összement emberekről az erőben??
Szia!
Szerintem ez A hegy gyomrában című sorozat lehet. Én nemrég néztem újra. Nagyon szerettem. Most újranézve is jó volt. Főleg a Wilberforce család.
Nem sorozat, de nekem nevezetes!
'Királylány a feleségem'
Két neves színésszel: Gérard Philipe (Fanfan) Gina Lollobrigida (Adeline)
Úgy szöktem be a moziba mivel korhatáros volt.
Xénia lázra emlékszik valaki?
Amúgy:
Parker Lewis
Erdő Kapitánya
Vuk
Hupikék Törpikék
Tom&Jerry
Farm ahol élünk
Váratlan utazás
Itt sok sorozat fent van:
http://nezzsorozatokat.info/
Nem sorozat, de nekem emlékezetes!
"Királylány a feleségem"
két nagyszerű szinésszel: Gérard Philipe (Fanfan), Gina Lollobrigida (Adeline)
Úgy szöktem be a moziba, mert korhtáros volt.
Nem sorozat, de nekem emlékezetes!
"Králylány a feleségem"
két naggyszerű szinésszel: Gérard Philipe (Fanfan), Gina Lollobrigida (Adeline)
Úgy szöktem be a moziba, mert korhatáros volt.
Sziasztok!
A La femme Nikita c. sorozat összes évadát keresem, még a régebbit (1997-2001) Peta Wilsonnal.
Szia .
erre én is emlékszem,a végén kideerült hogy az a bolond aki a másikról állította.
én is a takaró alól nézetem.
De megnézném :
-Nők a pult mögött
-Csillag külötte
-Onedin
-Ann Serly-t(vörös árva lányról szól aki egy testvér párhoz kerül)
tualajdonképpen a Váratlan utazás elődje
Kiváncsiságból megnéztem a sorozatletöltős oldalt, és ÚJRA ÉL!!!!!
http://sorozatokingyen.org/page.php?2 7
Mennyi régi kedvencet eszembe juttatatok. Pl. a Szívtipró gimin nőtten fel. A Váratlan utazás meg a legnagyobb kedvenc.
Nem tudom, hol lehetne meg szerezni ezeket, kár hogy dvd-én nem adják ki
Volt egy sorozat meg a 80-as evek masik feleben,talan angol. Nem nagyon emlekszem mar ra,csak arra,hogy egy kis szigeten allt egy haz,mindig mutattak,hogy valaki all az ablak mogott. Olyan sejtelmes volt az egesz sorozat,nagyon szerettem,de nem emlekszem a cimere.
Nem ez volt ugye az Orveny? Valami remlik a babakkal kapcsolatban abbol is,de nem tudom hova tenni.
Úgy látom, a Daktarit nem írta senki.
A Hosszú, forró nyárt sem.
Lehet, hogy akkor még meg sem születtetek?
Húúú!Érdekes nekem is ez maradt meg,hogy sírnak benne a babák.Azt már nem tudom miről szólt.Kiváncsi lennék rá,hogy ennyi idő után is félnék e tőle.:)
A farm ahol élünk most megy a tv-ben.Mindig nézem.Agyerekkel meg a Futrinka utcát meg a csip csup csodát nézzük minden nap.
Gyerekkoromban:
- Csillagok küldötte (Majka)
- A hegy gyomrában
- Időlabirinus
- Látogatók
Később:
- Sunset Beach
- X akták
- Sweet Walley (Az Édesvölgyi suli szerelmes ikrei könyv alapján)
- Parker Lewis sosem veszít
- A suli
Szomszédok (az M1 már milliomodszorra ismétli, és mindig megnézem, és még mindig vannak olyan részek amiket nem láttam )
Nils Holgerson
Hupikék törpikék
Balu kapitány
Ausztrál expressz
Miért éppen Alaszka
Csengetett Mylord?
A dadus
Erdő kapitánya (ez nem sorozat, de egy tündéri mese)
Magyar népmesék
Mátyás király igaz történetei (asszem igy van a mese cime)
Egyszer volt... (mindegyik sorozat fantasztikus belőle. Nem is értem manapság miért nem adják. Értelmesebb lenne mint a sok ökör japán vacak)
Rin-tin-tin
Majd még gondolkodom hogy mik voltak még kedvencek.
abc sorrendben, ez csak egy kis részlet az elejéből:
10 dolog amit utálok benned - (10 Things I Hate About You) 24 (Huszonnégy) - (24) 4400 - (The 4400) 5 nap az élet - (5ive Days to Midnight) 80 nap alatt a Föld körül - (Around the World in 80 Days) 90210 - (90210) A buszon - (On the Buses) A Bádogember - (Tin Man) A dadus - (The Nanny) A Donnelly klán - (The Black Donnellys) A Dresden - akták - (The Dresden Files) A dumagép - (Frasier) A farm ahol élünk - (A Little House on The Prairie) A felejtés ára - (Dollhouse) A félelem maga - (Fear Itself) A férfi fán terem - (Men in Trees) A férjem védelmében - (The Good Wife) A főnök - (The Closer) A Grace klinika - (Grey's Anatomy) A hajsza - (Rush) A Harper-sziget - (Harper's Island) A hatalom hálójában - (Damages) A hegy gyomrában - (Under the Mountain) A hivatal (UK) - (The Office UK) A Horror Mesterei - (Masters of Horror) A hálózat csapdájában - (The Net) A hős alakulat - (The Pacific) A hős legendája - (Legend of the Seeker)ez az a topik:
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=272079
Beverly Hills 90210
Váratlan utazás
A rajzfilmek gyerekeknek topikban rengeteg mese-nem mese filmtár linkje fent van. Sorozatikból is van rengeteg.
Egy példa vagy száz sorozatra:
http://filmekaneten.blogspot.com/
Szia!
Youtube-on fent van az Örvény, de angol nyelven.
Anno valaki vállalta h csinál hozzá feliratot, de azóta
sem történt semmi :((
Hű, én is nagy Lindás voltam!
Ment egy sorozat a 80-as évek végén, a főcímdal alatt lovak rohantak egy füves tájon.
A sorozat elején egy eldugott farmon élt egy család, három felnőtt gyerekkel (2 fiú, 1lány). És felvettek egy indiánt segíteni. A lány és az indián egymásba szerettek, a lány terhes is lett, de a család ellenezte. A lány megszülte a gyereket, a bátyjai meg pont a szülés alatt megölték az indiánt. A sorozat a született fiú életéről szólt elsősorban. Emlékszik valaki a címére?
Szia!
Nekem is memrég jutott eszembe a film, csak a címe nem ugrott be! A takaró alól mertem csak nézni. :) Úgy rémlik, hogy egy női ikerpár volt benne és az egyik megbolondult. Megnézném újra!
hű, sok volt:)
Hetedik út titka
A folyók nem állnak meg
Külügyi ügyek
Nők a pult mögött - anyukám nézte, én meg mindig ottragadtam a tévé előtt :)
gyes alatt meg a Csupa-csupa életre takarítottam délelőttünként, és akkor ment az Egy kórház magánélete, amit éppen ismételnek:)
Én emlékszem rá, ijesztő volt nagyon gyerekfejjel.
Derrick-et is szerettem.
Füles mackó
Rumcájsz
Pom pom
Nagy ho ho ho
Pityke
Menő Manó
Benny Hill
Sziasztok!
Én az Örvény című sorozatot kutatom-keresem.
Emlékszik esetleg rá valaki?
Olyan ijesztő babák voltak benne és végig egy nagyon különös feszültség uralkodott a filmben.
Persze lehet, hogy ha a mostani fejemmel nézném, tök gagyinak tűnne...
Kántor nyomoz
Onedin család
Szívtipró gimi
Szívtipró gimi (könyvben és filmsorozatban is)
Rózsaszín párduc
A 12 kis hóember (mai napig emlékszek a dallamára)
Mofli, az utolsó koala
Rózsaszín párduc
Kukori és Kotkoda
Pampalini
Váratlan utazás
Szelek szárnyán
Wildside
Nils Holgersson csodálatos utazása a vadludakkal
Hupikék törpikék
Gumimacik
Chip és Dale
Balu kapitány