Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Vendégünk a MorningShow!
2011-02-15 12:531.
Létrehozva: 2011. február 15. 12:53
Kedves NLC fórumozók!
Kedden, azaz február 22-n, délelőtt 11 órától itt a Fórumon vendégünk lesz Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri, a MorningShow 3 műsorvezetője!!!
Úgyhogy írjatok kérdéseket, mert kedden élőben válaszolnak rá a MorningShow bevállalós műsorvezetői! :)
Kedden, azaz február 22-n, délelőtt 11 órától itt a Fórumon vendégünk lesz Vadon Jani, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri, a MorningShow 3 műsorvezetője!!!
Úgyhogy írjatok kérdéseket, mert kedden élőben válaszolnak rá a MorningShow bevállalós műsorvezetői! :)
Sziasztok!
Köszönjük, hogy velünk voltatok, holnap reggel is hallgassátok a MorningShow-t, ott találkozhattok a srácokkal!
Adrián
Szia Jani!
Azt szeretném kérdezni tőled,hogy mivel te tömegközlekedéssel jársz,szokott-e valamilyen negatív impulzus érni, vagy beszólogatnak-e az emberek? Vagy ha kapsz akkor csak pozitív visszajelzéseket.Volt-e valamilyen durva sztorid ezzel kapcsolatban!
További sok sikert nektek!
Csajok! Balázs lelépett, mert egy súlyos léböjt kúrán esik éppen át, úgyhogy izé... értitek... sokat szalad... öööö.... izé.... :)))
Mi még maradunk Ferivel, mert vannak szendvicsek, üccsi, és várnak minket a mellettünk lévő szobában valami meglepivel... ;)
Balázs: csak mint műsorvezető lehet, hogy ez nem teljesen etikus nem? :-) A többség a pártatlanságot várná el szerintem.
Amúgy nagyon bírlak csak ez szemet szúrt ;-)
Jani: igeigen... :-) /amúgy alacsony, alkatra pont olyan mint te és jó fej :-) /
Sziasztok!
Először is nagyon szeretlek benneteket,mert szebbé teszitek a napjaimat,és minden reggel úgy ülök a buszon mint egy idióta mosolyogva!
De leginkább Balázs és Jani humorát szeretem és már a kezdetektől rajongójuk vagyok,még a Z+-os időből.
Balázstól kérdezném: Szerintetek megtudtatok maradni olyan embernek amilyen az elején voltatok?Úgy értem,hogy ti érzitek-e azt,hogy kissé elszálltatok magatokkal?
Én egy kicsit ezt érzem néha,de mondjuk én annyira fanatikus rajongó vagyok,hogy engem nem érdekel.
Nagyon sok sikert kívánok a továbbiakban,jó egészséget nektek és a gyerekeiteknek és remélem még sokáig lesztek nekünk hallgatóknak!!!
Sziasztok,
Ha végeztetek, nem jönnétek vissza a 463-ba? :))))))))))))))))
Balázs: Valóban részrehajló vagyok, megvannak a kedvenceim, és ebből nem is nagyon csinálok titkot.
Jani: ő is arányos testű, szerény srác, aki imádja az anyja főztjét, és a csókja olyan, mint egy friss eperkehely, leheletnyi mentával? ;)))
Feri: Igen, a végletekig védem vélt, vagy valós igazam, de ha normális érveket hoznak fel, azt elfogadom.
Jani!
Te tudatosan nem vállalsz TV-s műsorokat mostanában vagy csak a felkérések hiánya az oka?
Mondjuk szerintem neked így van meg a varázsod!
Az autóösszetöréses adás nagyon tetszett,neten is többször megnéztem.
Terveztek e vmi őrült dolgot mostanában?
Jani: Budapesti Tejipari Vállalat
Feri: Szegedi Városi Tanács halotti kórusa
Balázs: nagyapám urnájának a szidolozása. Minden vasárnap! ;)
Sziasztok!
Balázstól kérdezném:
Titkon szeretnél még gyermeket,vagy Bennet kitölti minden idődet?
Láttod benne kiskori önmagad,vagy párodra hasonlít inkább?
Milyen nevelést alkalmaztok,és tartasz helyesnek?
Megcsináljuk!!! Nem leszünk nyulak!!!
Ne felejtsétek: kecske a pajtában!
Egéralátét: így hívják és kész! :))) A padon ülni szoktak, a padnak van lába, az egéralátétnek nincs! ;)
Sziasztok!
Mi is a párommal minden reggel Titeket hallgatunk.
Csak észrevételeket tudok írni.
Balázs: néha részlehajló vagy a VV illetően, nem mindig jó ez...amúgy a legtöbb esetben tetszika világ szemléleted
Jani: Te olyan vagy mint a sógorom :-)
Feri: Te sokszor nem fogadod el, hogy másnak lehet más a véleménye és a meglátása....
Sziasztok!
Nagyon szeretem a műsorotokat, ha tehetem mindig hallgatom
Nem lehetne, hogy ti szóljatok egész délelőtt a rádióban? Mindig vidámabb a napom, ha hallgatlak Titeket
Balázs: Mi nagyon szeretünk Téged családilag :) A lányom 2 éves korában látott a tv-ben a nagyinál-azóta hozzád méri az oviban a fiúkat :D
Tetszik,hogy nem vagy kocka,van véleményed,nem csak abban hiszel ami kézzel fogható,mersz látni és stilusosan de nem beképzelten veszel részt a média világában!
Reggel jól indul Veletek a nap, este pedig ha Te vezeted aznap a Villaműsort sokkal jobb az egész :)
Csak így tovább!
Először is köszönjük a bizalmat! :)
Az április 1-i ötlet nagyon jó, lehet, hogy meg is csináljuk ;)))
Jani...Bocsi előre is de simán el tudnál vegyülni, a ,,mélységed" meg van hozzá
A B-tervesre:
Balázs: nekem erre most nincs semmi szellemes válaszom, de azt tudom, hogy nagy hibát követ el, aki kirug minket...
Feri: egy őrült titkot dédelgetek magamban, csak még nem tudom, mi az. De ha elárulnám nektek, akkor mindannyiótokat meg kellene ölnöm... ;)
Jani: Én minden délben elvegyülnék a lányom osztályában a menzán, így a kaja már nem lenne gond...
A második kérdésre: a rádióban önálló műsort csinálunk...