Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Candida diéta első szakasz
2011-03-01 13:251.
Létrehozva: 2011. március 1. 13:25
Sziasztok! Valaki, aki csinálta már a diétát, el tudná mondani, mit lehet enni az első, legszigorúbb szakaszban, az első 2-3 hétben? Több helyen próbáltam megkeresni, de jó pár olyan étel van, ami itt említenek, ott meg nem. Köszönöm:)
Szia, ha megengedsz egy tanácsot: ellenőriztesd le az eredményt más helyen/laborban is. Inkább várj egy kicsit a másik eredményre, ne kezdd el nyakra-főre ezt a kemény diétát.
Engem lehúztak tavaly, az egész nyaram ráment, több tízezer forintom bánta, na és a sok szenvedés. Se egy fagyi, egy üdítő, egy normális kaja.
Vigyázz, és légy óvatos !!!!!!!!!!!!!!!!
Csalnak, ugyanis nagyon sok pénz van benne
Konkrét válasz:
AMIT SZABAD ENNI:
padlizsán
zeller
fehérrépa
ananász
joghurt (natúr)
karfiol
fejes saláta
kávé
brokkoli
hagyma
ásványvíz
uborka
spárga
teák
sárgarépa
spenót
burgonya
fehérkáposzta
juhtúró
zöldpaprika
hagyma
kecsketej
paradicsom
vöröskáposzta
petrezselyem
hidegensajtolt olajak
retek
korpatermékek
minden sovány hús, hal
kelbimbó
hajdina kagylófélék
cékla
natúr rizs
tojás
Azt kell eldöntened, hogy diétázni akarsz, vagy esetleg a candida gomba elszaporodásának okát szeretnéd megszüntetni. A kettő együtt is mehet, kérdés, hogy Te mit szeretnél: tüneti kezelést, vagy komplex megoldást?
Az, hogy az emésztőrendszered nem működik jól az teljesen egyértelmű.
Egyébként a krónikus betegségek 90%-a innen ered. Ez az oka a sok allergiás, asztmás, cukros, szív-és érrendszeri megbetegedésnek. Szemetet kapunk az élelmiszeripartól és még sorolhatnám a többi okot.
A nyugati orvoslás nem igen tud a tüneti kezeléseken túl semmi komoly eredményt felmutatni. Ha tudna, akkor nem lógnának ennyien pl. ezen a fórumon. Ha nem fogadod el az alternatív gyógyászatot a hagyományos mellett(!!!), szíved joga, drukkolok Neked, hogy meggyógyulj.
Én 1 éve kezdtem el komolyabban érdeklődni az alternatív megoldások iránt, mert a hagyományos orvoslás nem tudott segíteni. Azóta nagyon sok orvossal találkoztam, akik felvállalták ezt a küzdelmet a gyógyszermaffia ellen, így van egy kis rálátásom, hogy milyen szemléletbeli különbség van a két megoldás között.
Nem kell bedolni ennek a a dietanak .
A Candida ott van a szervezetben , mindenkinel .Nagyon legyengult
betegeknel szaporodik el, ugy , hogy betegseget okoz.
Egyel egeszsegesen , amit kivansz es erezd jol magad
Szia.
Én egy hétig bírtam...
Azt tudom, hogy mit nem lehet: semmi cukor, finom liszt, hüvelyes...
Esetleg update termékeket lehet. Meg savanyú gyümölcsöket.
Szerintem a legbiztosabb, ha semmit.
Remélem, nem vetted meg az összes csodabogyót meg lötyit jó drágán. Szemét lehúzás az egész.