Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Faház gyereknek
Sziasztok!
Kedves kertes házban élő szülők!
Érdeklődnék, hogy tud-e vki segíteni abban, hogy hol lehet a gyereknek kertbe való fa kisházat venni (játszani). Nem kell hozzá csúszda, stb., elég lenne egy házikó - szerűség.
Műanyag nem jó, azok alacsonyak.
Tudtok vmi jó kis webáruházat? Útmenti kereskedőt, stb.... ?
köszi
Meg voltam a hetvegen epitkezessel kapcsolatos aruhazakban (az ablakra keresem a legolcsobb arnyekolasi megoldast, egy afféle "kvázi spalettát"), és lattam, hogy az Auchanban is van kicsi haziko fabol, meg a Praktikerben és még itt nagy valasztek van kifejezetten kerti játéképítményekbol: otthonakertben.hu
Azt a betyármindenit Gondolom mennyibe kerülhet :)
Végül találtam egy honlapot, ahol iszonyatosan sok cucc van, de az áruk miatt azthiszem apa fogja megcisnálni. És kétszintes lesz :)
Köszönöm az ötleteket
Szia! Kőszárhegyen van egy fatelep. Ott irtó cuki kis faházikók vannak. Fehérvárról a 7-es menve, első falu Szabadbattyán, után Kőszárhegy. Rögtön ahogy beér a faluba az ember jobb kéz felől...
http://kemos.hu/uj/jatszohazak
Írtó cukik. SK szerelhetők olcsóbbak. Mi is néztük!! Sajna árra már nem emlékszem. De arra igen, hogy számolgattunk, hogy ha asztalossal / áccsal csináltatnánk meg (aki kreatív persze és ha lerajzolod, szuperül megvalósítja) akkor kb a 60-60 %-ából kijönne... mi végül teraszt magunknak és homokozót és hintát csináltattunk gyerkőcöknek az áccsal.
Budapesten a fabatka.hu, vagy valami iylesmi.
A barkácsáruházasokkal az a baj, hogy általában nem jó minőségű faanyagból vannak, vékony, két év alatt szétesik, stb.
Inkább csináltass, pont olyat amilyet szeretnél:)
Gyorsan megvan összeszerelik, lekezelik neked, és általában olcsóbb is:)