Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fluor Tomi a fórumon!

Kedves fórumozók!
Az utóbbi hetekben-hónapokban futótűzként száguldott végig a hazai popzenében Fluor Tomi Mizu című száma.
A tinik megőrülnek érte, a finnyásabbak felhúzzák az orrukat. Van aki lelkesedik, van aki legyint - tény, hogy aki találkozik Fluor Tomi zenéjével, az ritkán marad közömbös.
Hétfőn délután 1-től a fórum vendége lesz Fluor Tomi, és válaszol a kérdéseitekre!
Ha bármit szeretnétek megtudni róla, már most írhattok!
http://www.youtube.com/watch?v=i8RFYThoZgE&feature=player_embedded
ennyi.
Feleslegs pihe* alapbol gyenege
Ignoti nulla cupido.
Tanitom , hogy nem mind arany ami fenylik
Te mit foglakozol ilyen pensiz fejekkel?
Kulonben iskik ezek?
Art a szepsegednek
az eredeti cim az volt , hogy elmebeteg parasztoktol nem fogad kritikat...
bizonyitek : igyanis az URL-ben nem javitodik a bakloves :
elfogadom_a_negativ_kritikat_de_nem_elmebeteg_parasztoktol_-_fluor_tomit_ekeztek_a_forumozok - Recherche Google
Mar leirtam egy helyen , de itt is...
"
A cikk cime adrijan fejeben szuletett , ugye ?
"ismeretlenség homályába burkolózó, unatkozó emberek" - ez szepen a szajaba lett adva... A forumozok s**gberugasaval kertetek tole bocsanatot?
A forumozokat lehulyezo cikk volt a mea-culpa , igy megis fizetett ?
Adrijan es tarsai ! Minket kimelni kell , mert itt , ezen a forumon mi adjuk a kenyereteket , meg akkor is , ha egy tehetsegtelen alak hisztizik ....
Tessek jobban megvalasztani a vendegeket es nem lesz problema
off : Kulonben kihalunk , latjatok ?"
"Megválogathatom, kitől fogadok el bármit. Valószínűleg nem az ismeretlenség homályába burkolózó, unatkozó emberek lesznek azok – elégelte meg a zenéjét kritizálók ostromát Fluor Tomi, mikor a Nők Lapja Cafe sztárfórumában válaszolt az olvasók kérdéseire."
Hello Fluor!
Azt szeretném kérdezni,hogy te a fellépéseiden osztogatsz autogrammot ilyen Lájkosat, vagy azt csak ugy bedobálod a nézőkhöz, vagy venni kell?
A választ előre köszi :D
Kedves mindenki!
Tominak sürgősen el kellett rohanni egy másik találkozóra, úgyhogy én tolmácsolom most ilyenformán a búcsúzását! :)
Szia Tomi,
Azt szeretném megkérdezni, hogy mikor végeztél a Zeneakadémián, és milyen hangszeren játszol.
Köszönöm szépen.
Üdv
ez a "régen jobb voltál"-dolog szinte minden előadónál előkerül, aki egy picit is változik az évek alatt. túlzottan nem mozgat, azt tartom a legfontosabbnak, hogy azt csináljam, amiben jól érzem magam, ettől hiteles az egész. nyomhatnék most is régiszagú, ug-reppet, de már nem lenne tőlem hiteles.
örülök, hogy bejönnek a videók! :)
jaaa, nagyon mókás, ahogy király l norbi nyomja. :)
nem tudom, lesz-e nagykoncert, egyelőre más tervek vannak, más dolgokon agyalok. zépés fellépésről nem tudok.
szép napot neked is!
a sapijaimat a fullcap.hu-tól kapom, a kazettás is onnan van.
a fellépéseimről itt találsz infókat: http://www.fluortomi.hu/fellepesek/aktualis
pacsii
sokféle zenét hallgatok, de első helyen persze az elektronikus zene áll, nem véletlen csinálok mostanában egyre több dirty dutch-os, dubstepes dalt. de ezen kívül nagyon szeretem például a heaven street seven-t, és az mr2-s vonalon mozgó előadók egy részét, vagy a magyar underground hip-hop képviselőit, a hősöket, norbát.
nincs kifejezett ideálom, ha megvan a varázs, a szikra, és jó a lány kisugárzása, akkor bármennyire is sablonos, eltörpülnek a külső tulajdonságok.
szeretem az őrült lányokat.
köszönöm szépen! :)
az, hogy kinek mi a gagyi, ízlés kérdése.
sajnos a világ nem a te kifinomult ízlésedhez igazodik. ismerek embereket, akik ezt tragédiaként élik meg, de azért szeretném, ha nem keserednél el.
az ufo meg nem is egyslágeres, én például a párizsi lányt, a tarzant és a napolajat is kívülről fújom. :D :P
Szia Tomi!
Nyáron lesz időd pihenni is vagy csak a "munka"? :) Mit szoktál csinálni a szabadidődben?
Szió,
Learningangel (21)
Szia Tomi!;)
[ öhm.. ne tévesszen meg a nevem nem ez a nevem, és a korom sem.]
Szóval ha már van egy ilyen lehetőség élek vele,és én is kérdezek.
Szóval azt szeretném előszőr is megkérdezni, hogy mit szólsz ahhoz hogy most pár ilyen ** ember a youtubeon írogat neked olyanokat hogy 'térj vissza, legyél a régi fluor' meghogy ' elszart a média' stb.. Te ezekhez mit szólsz,? Szerinted is megváltoztál? Mármint úgy hogy régen ilyen rappes zenéket írtál mostmeg már inkább átcsúsztál a popp-ba.? Olyanokat is irogatnak, hogy SP tett téged 'tönkre'. Szoktad te ezeket olvasgatni amm? [ Nos ennyi lenne, amúgy én régen nem szerettelek, az sp-vel együtt sőt az sp-t rüheltem, de így ahogy elnézlek titeket, meg láttam youtubeon ilyen kis filmeket rólatok, egészen megkedveltelek titeket x)
14/L
először is köszönöm szépen! :) másodszor: tíz éve reppelek, rengeteg albumon és dalon vagyok túl, többek között olyan számaim is vannak, amiket az mr2 játszik, van hogy költői esteken reppelek, sok, komolyabb dalom is van.
Juhéééé! Már vert a víz, hogy mégsem jön el
De hogy kérdezzek is:
Ha egyszer véletlenül felnő, és esetleg lesznek gyerekei, hogy fogja nekik kommunikálni a vállalhatatlan megnyilvánulásait?
Uff nagy indián törzsfönők!
Mit csinál most az indián törzsed? Talán labdázik?
Na csáó
Igen végülis igaz....
ha pl egy kritikáról van szó, de ha csúnyán beszólnak neki akkor avval nem érdemes foglalkozni inkább így értem amit írtam.
De persze ami nem öl meg az megerősít. :)
Ja még annyit, hogy Király L Norbi is előadja a Mizu számodat amikor fellép valahol,multkor itt Dharasztin is előadta,bevallom tőle is tetszett..gondolom nem engedted volna ha nem tetszene Neked is ahogyan ő elkrákogja :D
Neked lesz olyan nagkyoncerted mint SP-nek volt és ha igen mikor lehet számítani rá? :))
Esetleg a koncertjeiden dobálhatnál sapikat :P :D Hátha elkapok egyszer egyet....jaaa ZP-ben nem fogsz fellépni??
Mégegyszer üdv és szép napot!
Ancsa :)
Én bírom amit csinálsz, a negatív visszajelzésekkel meg ne foglalkozz,
Én meg azt mondom, hogy igenis foglalkozzon a negatív visszajelzésekkel is, azokból akár még okulni is lehet, elgondolkodtathatja őt.