Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Leszbi szerelem

-Penelope-
Létrehozva: 2002. Április 15. 08:28
Jó reggelt kívánok Mindenkinek! Hogy telt a 7vége?
  1. 2016. február 19. 09:2235713.

    Reméljük, hogy nem blog lesz belőle. :D :D Ha tanyán élnél, akkor is lenne kukkoló, szerintem, azt nem lehet megúszni. Az is biztos, hogy nehezen fogadják be az idegent falun, de nevezzük inkább vidéknek. :)


    Rosszul fogalmaztam az előbbi hsz-ban. Nem engem ért atrocitás. Elmesélném szívesen, érdekes történet. Itt viszont biztosan ráismerhető lenne.


    Tudtad még fokozni elképedésemet ezzel tanyás prioritással. :D


    Azt még megértem, ha párral gondolod a vidéki életet. Milyen állatsereglet enyhíti a magányodat ott vidéken? :)

    előzmény:
    Áfonya1455732340 (35712)
    2016-02-18  22:09
  2. 2016. február 18. 22:0935712.

    Nagyjából teljesen mindegy :) így is utálnak, mert gyüttment vagyok.....gyakorlatilag nem lenne rosszabb, ha tudnának mindent :) Igazából 2-3 éve jött az isteni szikra, hogy majd én jól leköltözöm, lesz egy kis kertem, esetleg 5 tyúkom, hogy legyen tojás és kb ennyi...aztán megnéztem egy tanyát 2000m2 kerttel és onnantól ennél alább nem akartam adni......így lett belőle 7000m2 :D nem tanya lett, mert akkor még azt gondoltam, hogy félnék egyedül, annyi kutyát meg nem bírok eltartani, amennyi biztonságot adna...ma már sajnálom picit, mert egyáltalán nem félnék, viszont nem lenne kukkoló-sereg :D 


    Az csúcsszuper, hogy némán sokan olvassák, de nem blogot gondoltam írni ide :D


    Miféle "attrocitás" ért vidéken vagy vidéki emberrel?

    előzmény:
    vígkend (35711)
    2016-02-18  18:41
  3. 2016. február 18. 18:4135711.

    Sokan olvassák ezt a fórumot, ne legyen kétséged efelől. Írni már kevesebben szoktak vagy csak rövid ideig. Érdekes ez a falura költözésed. Nagyon kiboríthatott a főváros, ha ennyire elvonultál. :) Épp ma szembesültem én is a "vidéki" emberek toleranciájával a melegek iránt. Jól tetted, hogy az identitásodat Pesten felejtetted. :)

    előzmény:
    Áfonya1455732340 (35710)
    2016-02-17  19:37
  4. 2016. február 17. 19:3735710.

    Üdv néktek :D már ha bárki is olvassa még ezt a fórumot :D részemről úgy 12 éve nem jártam erre.....hm...nem ma volt :D de szép is volt......


    akkoriban épp az identitásomat kerestem....28 évesen....jól meg is találtam..lassan már el is felejtem :D 


    Nem is tudom, miért jöttem újra....illetve nyilván tudom, de azért mégsem :) nagyjából fél éve leköltöztem a nagy büdös fővárosból egy vidéki kis faluba.....elegem lett. Szeretek itt, csend van, béke és nyugalom...de a családomat, a barátaimat és az identitásomat Pesten kellett hagynom :) nyilván ezzel a húzásommal gyakorlatilag minimálisra csökkentettem az esélyét, hogy megismerem Őt, akivel békésen terelgethetnénk a tyúkok, nyulak, kutyák, macskák életét..és nem utolsó sorban a sajátunkat....mondjuk lassan már álmodni sem szoktam ilyen badarságokról :) a legjobban az hiányzik, hogy nincs kivel beszélgetni....kutyus nagyon cuki, mindig meghallgat, szinte sosem vitatkozik, de azért ez nem az igazi :D szóval van itt valakiiiii, akivel lehet beszélgetniiiiii?!?!??!?!?!? :D 


     

  5. 2015. november 15. 23:0235709.

    Mióta remek módon frissítették az nlc-t, nem tudok se válaszolni a privikre, se újat írni. Akik várják a válaszomat kérem ne haragudjanak, nem szándékos a hallgatásom. Állítólag dolgoznak az ügyön, de sajnos ennek az eredményét nem látom.

  6. 2015. november 9. 12:2535708.

    Már ez hatalmas dolog, ha valaki kimeri írni magából a fájdalmat, veszteséget. Bent tartani nagyon romboló. Remélem hamar jön a megoldás is.

    előzmény:
    1útkereső (35706)
    2015-09-08  00:41
  7. 2015. november 8. 00:5035707.

    Eljön az a pillanat amikor már nem csak sejted, hanem beismered önmagadnak, hogy a legboldogabbnak hitt időszak az életedben merő hazugság volt. Egy önző ember játéka a szíveddel, az érzéseiddel, a lelkeddel, a bizalmaddal. Természetesen ehhez mindig akadnak neki társak is, akik hozzá hasonlóak, akiknek szintén nem számít a másik kizsákmányolása, tönkretétele. Nem számít nekik, hogy elveszik egy embernek a szeretetben való hitét, az önbecsülését és az sem érdekli őket, hogy milyen maradandó károkat, sérüléseket okoznak. Csak egy számít, a saját önző vágyaik kielégítése. Még azt se lehet mondani, hogy majd idővel átélik ők is amit másokkal tettek, mert sose fogják. Ők képtelenek a mély érzésekre, ha képesek lennének rá, akkor nem tennék ezt egy állítólag általuk szeretett emberrel.


    Az élet megy tovább, és újra felállunk nem is csak a padlóról, de a szakadékból mászunk ki. Összekaparjuk az összetört szívünket, mint egy puzzle-t összerakjuk, és újra kezdjük bízva abban, hogy a következő lelkünket megérintő szembejövő tisztességesebb lesz.


    Tudom, sokan vagyunk ezekkel az érzésekkel. Kívánom mindezen nőknek, hogy magukhoz méltó társat találjanak!

  8. 2015. szeptember 8. 00:4135706.

    A lélek fájdalma nem ad időt a testnek, a lelki sebek a legemésztőbbek, és hamar megmutatják a fizikumra gyakorlott hatásukat. Hiszen a lelkünkből táplálkozunk, de annak sérülése pusztítja a testünket a legerősebben. Hogy benyújtott számla lenne? Számla a balga hűségért, a nem becsült tiszteletért és bizalomért. Az fizet aki ad, és nem aki kap, elvesz, elhasznál, felhasznál. Fura egy számlázási rendszer, valami nagyon fel lett cserélve. A számlát annak kellene benyújtani, aki a kárt okozza.
    Talán a sors be is nyújtja, csak sajnos a károkozónál nem azonnal, csak késve, és ezáltal lehet fel se ismeri majd, hogy miért is fizet. Mégis lehet, jobb ez a késleltetés, hiszen akkor és ott hiába is kapná meg, az egoja nem engedné a beismerést. Ugyanakkor aki csak magára gondol, a mindenfajta vágyainak, igényeinek állandó kielégítésére, az mindig is képes lesz megmagyarázni, hogy ő nem vétett, az a fizetség nem is azért van.
    Mások szeretetét, érzéseit kihasználni a leggaládabb cselekedet szerintem. Nem visszaélni a másiktól irányuló figyelemmel, a feltétel nélküli szeretetével, hűségével amikor mi nem tudjuk, nem akarjuk viszonozni, a legnehezebb feladat, de ezt nevezik tisztességnek.


    Az idő relatív, nem tudhatjuk kinek mennyi van, nem old meg mindent és néha tanításra se elegendő.

    előzmény:
    vígkend (35702)
    2015-04-21  12:52
  9. 2015. június 3. 22:4635705.

    Szerintem jó cikk, és érdemes a kommenteket is elolvasni.


    http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150603_Te_buzerans_te


     

  10. 2015. június 1. 22:3335704.

    Nagy port kavart Ungár Klára megjegyzése két politikusról. Elolvasok mindent, ami a témában megjelent. (Kíváncsian várom a labriszos beszélgetést is jövő pénteken a szerzővel.) Hadd tegyem közzé a Legfelsőbb Bíróság (Kúria -csak nem áll rá a szám- ) ítéletét, ill egy részét:


    "Ha valakiről valótlanul állítják vagy sugallják, hogy a nemi identitása más – nem heteroszexuális, hanem homoszexuális vagy transzszexuális – nem lehet a becsület csorbítására alkalmas, mivel az eltérő nemi identitással (szexuális irányultsággal) rendelkezők éppen olyan becsületes emberek, mint a heteroszexuálisok. A becsület nem más, mint a személyhez fűzött társadalmi értékítélet. Ennek okán tehát az eltérő nemi identitásúakra nézve egyenesen felháborító az a feltételezés miszerint amennyiben valakit közéjük sorolnak az alkalmas a becsület csorbítására."

     


    Hadd szívjon csak Ratyi Matyi a megvetettek oldalán!

    írta: nickgrabowszki


    (Az ítéletrész ebben a cikkben található.)

  11. Torolt_felhasznalo_500094
    Torolt_felhasznalo_500094
    2015. Április 21. 21:4035703.

    Erről nekem ez jutott eszembe..


    "Az idő hallgat, én mondom neked,
    az idő tudja, minek mi az ára;
    ha én tudnám, tudatnám is veled.


    Ha sírunk, mikor a bohóc nevet,
    ha balul fülelünk a zongorára,
    az idő hallgat, én mondom neked.


    Bár nem tudom, mi jót mondjak neked,
    mert több a vágyam, mint szavam a vágyra,
    ha én tudnám, tudatnám is veled.


    Valahonnét csak fújnak a szelek,
    valamiért csak hull a lomb a sárba;
    az idő hallgat, én mondom neked.


    A rózsatő talán még megered,
    a látomás valamit mintha várna;
    ha én tudnám, tudatnám is veled.


    Ha majd oroszlánt ont a zöld berek,
    s tavasz ragyog patakra, katonára;
    hallgat az idő, mondom majd neked?
    Ha én tudnám, tudatnám is veled."  W.H. Auden

    előzmény:
    vígkend (35702)
    2015-04-21  12:52
  12. 2015. Április 21. 12:5235702.

    Mindenért fizetünk.


    Vendégem volt. Nyolc éve nem látott vendégem. Akkoriban fontos volt nekem, túlzottan is. Most váratlanul keresett fel és mesélte el az "elmúltnyócévét". Nem éreztem/érzek már semmit iránta, és ismét csúnyának láttam, mint az első két találkozásunk alkalmával. Arra gondoltam, hogy lehet ezt megtanítani a lányommal. Azt, hogy nincs világvége egy szakítás után még akkor sem, ha abban a pillanatban azt gondoljuk. Nincs olyan pedagógus, aki ezt megtaníthatná vele vagy másokkal. Meg fogja tanítani neki vmi, de az nem pedagógus. Az az idő.


    Mégsem vagyok hálás neki, mert benyújtja a számlát. Nem akkor kér. Később. Megvan a bankója. A4-es formátumú. Zárójelentés, ambuláns lap, beutaló díszlik a fizetségen. Szépen gyarapszik a dossziéban. Mikor beleteszem az újabbat, mindig mosolygok. Törlesztek, fizetek.


    Mert mindig, mindenért fizetünk.


     

  13. Torolt_felhasznalo_411224
    Torolt_felhasznalo_411224
    2015. Április 2. 12:4235701.

    Sziasztok!


    Alig lehet megtalálni a fórumot! Mi ez a punnyadás fiatalok? :)  Mindenkin rajta van a tavaszi fáradság?


    Ki mit csinál? Húsvéti készülődés beindult? Goooondolom mindenki várja már a locsolókat

  14. 2015. március 10. 23:5935700.

    Sziasztok!


    Próbálom felvenni a fonalat, így most válaszolok Nika korábbi kérdésére. Én is úgy gondolom, hogy kisebb a kör, ezért szembetűnőbb a sűrű párváltás. Általánosan könnyebben cserélgetik az emberek a partnereiket, és talán a kitartás hiánya is jellemző a mai társadalomra. Korábbi hozzászólással ellentétben én nem hiszem, hogy ez azért lenne, mert manapság könnyebb elválni. Szerencsére vannak azért arra példák, hogy lett volna, lenne  lehetőség a válásra, de mégis együtt marad egy pár jóban-rosszban. Szerintem egyikünk se egy lányregényben él, minden kapcsolatban vannak nehézségek amiket meg kell oldani, és bár azt mondják az okosok a szerelem kihűl, nem tart örökké, de azért a szeretet jó esetben megmarad. Ezzel az érzéssel, a másik tiszteletével, megbecsülésével lehet egy kapcsolatot hosszútávon fenntartani. Nem hiszem, hogy a melegek a társadalom többi részéhez képest csapodárabbak lennének. Azon is elgondolkodtam, hogy lehet azért is tűnt fel nekem ez a mindenki mindenkinek az exe körforgalom, mert ezeken a rendezvényeken, programokon többnyire ugyanazok az emberek fordulnak meg.


    Más. Szerintem jobb, hogy nem csak csendben olvasgatsz, hanem írtál is ide. :-)

    Nem tudom mások miért tűnnek el a fórumból, de részemről az időhiány okozza, hogy nem tudok mindig reagálni. Néha csak arra van energiám, hogy elolvassam amit írtatok.
    Szintén egy korábbi témához szólnék még hozzá. Nekem csak akkor jutna eszembe plasztikailag kés alá feküdni, ha valami olyan sérülésem, vagy veleszületett rendellenességem lenne, ami máshogy nem korrigálható. A legkisebb műtét is rizikó, minek hívjam ki magam ellen a sorsot, inkább annak örülök, ha minél kevesebbszer vágnak, altatnak. A baj jön magától is. A másik meg, hogy van 1-2 közeli információm, hogy bizonyos helyeken hogy működnek ezek a műtétek. Szerintem sokan meggondolnák magukat, ha belelátnának úgy igazán ebbe az iparba.


    Jó éjt, vagy reggelt, napot mindenkinek! :-)


     

    előzmény:
    Nika85 (35690)
    2015-03-05  08:42
  15. 2015. március 8. 13:0535699.

    Nyilván lehet mondani hogy van más dolguk az embereknek, nem neten írogatni, de hát mégis ha megnézed, elég sok téma pörög napi szinten, oda is ember írnak, tehát itt most nem értem igazán miért akad el mindig ez az egész. Névtelen, ismeretlen mindenki, még tétje sem sok van, viszont ha valaki diplomatikusan, kulturáltan tud írogatni, hozzászólni az még lehet akár olyan szerencsés is, hogy új ismerősökre tesz szert. Tény hogy én is egy ideig inkább csak olvastalak titeket, de aztán szimpatikusnak tűntek a résztvevők, gondoltam akkor talán "beleszólok" néha. Erre eltűntek a résztvevők:) Lehet hogy jobb lett volna csendben olvasni tovább.


    Kellemes túrázást Neked, utólag szerintem tudod pótolni az itteni lemaradást.:

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660938 (35697)
    2015-03-08  12:49
  16. Torolt_felhasznalo_660938
    Torolt_felhasznalo_660938
    2015. március 8. 12:5235698.

    Ez kicsit ellentmondásos lett, szóval oké, hogy volt a sok alkalmi partnerkereső azon az oldalon is (pride), sokszor trágárul írtak be, de ez csak az egyik réteg, volt még rengeteg érdekes, kulturált beszélgetés, szóval kár hogy ment az egész a levesbe...de hát ez van.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660938 (35697)
    2015-03-08  12:49
  17. Torolt_felhasznalo_660938
    Torolt_felhasznalo_660938
    2015. március 8. 12:4935697.

    Jól telik, mindjárt indulok egy kis túrára, nagyszerű idő van érdemes kinézni.


    Nos nem tudom lehet  az is benne van, hogy pl. egy nyílt fórumra nem akar mindenki írni, vagy van más dolguk is az embereknek, munka, iskola stb. Ha nagyon összejön minden akkor nem biztos, hogy marad időd az ismerkedésre, beszélgetésre főleg ilyen formában. De van aki szerint pl. mi is nem ide valók vagyunk szóval, kitudja mi jár más fejében lehet unszimpátia is. Gondolom  a pride-ra gondolsz amit bezártak, más meleg oldalról nem tudok. Azért azt tudni kell volt ott élet, de amikor bezárták egyik napról a másikra még régebben is és fél év múlva indult újra...szóval nem csak az lmbt réteg hitványsága az ok. Hanem, hogy egy idő után elegük lett az oldalból nem foglalkoztak vele, mondjuk meg is értem mert volt egy réteg ami abszolút nem tudta türtőztetni magát, és rendesen karbantartani moderálni az oldalt, idő és türelem...Egyébként, a sweetcandy egy jó kulturált oldalnak tűnik, de ott sincs sok társkereső meg fórum ami pörögne. Talán majd jövőben változik a helyzet.

    előzmény:
    Nika85 (35696)
    2015-03-08  09:35
  18. 2015. március 8. 09:3535696.

    Rendben, nyugodtan szólj ha tényleg olyat írnék ami nem jó ide , mert mostanában történhet ilyen. Igen, azt én is látom hogy átlagba, ketten-hárman tartjuk a topicot életben...lehet ezért mentek tönkre a meleg oldalak is, ekkora érdeklődés ...


    Merlot hogy telik a hétvége?


    Én is örülök hasonló gondolkodású, kedves nő akad beszélgetőtársnak, mint Te.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660938 (35695)
    2015-03-07  19:19
  19. Torolt_felhasznalo_660938
    Torolt_felhasznalo_660938
    2015. március 7. 19:1935695.

    Nem kell elnézést kérni...csak jöttek a gondolatok, nem szóltalak le. Bocsi ha annak tűnt!:) Lehet hülyeséget írtam ezek is csak elméletek, mint sok minden más. Velem néha előfordul, hogy kiakadok másra "ítélek", talán azért is mert sokan engem is próbálnak elvinni olyan irányba amit ők jónak gondoltak, volt hogy finoman volt, hogy erőszakosan...Ahogy én most látom nem sokakat érdekel a téma, se globálisan, se részlehajlóan. Így pedig nehéz beszélgetni. Én sem szeretnék itt valami egyszemélyes okoskodó személyében tetszelegni, úgyhogy...azért jó volt beszélgetni veled (is) Nika! :) Jó hétvégét.

    előzmény:
    Nika85 (35694)
    2015-03-07  18:21
  20. 2015. március 7. 18:2135694.

    Véletlenül sem állt szándékomba ítélkezni, ha úgy tűnt akkor utólag is elnézést kérek. Valóban mindenkinek a saját útját kell járni és az is igaz hogy ez aztán végképp senkire nem tartozik, csak arra aki/akik átélik. Tehát csak globálisan szerettem volna ezt a témát érinteni, mindenféle negatív vélemény nélkül.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660938 (35693)
    2015-03-07  18:06
  21. Torolt_felhasznalo_660938
    Torolt_felhasznalo_660938
    2015. március 7. 18:0635693.

    Nem tőlem kérdezted, de remélem nem haragszol meg, hogy írok. Persze reméljük majd Útkereső is kiegészíti ha szeretné. Igazából sok mindent  nem tudnék mondani, de a lényeg az amit te is írtál Nika, hogy ha több embert ismersz egy úgynevezett adott körön belül akkor egy idő után megtudod ki kivel van, kivel volt stb. Én nem látok ebbe bele, nem is igazán szeretnék, de azt gondolom nem szabad általánosítani. Ugyanúgy a heterokra is rálehet húzni sokféle jelzőt. Na meg a melegekre is főleg a pasikra, hogy ők a leginkább promiszkuitásra hajlamosak, de ez sem igaz, ez is csak egy réteg. (szerintem) és ahogy heterók között is melegek, leszbikusok között is sokféle ember van és az, hogy meddig maradsz kapcsolatban miért váltasz partnert vagy mi az értékrended az abszolút emberfüggő szerintem nem az orientációtól függ vagy bármi mástól. Az, hogy jó e vagy rossz e ez, szintén abszolút szubjektív, és természetesen a 2 emberre tartozik, döntsék el ők mit tudnak megjavítani mit nem....ezt egy idegen, nem igazán tudja megítélni, és pálcát sem törhet a fejük felett. Nekem nincs különösebb bajom azzal, hogy mások, hogy élnek rájuk tartozik csak ne akarják rámerőltetni, saját ideológiájukat. Tudod Nika egyébként egyedül baromi kevés ember képes meglenni ez is lehet a kulcsa a dolognak, de én és szerintem még sokan mások nem tudnak csak azért együtt lenni mással, hogy ne legyenek egyedül. Hajlamos vagyok én is az ítéletre, de azt gondolom felesleges, mindenki kövesse a saját útját....:)

    előzmény:
    Nika85 (35690)
    2015-03-05  08:42
  22. Torolt_felhasznalo_940913
    Torolt_felhasznalo_940913
    2015. március 5. 09:2335692.

    Mondjuk a netes társkeresőn a férfiak 90-95 százaléka szóba állt volna velem (értsd lefektetett volna). Lehet, hogy a férfiak agyában úgy áll össze, hogy aki a netes társkeresőre felteszi magát, az könnyű préda, vagy tényleg nem tudom. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_940913 (35691)
    2015-03-05  09:20
  23. Torolt_felhasznalo_940913
    Torolt_felhasznalo_940913
    2015. március 5. 09:2035691.

    "Nekem akadna bőven férfi jelentkező, a legkülönbözőbb helyzetekben, véletlen találkozás ismerős által, kávézó, régi ismerős, osztálytárs. stb. Szóval mindig bepróbálkozik valaki a férfiak közül. Pedig elég zárkózott ember vagyok és szerény is. :)) De beszélgetni ismerkedni azért szeretek, csak ezt sokan félreértik. Mindenáron továbblépnének a következő szintre. De sokszor ez sem kell, egyszerűen megkeresnek a neten, hogy hallottak felőlem innen onnan, hogy egyedül vagyok, tudják hogy nézek ki megtetszem nekik és már ez elég, hogy megakarjanak ismerni."


    Biztos szép lány lehetsz. Szerintem én sem vagyok csúnya (egyáltalán), de nekem abszolút nem volt férfi jelentkező, aztán végül tavaly nyáron megismerkedtem valakivel. 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_660938 (35684)
    2015-03-04  14:56
  24. 2015. március 5. 08:4235690.

    Útkereső, akkor szerinted (is) a leszbikusok többször váltanak partnert? Nyilván a kérdés így ilyen formában megint nem igaz, és ezt így sokan betámadnák, hogy ez hülyeség, viszont ezt még neten is észre lehetett venni, anno a bizonyos meleg oldalon, ami megszűnt hogy cseten is tök hamar kiderült ki kivel kavart már, ki kinek a múltja, másnak az most a jelene. De akkor azt hittem hogy csak én ítélem meg ezt a dolgot rosszul és biztos nem így van. Viszont most ahogy olvasom Útkereső írását, megint feljött az érzés hogy itt talán gyorsabban zajlik le a pár csere mint a heteroknál. Vagy csak egyszerűen szembetűnőbb, mert kisebb a kör amit ki lehet meríteni. Mert azért a másik oldal is fogyasztja a lehetőségeket, ez tény. Viszont ez jó? Mármint az , hogy nem próbáljuk helyre hozni a dolgokat, inkább kicseréljük? Ez most minden formájú kapcsolatra értendő kérdés ismét.

    előzmény:
    1útkereső (35688)
    2015-03-04  23:42

Címlap

top