![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én bevallom, hogy nem erre szavaztam. Nem érdekel, lehet itt antimagyarozni. egészen nyugodtan.
Nekem Button a kedvenc versenyzőm, akkor kezdtem rendszeresen F1-et nézni, mikor ő először autóba ült. Borzasztó a kalocsais ruha, én őt egy jó pasinak tartom (na, ezért is lehet cseszegetni), nem illik rá, de nagyon nem... arra nem szavazhatunk, kit nézegetnénk overall nélkül?
Én is szavaztam és azért erre első sorban, mert tetszik. Imádom a kalocsai motívumot ezen kívül még az indiai volt szép. A többi nekem tényleg nem tetszett.
Miért baj, hogy nyertünk? nem értem azokat akik fújnak. Végre valamiben jók vagyunk...azon kvíül ez sokkal szebb pl, mint a szépségkirálynők népviseletes ruhái.
"(El tudjátok képzelni, hogy más országban a híradóban buzdították szavazásra az embereket?)"
Simán el tudom képzelni. Amúgy meg tényleg legalább jó reklám a magyar iparművészeknek. Csak jellemző, hogy mindig van egy-két fintorgó, akinek semmi nem jó, ami magyar.
Sziasztok!
Én szavaztam és nem azért mert "nemzeti ügy" mint ahogy előttem írták.
Nekem tetszik a ruha, a minta. Gratula a tervezőnek!
Kíváncsian várom az utolsó futamot, ahol a pilóták ebben fognak versenyezni!
Cs.
Van itt olyan, aki szavazott, és aszerint, amiről a szavazás szólt: melyik tetszik a legjobban neki? (És az neadjisten nem a magyar versenyzőé volt?) Költői kérdés, de lepjetek meg bátran :)
Siker az lenne, ha az emberek (a világ minden tájáról) többsége szerint ez lett volna a legjobb pályamű, nem az, hogy a magyarok nemzeti ügyet csináltak belőle. (El tudjátok képzelni, hogy más országban a híradóban buzdították szavazásra az embereket?)
Én nem szavaztam és nem is láttam a többi induló munkáját, csak tegnap óta már sokadszorra futok bele az örömhírbe: "Nyertünk!"
Hát a fenékrész felett az a virágfuzér tényleg vicces!![](/js/tiny_mce/plugins/emotions/images/nevetos_voros.gif)
De azért én is orulok, hogy végul ez lett. Jó kis reklám a magyar kézmuves kultúrának.
az a lényeg, hogy sok-sok magyar ember megszavazta!![](/js/tiny_mce/plugins/emotions/images/tuti_.gif)
Ilyenkor tudok örülni, hogy magyar vagyok. Kicsi siker, de igazi![](/js/tiny_mce/plugins/emotions/images/virag_.gif)
szerintem egyaltalan nem illik egy ilyen kabatra, kimondottan rut a kettö együtt.
de nem baj, azert jo, hogy nyert!
Ennek igy kellett lennie!
Bizony, a HB másodjára már nem tudta elsunnyogni a dolgot :)