Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Tud vki olcsó szállást Isztambulban? Akár kolesz-szerűség is lehet.
Köszi!
Halihóóóóóó!
Él még valaki odakint? Irjatok!
ma erkeztem a babaval. . .
de vegul is par hetet hotelban is lehetunk
kuldtem neked kepeket. . .
jol vagyunk, nagyon nem alszunk, de ez a 4. napunk itthon
szules konnyen? haat kemeny volt, de lenyeg, hogy tul vagyunk rajta
Emilia teljesen egeszseges, nekem a faradtsagon kivul semmi bajom
kuzdunk a napi rend beallitasaval, de ki nem?:)
Ismét a segítségeteket kérném. Kiderült, hogy a néptánc-fesztivál mégsem Ankarában, hanem Isztambulban lesz. De anyukámnak magának kell gondoskodnia a szállásáról, ha el akarja kísérni Öcsit - és el akarja, mert nélküle nem megy. A gyerekek családoknál lesznek elszállásolva.
Tudnátok ajánlani néhány jó helyet? Az sem baj, ha magyarul is beszélnek, mert anyum nem beszél sem törökül, sem angolul. :-(
Úgy tudom, hogy a török gyereknap környékén lesz a fesztivál és több ezer gyerek megy. Lehet, hogy nem lesz olyan egyszerű szállást találni?
Vivien
Könnyen ment a szülés? Jól vagytok????????????? Mikor jöttök?
Ankarában nincs magyar ismerősünk. . .
:-(
Tudom persze, hogy néhány millió török és más náció, de közületek ismerős e ott vki.
Beleolvastam a topikba, de nagyon sok bejegyzés született, nem jutottam a végére.
Köszi
Anyukám és öcsém április közepén Ankarába utaznak. Tudna vki mesélni a városról?
Lakik ott valaki?
es van mar egy potyautasom is
Emilia megszuletett febr. 8-an
hogy vagytok?
mikor mentek ki vegleg?
en megyek marciusban 10-en. Megint latogatom Macarkizt.
Mar nagyon varom. foleg hogy most van eg yakcio a Malevnal, hogy diakkal lehet utazni es 30 ft-ert kapsz 2 db jegyet vagy + 1 ember mehet veled, a lenyeg hogy legyen diakigazolvanyod.
meg nem vettem meg, majd jovoheten intezem, teged nemrdekelne?
meg egyben vagyunk:)
marciusban en is!!!!:)
bocsika.
hogy vagy Babarozsa? kisbabatok?
igen voltam kint macarkiznel, csucsszupi volt, olyna jo helyeken jartunk megint
marciusban megint megyek
puszi nektek
letezik Isztambulban homeopatias orvos???
akkor babakocsival ne is probalkozzak gondolom
igen, nalunk csendes lesz, keves auto+ember, viszont messze van minden
ha valamit bent akarsz intezni
vagy a repterre kimenni
háááááááááááááát arrafelé amerre lakni fogtok nyilván nyugisabb a közlekedés mert külváros. . . . de a belvárosról semmi jót nem mondhatok ilyen szempontból. . .
a gyalogos az olyan mintha nem is létezne. . . . hiába van zebra meg ilyenek. . . . nagyon óvatosnak kell lenni és kitűnő reflexekkel kell rendelkezni. . . . . . . . . . . . . hogy egyik oldalról gyalogosan átkelj a másikra. . . . :-(((((
Mi Bayrampasán lakunk a város túlvégében. . . bár autóval "szinte minden" visznylag "közel" van. . .
szoval ahol mi lakunk, onnan megy microbusz, meg taxi is
a taxi ertelem szeruen barhova:)
de mi kicsit messzebb vagyunk Sariyertol. . . persze nem tulsagosan
a parom most mar az uj hazban van!:)
sajnos nem velem:(
de jon 2an, vagy 3an nem tudom pontosan
Ti hol laktok???
es a metro a Taksim terrre megy Leventbol?
es nem gaz amugy? normalis, biztonsagos?
egyaltalan kisgyerekkel hogy lehet kozelekedni a varosban?
:-)))))))))))))))))))))))))))
:-)
mármint Leventtől nincs metró tovább onnan busszal vagy minibusszal tudsz jönni Sariyerig :-)
na mindegy majd megtanulod ha itt leszel, én is annyit szívtam a közlekedéssel mire megtanultam mi merre megy. . :-)
én jól vagyok köszi már csak azért is mert csütörtöktől ünnep van éljen!!!!!!!!!!!!! nem kell dolgozni jönni! :-)
a párod most itt van?
veled mi van? baratod?
de Leventig is lehet menni taxival, es onnan metro
de en meg nem voltam igy, sot sehogy:)
majd marciusban
elvileg febr. 10en, de aztan ki tudja?:)
valami nem stimmel, Sultanahmettől azért sokkal több mint egy óra. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
bár autóval. . . :-)
nem tudom, Enci nem jelentkezett. . . gondolom már visszajött Mo-ról. . . .
én megvagyok dolgozgatok. . . holnapután jön Gülbahar megint, itt lesz vasárnapig!! ÉLJEN!!
mikor születik a babád? kb. .
a hely majdnem a Fekete-tengernel van
1 ora Sultanahmet kb. onnan
Sariyer korzete
marciusban megyunk valamikor, de irok ide majd, ha megyunk
lesz netem, ugyhogy tudjuk tartani a kapcsolatot
mi lehet Encivel?
Tehogy smint?
Huh merre van ez a hely? Pontosan mikor jössz????
Zereriyaköyben fogunk lakni egy nagy hazban, jo messze mindentol, de legalabb szep helyen
Enci sem jelentkezett, bar ugyis mindenkitol messze fogunk lakni, de azert jo lett volna tartani a kapcsolatot
koszi jol vagyunk, de mar kezd terhes lenni a dolog
a vizsgak is a nyakamon
azert sajnalom, hogy nem mehettem
azt mondta a baratnod, hogy majd meselsz mi volt kint, de egyikotok sem nagyon mesel:(