Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Karácsony 2012.
El vagyunk késve, tavaly ilyenkor már két napos volt az aktuális topik.
Mához 3 hónapra szenteste. Várjuk idén is közösen!
A minden évben megjelenő fanyalgóknak: nem, nem költünk százezreket, sőt. Ebben a topikban soha nem az anyagiakról szólt az ünnep.
Viszont időben kezdünk készülni, mert azt szeretnénk, ha nem abból állna a karácsony, hogy 23-án munka után plázába beesve megvegyük a rutinajándékokat, úgymint parfüm a nőknek, könyv a gyerekeknek, egy üveg ital minden férfi családtagnak... nálunk a karácsony valóban ünnep.
Szóval szeretettel köszöntjük a beszólogatókat is, de csakazértse fogják elrontani a kedvünket!
http://karacsony2012.blogspot.hu
Szia!
De jó hogy benéztem ide mégegyszer, mintha éreztem volna.
Szóval, ha érdekel, akkor szeretettel várunk a kiállításunkra 3-án kedden du. 5-re a bonyhádi művház kiállító termébe.
Hát akkor fájó szívvel mondok búcsút én is. Nagyon jó volt itt egy évig veletek!
Sebaj, valahogy úgy szól a mondás, hogy minden búcsú valami újnak a kezdete. Kíváncsian várom!
A 2013-as topic megnyitvaaaaaa! :)
Kezdőőőődiiiiiik! :)
Sziasztok!!!
Szilikonba raktam egy karácsonyi gipsz figurát,ma derül ki,hogy hogyan sikerült!!!
Sziasztok Kedves Topikosok!!
Én is jönnék, ha még beférek, már az elmúlt évben is kellemes program voltatok a karácsonyi készülés idejére. Talán még hozzá is szóltam.. (majd mindjárt megnézem) Igaz nem tudok rendszeresen jönni, mert a kisebbik lányom most kezdi az iskolát, de igyekszem. :)
Sziasztok!
Én is szeretnék újra csatlakozni:)
Tavaly írogattam de aztán anyira pörgött a topik csak olvasó üzemmódban maradtam
Az ajándékozást szerintem is folytatni kellene szerintem mindenki nagyon örült az ajándékának!
Szisszka nagyon várom a topik nyitást a blog pedig szuper köszi!!!
Sziasztok!
Én is emlékszem a "szabályra":-) Szerintem bármikor bármilyen mennyiségben jöhetnek étel-ital ötletek. Tavaly rengeteg hasznos ötlettel gyarapodott a receptfüzetem.
Nekem is mérföldkő lesz a holnap (szept. 1 !!!) bár szerintem az egész év hihetetlen gyorsan eltelt. Még csak most volt Karácsony, a sok készülődés, ötletelés....
Én is nagyon nagyon várom az idei karácsonyos topicot. Emlékszem tavaly olyan nagy volt itt a "forgalom", hogy még egy nap sem maradhatott ki olvasás nélkül, mert akkor már nem tudtam felvenni a fonalat Én rettenetesen élvesztem :-)
A többiek is irták, hogy nem komoly ez a szabályosdi ;) :)
Egyébként meg aki kibirja, hogy ne csábuljon el a sok fincsi kaja és süti kép láttán, azt még nagyobb hősnek kiáltjuk majd ki :D
Sáfrány
Nincs mit :) és ez még csak a kezdet :) biztos vagyok benne, hogy nagyon sok szép és hasznos dolgot tehetek majd fel karácsonyig.
Meló brrrr... :P
Karolin
Téged is üdvözöllek újra itt :)
Én személy szerint örömtáncot járok, hogy vége a nyárnak, ritka rossz nyaram volt...
én már készülök a holnapra
és úgy sem bírjátok megállni, hogy ne legyen hat után kép
az nem "valami" süti volt, hanem több "A" süti
annyira gusztusos volt mindegyik, tényleg csorgott a nyálam
Sziasztok!
Tavaly én is sok ötletet kaptam tőletek, és nagyon sok örömet szereztetek a szép készülődéssel.
Én nem tettem fel képet, nem vagyok nagy mágus a számítógép ügyködés világában , :-)
Holnap már tényleg szeptember, olyan jó az a gondolat, hogy tudom sokan már most várjuk a karácsonyt ... bár nekem a tavalyi kicsit szomorkássá sikeredett, mert már minden csemetém tudja, hogy nem a Jézuska hozza a karácsonyfát...
Szép napot mindenkinek, gyönyörködjünk a nyár végében, a színes őszben ...utána márszinte advent lesz
K.
Sziasztok!
Köszönjük a munkát, amit a bloggal tevékenykedsz!
borcsmama, gratulálok a kiállításhoz, na meg a fogyáshoz!Én, hosszú évekig nagyon ritkán ettem este 6 után, semmit sem fogytam, úgy, hogy feladtam.
Üdv az újaknak!
Sajnos letelt a szabi, tegnap már meló volt.
Az újaknak és visszatérőknek: üdvözlet :)
31-e vaaaan, holnap topic nyitáááás! :) igyekszem majd gép elé kerülni holnap, most telefonról irok, és innen nem tudok topicot nyitni :(
Tutusatu
Mi is teáztunk, csak mi magic moments-et ittunk :D
Borcsamama
Sok sikert a kiállitás megnyitóhoz!
Mit varrsz?
Gratulálok a fogyáshoz, ügyes vagy! :)
Felőlem maradhat a szabály, én úgysem tudom megállni, hogy ne egyek 6 után :D
Emlékszem én is a szabályra, sőt ha minden igaz, akkor én váltottam ki a létrejöttét valami süti képével.
Dönteni kell, erősek leszünk és ellenállunk a csábításnak, vagy marad a szabály?
Én már hónapok óta tartom magam a hat után nem evéshez szigorúan, no és azt is meg kell néznem hogy mit és mennyit. Saját magam kárhoztattam erre a döntésre. Muszály fogynom, kicsit a cukrom is megemelkedett, remélem ha visszafogom magam, megúszom gyógyszer nélkül. Persze a csípőprotézisemnek sem használ a túlsúly.
Tornázom is rendszeresen minden nap.... -műtét utáni gyógytorna.
Azért május óta hét kilótól sikerült megszabadulnom, aminek nagyon örülök.
én emlékszem arra a szabályra
esténként vacsora után ideültem és csak úgy csorgott a nyálam a képek láttán ... mindig kellett valamit enni: párolt hagyma, mandula, aszalt gyümölcs, lekváros keksz ... bármit
Szép jóreggelt Mindenkinek, az új és majdnem új hozzászólóknak is.
Várunk minden érdeklődőt szeretettel, és várjuk a karácsonyt izgatottan, örömteli készülődéssel itt is és otthon is.
Már korábban eldöntöttük, hogy idén új topikot indítunk, pont azért, hogy ne csak a már összeszokott társaság legyen, merjenek jelentkezni az új érdeklődők is.
Szisszka szept. l-én meg is nyitja a 2013-as karácsonyváró fórumot , akkor "átkötözünk" oda, és ott ötletelünk tovább. A 2013-as blog már él, és nagyon szép, köszönjük neked Szisszka!! A hasznosítható , jó ötletek, linkek, receptek mind folyamatosan felkerülnek innen a blogba, így nem kell majd állandóan visszakeresgetni.
Napsütéses szép hétvégét , jó pihenést, én meg megyek varrni, mert kedden kiállításmegnyitónk lesz, és még sehol sincs a varrományom.
Sziasztok!!!!
Szeretnék én is csatlakozni hozzátok,tavaly is olvastam a topikot,és volt,hogy írtam is be!!!!
Sziasztok!
Nálunk ma nagyon vacak, esős idő volt és képzeljétek el ittam egy csésze forró teát: 'Hópelyhek tánca"
Mondanom sem kell, hogy rögtön Ti jutottatok eszembe
Sziasztok!
Én is olvasgattam eddig is, de kicsit el voltam havazva. Október végéig még valószínű olvasó üzemmódban leszek. Utána csatlakozom rendesen az ötleteléshez.
A blog nagyon tetszik.
Sziasztok!
Régi - főleg olvasgató - tagként örömmel láttam, hogy ébredezik a topik :)
A bloghoz hoztam néhány karácsonyi visszaszámlálót az alábbi linken.
Remélem, van, aki jobban ért az ilyesmihez, mint én és fel tudja oda tenni valamelyiket :)
http://www.satisfaction.com/christmas-countdown-ge nerator/