Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hazudozik a párom:-(
2004-08-10 08:571.
Létrehozva: 2004. augusztus 10. 08:57
Rájöttem,hogy a párom rendszeresen hazudik nekem.Van olyan,hogy csak mellé beszél,nem mond el dolgokat,de olyan is van,hogy komoly dologban nem mond igazat.Mit csináljak?Megváltozhat egy ilyen ember?Vagy valamit én nem csinálok jól,hogy nem tud velem őszinte lenni?
Egyszerűen vannak akik igy vannak összerakva. Ne magadban keress hibát! És az sem igaz, ha te őszinte vagy majd ő az lesz. Sokszor megígérik, de elbuknak. Ráadásul ha úgy tennék, hogy ne derüljön ki. De mindig! kiderül.
Bár megértelek, de nem tudok megoldást adni. Szerintem valamitől mindig félnek. Talán attól, hogy nem értjük meg őket? De ha meg sem próbálják?
Megbeszélted ezt vele,vagy csak rájöttél?Ne csak magadban szögezd le,hogy így gondolod,és vajon miért...csak kattog az agyad...
Beszélj vele,hátha elmondja az okát!
Kíváncsi lennék, hogy annak idején ezt a topikot, nem-e a miniszterelnök felesége nyitotta
A döntést neked kell meghozni, de úgy, hogy először alaposan végig gondolod reálisan(már amennyire az ember lehet ilyen helyzetben reális), h 1. ha lehet, akkor min kell változtatni mindkét félnek és akkor tényleg arra koncentrálni 2. ha már mindent megtettetek és még mindig nem műxik akkor viszont nem várni tovább és lépni, h mindkettőtöknek legyen lehetősége egy hozzáillő ember megtalálásához.
Igazad van, ebben benne van a testveri rivalizalas is nagyban. Ahogy a fiu ertekrendjet nem lehet megvaltoztatni, ugy a quency-jet sem igen, igy a konkulzio csak az, hogy kulon utakon kell jarni!!!!!
Egy akár 30 éves felnőttet is nehéz rávenni az értékrendjének feláldozására-asszem, itt ez az alapvető baj. Van, akinek család kell, van, akinek motor. Kényszeríteni egyikre sem lehet senkit, szvsz nem is érdemes. Ency belefeccölt néhány évet a gazdag család illúziójába-be kellene látnia, hogy veszített, és továblépni.
Az, hogy elveszi esetleg felségül , és gyártanak néhány gyereket, még nem garancia az örök boldoságra.
Nekem is csípi a szemem az egész témának anyagi tengelye. Tképpen én sem verném magam túlzott költségekbe a fiam aktuális barátnője kedvéért. (a fiamért igen, de ha osztozkodás-veszély állna fenn, tízszer is meggondolnám).
Nem szeretném az elcsépelt "bezzeg, az én időmben. . . " szöveget túlzottan igénybe venni, persze, akkor más volt a világ. Nem várja el senki, hogy a családonkénti 1 kiböjtölt Trabanttal bárki is a mennyekbe érezze magát, mint mi anno. . . , de talán még nem állunk annyira jól, hogy lakással, munkahellyel, fiatalon sértés legyen, ha nem tolják a fenekünk alá a Toyotát az élettárs szülei.
Sztem Ency meg a párja két tél-túl öntörvényű, teljesen eltérő célokat hajszoló ember, akik szeretnék megváltoztatni egymást. Semmi esélyt nem látok rá, ilyen korban már nem változik alapvetően senki-szvsz még kisgyerekkorban is legfönnebb arra lehet rávenni egy emberkét, hogy anyuci kedvéért köszönjön a szomszéd néninek. (nem biztos, hogy parancsszóra mindig meg fogja tenni).
Nem látok túl rózsás megoldásokat, de a szülők szvsz semmiképp nem fogják a pénzeszsák száját az Ency kezébe adni, a párja nem fog lemondani egyik haverjáról sem a szent családalapítás érdekében, a 3 évet szvsz el kellene könyvelni veszteségnek-tanulságnak, hogy ne legyen még nagyobb kár a dologból.
Igy nem kell változni és változtatni. . . mert ugysem engedné a férfi teljesen el. . . és . . . lehet találgatni. . .
Ne haragudj queency, de Teged nem látlak már. . .
A baj csak az, hogy az írásaidból az derült ki, csak a pénz fontos számodra. Amíg ehhez görcsösen ragaszkodsz, nem leszel boldog sohasem! Pedig nem értem, mitől félsz! Keresel, lakásod van. Sokkal jobb helyzetben vagy, mint sokan ma, Magyaroszágon. Tényleg házasodni akarsz vele, aztán gyereket szülni neki? Ha egyszer nem szereted! Tönkretennéd leendő gyerekeid életét a pénz miatt? Azt hiszed, nem tartana más értékes embernek? Nincs más férfi rajta kívül, aki őszintén szeretne, akit te őszintén szeretnél? Aki elfogad, akit elfogadsz? Szerinted annyira gyenge ember vagy, hogy mástól függetlenül nem bírsz megélni, képtelennek tartod magad arra, hogy fenntarts egyedül egy lakást?
Olvasd el újra amit rólad írtak, és gondolkodj el rajta! Azt hiszem, át kellene értékelned az életed. . .
Miért nem adod meg magadnak a lehetöséget arra hogy boldog légy? Elöször magaddal kell kezdeni, mit türsz el, mit nem. Senki nem bánhat Veled rosszabbul mint amennyire engeded.
Hidd el hogy egy igazi párkapcsolatban nincs háború! Vannak nézeteltérések, összekoccanások, söt veszekedések is, de egy párkapcsolatban a két ember egyfelé megy. Együtt. Tudatosan.
Ezek után csak azt nem értem, akkor minek neked külön autó? Ha úgysem mész sehova a barátod nélkül?
Nekem is van igényem a barátnőimre, h néha beüljünk dumálni vagy megnézzünk egy jós kis leértékelést vagy egy romantikus filmet vagy mittudomén:) Nem szabad ilyen beszűkűlten élni, mert megöli a kapcsolatot!