Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Hurrá áll a baba!!
2004-08-26 14:431.

Torolt_felhasznalo_234748
Létrehozva: 2004. augusztus 26. 14:43
Tegnap este hatalmas oromben volt reszunk,Kislanyom Saphire(8 honapos) eloszor allt fel a kisagyaban!!
Tanacsokra es tippekre lenne szuksegem, hogy a nappaliban mi lenne a segitsegere ahhoz,hogy az allast gyakorolja.Jarokaja nincs,mivel hatalmas a mozgasigenye,es tudom, hogy sok baba ott all fel leginkabb.
Csak a kisagyaban all fel azota segitseg nelkul.Hatha nehany okos otltet tudnatok adni.
Tanacsokra es tippekre lenne szuksegem, hogy a nappaliban mi lenne a segitsegere ahhoz,hogy az allast gyakorolja.Jarokaja nincs,mivel hatalmas a mozgasigenye,es tudom, hogy sok baba ott all fel leginkabb.
Csak a kisagyaban all fel azota segitseg nelkul.Hatha nehany okos otltet tudnatok adni.
Jo olvasni a velemenyeteket, hiszen igy kulfoldon elve, sokkal jobban magara van utalva az "anyuka" se csalad se a kozeli baratok. Ezert nehany kerdesem vagy aggodalmam nektek feleslegesnek tunhet.
A bébikomp tényleg nem jó.
Egyébként a gyerekek nagyon találékonyak, olyasmiben is meg fog kapaszkodni, amire nem is gondolnál, úgyhogy jó átnézni biztonsági szempontból a lakást.
Valoban igy van, most mindenhol fel szeretne allni Saphire.
Ötletem nincs. Ja de, az én lányom amikor meglátott egy tükröt a saját maga magasságában, rettentően boldog volt és elkezdett rohanni. Perzseegy ilyen apróságnál ez még korai. . .
SZÉKKARFA?
Nem értem.
A biztonsága fontos, a többi lehetőséget úgyis megtalálja magától.
Arra kell ügyelni, hogy nehogy magára rántson valamit, vagy nehogy rádőljön pl. szék. Mi a székeket azóta is fektetve tartjuk az asztal alatt, mert vas kerete van és nagyot tud ütni.