Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Jó.
Bővebben: nagyon jó
sziasztok..
Nekem igazából egy kérdésem lenne, hát ha itt van aki tud valami okosat szolni a dologhoz.. Nos , hát nem rég volt az első együttt lét a barátommal.. Annyira nem volt szörnyü.. mrámitn az érzés.. de semmi uto dolog nem volt , se vérzés semmi.. és szerintem, - már ha lehet- nem szakadt át a szh-a .. és h szerintetek lehet e, h nem sikerül.. pedig amugy meg fájt..
Kicsit tanácstalanv ok.. persze azota nem volt 2. alkalom, de majd lesz , de előtte szeretném tudni azért h szerintetek , mit csináljak..
Ha lehet ne nyisson rátok anyu vagy apu.
Nekem építőtáborban volt meg az első, miközben diáktársaim a sátorok között hangoskodtak. Az emeletes ágy tetején éltem át a csodát. Soha nem felejtem el.
Ennél azért meghittebb köürülményeket javaslok. :-)))
Egyébként a multkor is a szeretkezésről írtál, de én ki is szállnék.
Nem akartam kötekedni.
Na jó egy kicsit ;-)
Mi anno lépésről lépésre, nagyon lassan haladtunk, mindig egy icipicit tovább, majd miután "ráéreztünk" megint egy picit tovább stb. Nagy élmény volt az egész folyamat!
és ezt is tanulni kell, rá kell érezni az ízére és legfőképpen egy megfelelő partnert kell találni hozzá:)
Mi nem voltunk. Ma már a nevén is gondolkodnom kell.
Ez 1 nagyon fontos dolog, mert ebből aztán tényleg csak 1 van az életben. Hát érdemes +fontolni, hogy kivel éled át.
Nekem semmi különös nem volt. A szerelmem is akarta meg én is, de mindketten ügyetlenek voltunk, mert mindkettőnknek az volt az első. Viszont mert nagyon szerettük (szeretjük) egymást a lelki oldala sokkal fontosabb volt. Azóta eltelt 10 év és ő a férjem.