Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Zuglói lakótelep
2004-11-05 19:121.

Torolt_felhasznalo_720829
Létrehozva: 2004. november 5. 19:12
Sziasztok,
szeretnék véleményeket kérni olyanoktól, akik ismernek zuglói lakótelepeket, esetleg ott is laknak. Csertö, Vezér, Füredi, Gvadányi, stb.
Az érdekelne, hogy melyik milyen. Mennyire emberi, mennyire tiszta, milyen emberek lakják? Persze csak általánosságban.
Mennyire van megáldva kisebbséggel?
Mostanában gondolkozunk lakásvásárláson és ezért érdekelnének ilyen infok.
Köszi!
szeretnék véleményeket kérni olyanoktól, akik ismernek zuglói lakótelepeket, esetleg ott is laknak. Csertö, Vezér, Füredi, Gvadányi, stb.
Az érdekelne, hogy melyik milyen. Mennyire emberi, mennyire tiszta, milyen emberek lakják? Persze csak általánosságban.
Mennyire van megáldva kisebbséggel?
Mostanában gondolkozunk lakásvásárláson és ezért érdekelnének ilyen infok.
Köszi!
Bocsánat előre, hogy nem "vágok témába", de azon a fórumon, ahol konkrétan erről van szó, inkább csak haragszanak az építkezés miatt.
Szóval a kérdésem az, hogy lakik-e valaki a Hermina Happy Land lakóparkban? Tényleg olyan borzalmas, ahogy a zuglóiak beállítják, vagy csak a sok beépítés miatt tiltakoznak? Köszönöm, Kata
Reggelente a pataknál áll a sor vége, a két km távolságot a Hungária krt-ig 40-40-50 perc alatt lehet megtenni. Most ezen a szemét cordia telepen újabb 850 lakás, egy csomó üzlet és egyebek lesznek, újabb többezer autóval. Megfulladunk már a szó minden értelmében. Ahol csak találnak még 2 m2 zöld területet oda gyorsan építenek egy minimum 12 lakásos házat. A madarak már majdnem teljesen kipusztultak a kerületből, mert szisztematikusan irtják az élőhelyeiket.
Könyörgöm, Zugló vezetői azon kívül, hogy az újságok szerint már megint százezrekkel, milliókkal jutalmazták magukat, lennének szivesek végre a kerület érdekében is tenni valamit a saját érdekeiken kívül?
Szép nyugis hétvégét mindenkinek!
Végeredményképpen kulturált a környezet, én szeretek itt lakni, közel van az Örs és a metró, meg a 7es busz, meg az 1-es villamos is, úgyhogy közlekedés szempontjából jó. Meg aztán az Árkád is itt van egy köpésre.
Igen, nálunk is hamar elkelnek a lakások és a környék is állandóan tele van aggatva eladó, kiadó lakásokat kereső cetlikkel. :)))
Én nagyon szeretem Zuglót, mindig itt szeretnék lakni. Persze lehetőség szerint mi is tovább költöznénk valami nempanelbe.
Összességében, én nagyon tudnám ajánlani ezt a lakótelepet!:))