Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ninucci még van 19 igaz?
Bevállalós csajszinak tűnsz, az vagy?
Sok ?
Na jó én is vagyok ám mindenfelé, olvasgatok, tanulgatok. . . .
Kérdezhetek én is?
Ez jó, mióta vagy a pároddal együtt?
Hol vagytok?
Holnap reggel 9 körül jövök, most mennem kell!
Remélem jössz te is!
Bocsi , hogy csak most reagálok délelött kicsit sok dolgom volt.
Örülök, hogy hasonló élményekben volt részünk.
Neked mit takart az 5 perdc ?
Többiek?
Náunk is esik, hát nam furcsa?
Hháááhhhh, már fél 10? ideje felkelni. . . :-) Esik az eső erre felé. Álmosító az idő.
Ninuci itt vagy?
Hajajj! Ha tudnátok hogy nekem milyen volt! Hát az valami fenomenális. Nem is gondoltam hogy ilyen létezhet. . . Letettem a fejem és reggelig aludtam. . . :-)))
Halihó!
Szép jó reggelt! Kinek hogy telt az éjszaka? :-)
Jó reggelt!!!
ninuci, meg kell kövesselek! Tegnap félreértelmeztem a nyolc percet:)
Ha mindkettőnek jó, akkor semmi kivetnivaló nincs benne. És nekem is volt ilyen ötperces szexem:))
Egyébként sziasztok :-)))
"Katasztrófa elhárítási mérnök vagyok, kiürítés számítás és országvédelem a szakterületem"
Bár itt a labda fel van dobva, de. . . .
Nagyon belemerültetek a munkába :((((
pusz mindenkinek!
Nem dolgozott neked előre! :)
Ezekre a fiatalokra semmit nem lehet rábízni. Én hergeljelek Benneteket???
Ha sikerül annak akit szeretek, addig nem tudnák én elmenni. Bárhogy szeretem, csak lássam hogy a másik is élvezi, majd'megőrül érte. Szeretem ha gyengéd, és szeretem ha vad, amikor olyan "egymásnak esős" a szex.
No és Ti?