Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nimfomániás lettem?
2004-11-11 09:061.
Torolt_felhasznalo_524326
Létrehozva: 2004. november 11. 09:06
Jaj segítsetek! Azon kaptam magam ma reggel a metrón, hogy a pasik nadrágját nézem üveges szemmel, dudorodik, gyűrődik?
Az agyamban meg kergetőztek a képek, gondolhatjátok... nem vagyok éppen elhanyagolható külsejű, a Párommal is jól megvagyunk az ágyban (is!), tehát látszólag semmi okom, hogy ismeretlen férfiakról és azok szerszámairól ábrándozzak. Megőrültem, vagy csak szimplán a nimfomániás lettem??? Minden gondolatom a szex körül forog, pedig nem "kielégületlenek" az északáim, panaszra tényleg semmi okom. Ti hogy vagytok ezzel, vagy ilyen nincs is csak nálam???
Az agyamban meg kergetőztek a képek, gondolhatjátok... nem vagyok éppen elhanyagolható külsejű, a Párommal is jól megvagyunk az ágyban (is!), tehát látszólag semmi okom, hogy ismeretlen férfiakról és azok szerszámairól ábrándozzak. Megőrültem, vagy csak szimplán a nimfomániás lettem??? Minden gondolatom a szex körül forog, pedig nem "kielégületlenek" az északáim, panaszra tényleg semmi okom. Ti hogy vagytok ezzel, vagy ilyen nincs is csak nálam???
Heló sziasztok. Most itt ovoda van? Vagy partner kereső fórum??????
És igen, van, akinek szupernő vagyok:)
De ezt ugye nem kell magyaráznom egy két lábon járó "nők álmának"?:))
Én addig mig nem győződöm meg az ellenkezőjéről addig nem mondom azt hogy nem vagy az!
Te hülye vagy?:)Aztán meg nem bírnálak levakarni:))))))
Egyébként is a feszes fenekű, feszes zacsijú fiatal pasik (ill. csak 1!) jönnek be:)))Te minden nőnél bepróbálkozol?:))))
Különben évek óta nem volt önkielégítésem, mert nagyon elkényeztetnek az nlc-s lányok.
Mi lenne ha dugnánk egyet lehet hogy megszeretnél?
Ja, és ha már kioktatsz:helyesen:stílus!
Remélem hogy veled mindíg megértjük egymást. Puszi ahová akarod.
Mi ez a királyi többes? Ne takarózz másokkal, te hangsúlyozod mindig a kettőnk közötti ellentétet és nem más. Ne beszélj az nlc olvasóközönsége nevében, akinek baja van velem majd közli ő maga.
Nemrég privibe megbeszéltük hogy nem bántjuk egymást többet, én tartom is magamat és soha nem reagálok a okosságaidra.
Kérlek a jövőbe ne bánts mert én sem teszem, és nehezen viselem ha valaki kötözködik velem.
Nagyon unszinpatikusak vagyunk egymásnak, és ezek a csipkelődések sehová nem vezetnek.