Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.

Most kezdjük a lombikot..

maci-mano
Létrehozva: 2004. december 4. 10:48
Tudom, hogy több fórum is fut jelenleg a lombikról, azonban annyi információ van rajta, hogy én például nem találtam meg azt, amire kiváncsi vagyok. Mi már túl vagyunk a vizsgálatokon és hétfőtől kezdődik a gyógyszeres kezelés. A konkrét kérdésem az lenne, hogy mennyire fájdalmas a petesejt leszívás altatás nélkül, mivel nekem a doki ezt javasolta. Tudom, hogy egyszerűbb lenne az altatás, de minden "zavaró" tényezőt ki szeretnék zárni - amit lehet - , hogy minden esély meg legyen arra, hogy elsőre sikerüljön a gyermekáldás amire már nagyon rég óta várunk.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Maci-mano
  1. Torolt_felhasznalo_141559
    Torolt_felhasznalo_141559
    2010. február 14. 23:2228964.

    A lombik program előtt egyre több orvos ajánl 3 genetikai vizsgálatot. A NLcafén olvastam erről többet a genetikai szakértő blogjában és kérdés/válaszai között. Nézzétek meg, érdemes és tanulságos. Dr. Nagy Zsolt el is végzi ezeket a vizsgálatokat, ezért napra kész a tudása.

     

    Nlcafén itt találjátok Őt: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/1264343

    előzmény:
    maci-mano (1)
    2004-12-04  10:48
  2. 2009. október 29. 11:0128963.

    A pelenkáról leszokást én nem erőltettem. A bili nálunk sem jött be. Majdnem három éves volt a Máté, mikor leszokott, de akkor egyik napról a másikra és még éjjelre sem kellett pelus. Az óviba egy pár hétig visszatartotta a kakit, de már nincs vele probléma.

    Nálunk a kisebbik gyerek sokkal elevenebb, akaratossabb, "rosszabb" mint a nagyobb. Lehet azért, mert előtte már ott a minta. Neki ha valami nem tetszik, vágja le magát a földre. Úgy érzem vele sem csináltam semmit másképp, még is sokkal erőszakosabb és rettentő anyás. A bátyja nagyon ritkán bújhat mellém, de akkor azonnal jön, sír, eltolja a tesóját. Na és persze mindig ugyanaz a játék kell mindegyiknek, elszedik egymástól, veszekednek, sírnak, még ha több van abból a játékból, akkor is. Azért néha olyan aranyosan megszeretgetik egymást.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_853291 (28962)
    2009-10-27  21:47
  3. Torolt_felhasznalo_853291
    Torolt_felhasznalo_853291
    2009. október 27. 21:4728962.

    Szia Hajni! Persze, hogy nálunk is folyamatos a takonykór, mióta Tomi ovis.Bogi meg szépen elkapja tőle, volt már, hogy mi is betegek lettünk.Majd túl leszünk rajta.(Most is betegek).

     

    Parisienne, Léna milyen szép kis hölgy lett!!Bogi decemberben lesz 2, de ő picur, 76 cm és 10kg körül van.Na de én sem nőttem nagyra.Samuékhoz hasonlóan nálunk sem volt egyszerű a bilire szoktatás, illetve Tomi ki is hagyta a bilit, a wc-be pisil, a kaki pedig még mindig pelenkába megy. Én arra jöttem rá, hogy amíg én nagyon akartam, addig nem ment, amikor pedig lazára fogtam a dolgot, nem izgatott az egész bili ügy, akkorra sikerült leszokni a pelenkáról-részben.És persze a nyári pucérkodás segített.

     

    Tomi nem nagyon szokott hisztizni, az akaratát persze próbálja érvényesíteni, mi is kiállítjuk néha (szintén a lépcsőre:)).Bogi már sokkal nehezebb eset, már születése óta hiperérzékeny mindenre(éhség, álmosság, fáradtság, stb.) igazi "többemberes baba" volt, és kisgyerekként sem átlagos, nála az jön be, ha a figyelmét eltereljük, pl. átmegyünk egy másik szobába vagy fel a tetőtérbe, azt nagyon szereti, vagy kimegyünk a kertbe, stb.

     

    Az evéssel kapcsolatban nekem nagyon sokat segített a Kismama babakonyhája c. könyv.Az alapelvek nálunk is nagyjából azok, mint Samuéknál. Cukrot keveset esznek, a teát mézzel édesítem, chips, cukorka nincs, néha csoki, túrórudi.Nyáron,ősszel gyümölcs, zöldség a nagyszülők kertjéből,ebben szerencsénk van.Tomi reggel, este kap tejet vagy kakaót, Bogi kevesebbet, de ő még szopizik.Most hirtelen más nem jut eszembe.

     

    Marcsi, jó lenne látni képeket a lányokról!

     

    Vikomama jó lenne, ha te is jönnél egy kicsit, már a márciusi képeken is milyen nagyok már a srácok! Hasonlítanak egymásra.

     

    Samu, nagyon helyes a két fiú, ha a másik gépnél leszek, teszek fel én is képeket.

     

    Jó lenne, ha időnként "találkoznánk" itt a fórumon, annak ellenére, hogy rég nem jártam erre, olyan sokat voltatok az eszembe!

    előzmény:
    h.perlaki (28956)
    2009-10-22  11:16
  4. 2009. október 26. 22:0728961.
    Szia!
    Domi eszik mindent és hálisten jó étvágya van. Ha én főzök, akkor meg tuti megeszik mindent. Viszont én mániákusan figyelek arra, hogy jó minőségű ételeket vegyek. Tehát tartósítószer, amennyire csak lehet kizárva. Édességből is csak csokit kap. Én nem veszek neki cukrot(tele festékkel, minden sz.r-ral), chipset, ilyesmit. Odafigyelek, hogy lehetőleg hazai zöldséget, gyümölcsöt adjak neki, illetve már nekik, mert Gellért is már szinte mindent eszik. Szopizik még, de már szoktatom le.
    Hiszti: igazából nem hisztis, inkább a dackorszak a szófogadatlanságából áll. Volt, hogy mérgemben rácsaptam a popsijára, de ezt már nem teszem, inkább kiállítom, ami nálunk azt jelenti, hogy le kell ülnie a lépcsőre. Ma este pedig nem meséltem neki, mert Gellért már le volt fektetve és ő meg míg öltöztettem pizsibe kiabált. MOndtam neki, hogy ne, mert Gellért már alszik, de tojt rá. Háromszor kértem aztán nem vot foganatja, így mondtam neki, hogy akkor nincs mese. Igaz, hogy sírt, de visszamentem hozzá és mondtam, hogy nagyon szeretjük, de szomorúak vagyunk, hogy nem fogad szót. Ha holnap szépen viselkedik akkor mesélünk. Adtam neki puszit, megnyugodott és aludt. SZar érzés volt, a férjem szerint ezt lefekvés előtt nem kellett volna, de szerintem meg valahol meg kell húzni a határt.
    Nálatok mi a helyzet?
    Ja, Gellért 7 hetes kora egész éjjel alszik. Szerencsére mindkét fiút sikerült egyidőben lefektetni ebéd után és este is.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_876022 (28960)
    2009-10-26  06:33
  5. Torolt_felhasznalo_876022
    Torolt_felhasznalo_876022
    2009. október 26. 06:3328960.

    Szia Samu,

     

    koszi szépen hogy igy leirtad, nem volt semmi a bilire szoktats nalatok es ugy hiszem Lénaval sem lesz masképpen, mert hiaba mult két éves es a nagy konnyvek szerint megérett a bilire, hallani sem akar rola.

    Most a legujabb hogy meg sem mondja ha kakilt, es a mult héten a dadusnal ugy kicsipte a kaki a popojat hogy most épp azt apolgatom.

    Na nem tudom mikor lesz szoba tiszta, azért mindig probalom legalabb mutatni a bilit, de mindig vissza viszi a helyére a wc-re.

    Eroltetni nem akarom, meg nem is merem, mert Léna nagyon érzékeny es ha valamit nem tud feldolgozni akkor sajnos nagyon rosszul alszik napokig.

     

    Megkérdezném még hogy nalad Dominal van ez a dackorsza?

    Hisztik? Te mivel tudod leallitani es van bunetés ha nem viselkedik jol?

    Enni Domi mindent eszik mar?

     

    Koszi a valaszokat.

     

    Na azt elhiszem hogy elfaradsz a két fiu mellett, Gellért hogy alszik? Es szopizik még?

     

    En sem vagyok masképp, nekem a munka plusz Léna meg hazimunka szoval ez sem konnyebb.

    Bar egyre konnyebb lett ahogy not, es most mar én is tudok pihenni azért rendesen néha.

    előzmény:
    samu2003 (28959)
    2009-10-24  20:33
  6. 2009. október 24. 20:3328959.
    Szia Paris!
    Hát hihetetlen, hogy Léna is már milyen nagylány! Nagyon kis csini csajszi! Én még nem dolgozom, majd jövőre amikor a fiúk kezdik az ovit, bölcsit.
    Domi júniusban múlt két éves. Neki már hálisten nem kell pelus, csak estére. Megszenvedtem vele, de már a Gellértnél sokkal lazább leszek.Én nyáron itthon nem adtam rá pelust és kiraktam a bilit, hogy abba pisiljen. Igazából nem sok értelme volt, mert totál nem zavarta, hogy az alsójába ment a pisi vagy a kaki, játszott tovább. Próbálkoztam egy darabig, aztán rájöttem, hogy tök éretlen még és hagytam a francba. Majd nyár végén kint játszott a kertben és nem volt rajta pelus akkor sem, de ha kint voltunk akkor nem is adtam rá, mindig elvittem megpisiltetni. Kisfiúknál könnyebb:-) Általában pisilt is, de nem szólt sose, tehát nekem kellett résen lennem. Na a lényeg, hogy hazajött az apja és elhívta magával valahova, de nem kért pelust. Mondtuk neki, hogy rendben, de azonnal szóljon, ha kell pisilni, mert nem szeretnénk, ha a kocsiba pisilne. Csodák csodája szólt is! NAgy örömmel jöttek haza. Azóta nem adtam rá napközben. Aztán innentől kezdve volt kemény másfél hónap, hogy egyszer szólt egyszer nem. Tök megbízhatatlan volt. Én meg már tök ideg, amikor kérdeztem tőle, hogy kell-e pisilni, aztán fél perc múlva bepisilt. Ezerrel mostam neki a gatyáit, de eltökéltem, hogy akkor sem adok pelust, mert vissza tudta tartani a pisit, tud szólni, de ... Sajnos volt, hogy leszidtam, amit már bánok. A lényeg, hogy hatalmas türelem kell hozzá és nem szabad leszidni, hanem dicsérni. Most már minden okésnak tűnik, néha előfordul baleset, hogy későn szól és már nem értünk ki, de szól. Már csak az lenne a jó, ha egyedül kitudna menni a wc-re és letudná húzni a naciját. Jó hosszú lettem, remélem azért tudtam segíteni.
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_876022 (28957)
    2009-10-24  08:05
  7. Torolt_felhasznalo_876022
    Torolt_felhasznalo_876022
    2009. október 24. 08:0628958.

    A harmadik megszolitas az Goldfish-nek szolt.

     

    Goldfish Te is dolgozol? Mutas Te is képeket?

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_876022 (28957)
    2009-10-24  08:05
  8. Torolt_felhasznalo_876022
    Torolt_felhasznalo_876022
    2009. október 24. 08:0528957.

    Sziasztok,

     

    de jo hogy jelentekeztek, en is jovok es mesélek.

    Léna elmult 2 éves szeptemberben, nagy lany, 91 cm-er es 13,5 kilo.

    Nagyon sok mindent mond, most a francia dominal, de magyarul is megért mindent. Es persze a kedvenc szavait csak magyarul mondja.

    Nagyon aranyos ahogy keveri a két nyelvet.

     

    Rakok én is képet, ime.

     

    Samu, gyonyoru a két fiad, Domi azokkal az ozike szemivel es Gellért meg a kék huncuttal.

    Elhiszem hogy nem konnyu otthon két kicsivel, hogy szervezed a napukat?

     

    Hajni : sok sikert az uj munkahoz, Te is rakj képet légyszi.

    Nalunk Léna dadushoz jar tovabbra is, itt nincs hely a bolcsiben.

    En is félek az ovitol, mert ugye nem ismeros neki a sok gyerekes kornyezet. Viszont a betegségeket igy is ugy is megkapjuk hiaba van dadusnal, ott csak 2 kicsi van de ha az egyik beteg mindenki végig megy rajta.

     

    Samu : Te is dolgozol? Mutas Te is képeket?

     

    Viko : hat a fiuk, nem semmi nagy legények lettek. Te hogy vagy?

    Munka?

    Igen emlékszem szurkolasra fogyokurara es lombikra is, ekkor még sokat irtunk, olyan jo lenne megint ujra irogatni, most mar mas dolgok miatt.

    mint hogy szoktassuk a kicsit bilire?

    Ki hogy éli meg a dackort, a hisztiket, trukkok?

    Mit esznek a gyerekek?

    Szoval nekem ezer kérdésem lenne es szivesen beszélgetnék veletek ezekrol.

     

    Remélem erre vetodtok es tudunk majd irogatni.

     

    Akkor ime a kép Lénaro.

    előzmény:
    h.perlaki (28956)
    2009-10-22  11:16
  9. 2009. október 22. 11:1628956.

    Goldi!

     

    De jó, hogy jelentkeztél. Rég nem hallottunk rólatok. Hát akkor már nálatok sem egyszerű az élet. Két gyerek + munka. Jó hogy neked is van segítséged.

    Tomi, hogy bírja az óvit? Nem beteges?

    Az enyémek megint betegek voltak, a fülük fájt. Eddig ez a legrosszabb. Hamar kimegy a fájdalomcsillapító hatása és újra sírnak. Ilyenkor szinte semmit nem alszunk éjjel.  Így nehéz a munkába is helytállni.

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_853291 (28955)
    2009-10-16  21:49
  10. Torolt_felhasznalo_853291
    Torolt_felhasznalo_853291
    2009. október 16. 21:4928955.

    Sziasztok!!!

     

    Nagyon régen jártam erre, mi újság veletek?

     

    Néhány mondat rólunk: Tomi 3 éves múlt, szeptember óta ovis, kezd belejönni.Bogica decemberben lesz 2, én pedig szintén szeptembertől ismét dolgozom.Bogira anyukám vigyáz, szerencsére nem kellett bölcsibe adnom.Sajnos most képet nem tudok feltenni, de majd igyekszem!

    előzmény:
    h.perlaki (28951)
    2009-09-21  09:29
  11. 2009. szeptember 22. 22:0328954.
    Nem, mert családi vállalkozás volt, amit azóta felszámoltunk:-( rnTe most hol dolgozol? Várom a képeket!
    előzmény:
    h.perlaki (28953)
    2009-09-22  10:41
  12. 2009. szeptember 22. 10:4128953.

    Szia Samu!

    Sajna nem töltötte fel a képet mert túl nagy. Majd otthon ha lesz időm lekicsinyítem.

    Hát a munka, a bölcsi, óvi hirtelen jött. A nagyobbik már várta az óvit, vele semmi probléma nem volt azóta sem. A pici viszont az elején nagyon sírt amikor ott hagytam, de már vele sincs gond.

    Nem tudsz visszamenni oda ahol szülés előtt dolgoztál?

    előzmény:
    samu2003 (28952)
    2009-09-21  20:51
  13. 2009. szeptember 21. 20:5128952.
    Szia! Sajnálom, hogy ilyen gyakran betegek a fiúk. Én is ettől tartok nagyon. Mi jövőre leszünk ugyanebben a cipőben. Már tavasszal gondolkodtam, hogy beadom Domit a bölcsibe, de nagyon nehezen engedem el, meg féltettem is a betegségektől ill. a Gellértnek se jött volna jól bármilyen bölcsis betegség. Szuper, hogy van segítséged! Sajna nekem nincs! Igaz, hogy nem messze lakik a nagymama, de a tesóm évekig élt velük a két gyerekével, pár hete költözött el és már örül a nyugalomnak. Így hébe-hóba azért pár órára, ha a Zsolt nem ér haza és nekem dolgom van, akkor elvállalja. Ügyes vagy, hogy találtál állást. Én izgulok, hogy jövőre hol találok munkát. A gyerkőcök, hogy viselik a bölcsit, ovit? Te is elfelejtetted a képeket;-)rnTöbbiek?
    előzmény:
    h.perlaki (28951)
    2009-09-21  09:29
  14. 2009. szeptember 21. 09:2928951.

    Szia Marcsi!

     

    Már óvisok? Nem hiába, rohan az idő! Képeket kérünk az lányokról! Te már dolgozol?

     

    Szia Samu!

     

    Nagyon édesek a fiúk. De nagyot nőttek! Szerintem Gellért a nagyobb kópé.

     

    Én már június 1. óta dolgozom. Új munkahelyem van. A fiúk bölcsibe és óviba járnak. Már amikor. Hiába kezdtünk nyáron, minden baci és vírus eléri őket. Többen vannak otthon, mint a bölcsibe, óviba. Szerencsére anyukám nyugdíjas és ő vigyáz rájuk. Nekem hónap végén tellik a próbaidő, hát nem volt ildomos táppénzre mennem. Ez van, örülök, hogy találtam munkát.

     

    Többiek  is jelentkezzetek! 

     

    Puszi nektek:

    Hajni

    előzmény:
    Marcsi-35 (28948)
    2009-09-19  12:56
  15. 2009. szeptember 19. 21:4728950.
    Szia! De jó, hogy írtál! Micsoda mázlista vagy, hogy szeretnek járni. Nem nagyon hallottam még ilyet. Nekünk még van egy évünk, de már most félek, hogy fogom lelkileg megszokni, hogy oviba megy. Domi biztos könnyen.rnMi jól vagyunk! Gellért már elmúlt 9 hónapos! Hatalmas fiú, 80 cm és 9900 gr. Imádom őket, de baromira elfáradok mellettük. Képeket a csajokról elfelejtettél:-)))
    előzmény:
    Marcsi-35 (28948)
    2009-09-19  12:56
  16. 2009. szeptember 19. 21:4728949.
    Szia! De jó, hogy írtál! Micsoda mázlista vagy, hogy szeretnek járni. Nem nagyon hallottam még ilyet. Nekünk még van egy évünk, de már most félek, hogy fogom lelkileg megszokni, hogy oviba megy. Domi biztos könnyen.rnMi jól vagyunk! Gellért már elmúlt 9 hónapos! Hatalmas fiú, 80 cm és 9900 gr. Imádom őket, de baromira elfáradok mellettük. Képeket a csajokról elfelejtettél:-)))
    előzmény:
    Marcsi-35 (28948)
    2009-09-19  12:56
  17. 2009. szeptember 19. 12:5628948.

    Sziasztok :))

     

    Ovisak 4 napja a lányaim :) Annyira szeretik ,hogy ma reggel is menni akartak :))

     

    Hogy vagytok ??? 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
    2009-07-26  10:53
  18. Torolt_felhasznalo_799422
    Torolt_felhasznalo_799422
    2009. június 25. 15:2928947.

    Sziasztok!

     

    Ne haragudjatok, hogy ismeretlenül zavarok. Mi most kezdjük az első lombikot, és van néhány dolog, ami kissé zavaros, ebben szeretném a segítségeteket kérni!

     

    Mikortól szokták a kezelés során az embert táppénzre venni?

    Nem akarok lógni, csak mostanság hadiállapotok vannak a munkahelyemen, és sokszor rosszul vagyok már a sok áskálódástól.

    Kolléganőm, aki lombikozott, azt mondta az injekciós kezelésektől már táppénzre fognak venni, úgy készüljek.

    Illetve a másik dolog, amit mondott, hogy mielőtt elkezdem, majd megmutatják hogyan, meg elmondják mikor kell beadnom a szurikat.

     

    Ehhez képest a doki (néhány perc alatt lerendezett) ráírta a papíromra, hogy ciklus 22-dik napján kezdjem el szúrni a decat, és az első időpont, amikor meg kellene jelennem, 2 héttel később, a következő ciklus 8-dik napján lenne. Kérdeztem a recepción is, hogy addig, akkor nem is kell jönnöm?! De azt mondták csak akkor, amikor oda van írva.

    A stimulálást nem a 2-dik naptól kell elkezdeni?! Nem akarok okoskodni, de szerintetek nem lehet, hogy egy héttel elnézte a doki a naptárt?

     

    Felírta a recepteket, viszont stimulációs lapot sem kaptam?! Vagy azt majd később? Ezt is azóta tudtam csak meg, hogy van ilyen.

     

    Stimulálás közben, sokat változhat még közben a szuri adag? A deca-ból, ugye nem fog kelleni napi 1-nél több? Kicsit lehidaltam, 1 doboz, több mint 50 ezer ft, remélem nem fog kelleni mégegy!

     

    Előre is köszönöm a segítségeteket!

     

    Üdv. Nicole

     

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  19. 2009. május 3. 16:5628946.

    hali

     

    de jó hogy írtatok

     

    Nyuszi: mutass légyszi te is képeket Miluról és Milénáról

     

    Már ekkora a kisasszony is???atyaég

     

    parisienne: emlékszel mikor még priviben egymást bíztattuk a fogyókúra alatt?? ésakkor még neked nem volt gyereked most meg már Léna is milyen nagy----------szintén a képet hiányolom

     

    Marcsi:gratula a szobatisztasághoz!!!  szuper!!

     

    Za: már ovi??Hűűű nem semmi!! anno Viktor sem wc-zett a böliben oviban...most is csak  a pisit intézi ott a kakát hazahozza.

    egyszerűen ő ilyen.

     

    Mi jól vagyunk. Énmár munkát keresek de sajna nem sok eredménnyel , bárlehet hogylesz munka kaptam ajánlatot csak sajna még nem biztos.

     

    Simike bölcsis lesz szeptembertől . Beszélni még nem beszél.Van 40 -50 kedvenc szava max azokat mondja de inkább azokat sem.

    Jól elvan a mutogatással csak engem már baromira zavar

     

    dobok képeket aztán megyünk nagyizni

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  20. Torolt_felhasznalo_207762
    Torolt_felhasznalo_207762
    2009. május 1. 05:4328945.
    Köszönöm a segítséget!
    előzmény:
    Marcsi-35 (28944)
    2009-04-30  22:25
  21. 2009. Április 30. 22:2528944.

    Adri , segítenénk ,de mi már kiestünk a lombikból . Szerencsére sokónknak már 1-2-3 éves gyerkőce van . Nézz be valamelyik msáik lombikos fórumba . Sok szerencsét nektek !!!

     

     

    Csajok ,jelentem szobatiszták vagyunk :)

    Lilla már egy hónapja teljesen . Dorka pedig egy hete már éjszaka sem liberózik . Lilla ki bírja az éjszakát ,de Dorka egyx kijön és akkor elintézi :)

    Bilit mi nagyon keveset használtuk , kislétránk van a wc-hez és azt szeretik ...... Igaz néha kihozzák és járókeretként rohangálnak vele.....

    Jó hétvégét mindőtöknek !!! 

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_207762 (28943)
    2009-04-29  12:13
  22. Torolt_felhasznalo_207762
    Torolt_felhasznalo_207762
    2009. Április 29. 12:1328943.
    Sziasztok! Én még új vagyok itt, és lenne egy kérdésem! Mi is most kezdjük az első lombikot, egyelőre a kivizsgálásoknál tartunk. A páromnál azoospermiát állapítottak meg ami valószínűleg a magas FSH hormon szint miatt van. Van valaki esetleg akinek hasonló problémája van? Lehet ezen javítani valahogy?
    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     
  23. 2009. Április 12. 19:3728942.

    Szia Anita! És üdvözlet minden kedves régi topiktársamnak!

     

    Jenlentem megvagyunk. Szilárd március 2-án lett 3 éves. Az oviba szoktatást állandóan megszakítják az egymást érő betegségek. Tudom, hogy ez szinte törvényszerű, de mivel alig éri el a 12 kg-t, kicsit aggályos ez a sok étvágytalansággal járó időszak.

    A pelusról még most se szokott le, az oviba nem lehet viselni, ezért ott nem kap. Csak fél napig jár, addig visszatartja a pisit, kakit. Képtelenség rászoktatni a bilire, wc-re, iszonyodva üvölt tőlük.

    Az új munkahelyem alapvetően tetszik, vagy inkább úgy fogalmaznék, még nem bántam meg, hogy eljöttem a régi helyemről. 3-szor voltam 1 hétig tanfolyamon, távol a családomtól, ezt kicsit nehezen viselték az itthon maradottak. Sziszi el is távolodott tőlem,  most, hogy 1 hétig itthon voltam vele táppénzen, talált újra vissza hozzám. Nagyon rosszul esett, hogy mindenért az apjának szólt, és nem nekem. De végre helyre állt a rend.

     

    Megnézegettem a gyerkőcöket, én nem tudom, hogy elfogult vagyok-e, vagy mi, de szerintem mind olyan szépséges!

     

    Jó kis társaság voltunk mi, de a hétköznapok eléggé szétcibálták ezt a kis közösséget. Azért néha adjon hírt mindenki magáról.

     

    Kívánok kellemes Húsvétot! Sok csokitojást a fiúknak, illatos kölnit a lányoknak!

     

    Puszi. 

     

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_876022 (28941)
    2009-04-12  07:43
  24. Torolt_felhasznalo_876022
    Torolt_felhasznalo_876022
    2009. Április 12. 07:4328941.

    Sziasztok!

     

    de jo hogy mindenki jott egy kicsit es hirt adott.

     

    eloszor is szeretnék kellemes husvéti unnepeket kivanni. Sok sok nyuszi tojast a fiuknak, es a lanyoknak sok locsolkodott.

     

    Mi is megvagyunk, Léna masfél éves volt, O sem kivétel pakol es én is pakolok. Ez egy jo jaték egyutt.

    Szép nagy baba.

     

    Maci Te merre vagy? Bar gondolom két gyerekkel neked sincs idod?

     

    Samu ugyan csak két baban, gondolom, Te is el vagy veszve?

     

    Anita veletek mi ujsag? A munka hogy jott be?

     

    Viko : gyonyoruek a fiaid, azok a szemek? ES Te szuper jol nézel ki!!!!

     

    Most ennyi kisasszony szolit, mindenkit udvozlok,

    Anita

    előzmény:
    Torolt_felhasznalo_603598 (0)
     

Címlap

top