Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Megírnád pontosan, hogy Pesten hol csinálnak aurafotózást és elemzést /címmel/és mennyiért, és persze hitelesen.Köszönöm.
kiegészítve Senpenlamo hozzászólását: a narancs rendkívül kreatív energia. Jelent szépérzéket, művészi adottságokat, jó kézügyességet, szervezőkészséget - de a kreativitás abban is megnyilvánulhat, ahogy öltözködsz, vagy épp megteríted az asztalt.
A "horpadás" vagy energiahiányos terület a fejednél jelenthet túlterheltséget, fáradtságot is. Pl. : ha valaki hajlamos arra, hogy túlvállalja magát, akkor az a teher tényleg ráül a vállára. :) Szép is a magyar nyelv. . . :))
Nagyon örülök, hogy ilyen téma került elő! Aurafotozással foglalkozom, és örömmel olvasok minden hozzászólást.
Ha tudok, szívesen válaszolok én is kérdésekre.
További szép estét Nektek!
a narancs sárga az életerő szine, ha a fejednél kisebb, akkor valószínű, hogy a koronacsakrád nem működik tökéletesen
A fejemnél meg elég satnya volt. . Ez azt jelenti, buta vagyok?:)De most komolyan.
Én mondjuk a Tamás mellett aszisztálok itt, ő táplálkozási tanácsokat is ad, tényleg jó szakember, nagyon nagy tapasztalattal, teljesen belelát az emberkékbe:)ez a gép egy rendes polaroid képet csinál.
fordulj az emberekhez szeretettel, és mindig magától megtalál, akinek szüksége van Rád
ha lelki sikon is '"gyógyithatok", akkor jelentem, már egy ideje "kiérdemeltem", mert a környezetemben én töltöm be a lelki bajok megoldója cimet :). és egyáltalán nem esik nehezemre, nem terhes.
tudod, hogy mindig vannak szkeptikusok, hitetlenek, és ha a saját szemükkel látják, akkor is azt mondják, hogy nem látják :)
Nemrég az ellenkezőjét mondta vki csak azért.
azt jelenti, hogy jó energiákat vezetsz át magadon, és ha megértél rá, gyógyítani fogysz
a 30 cm szerintem nagyon pici, mert az aura több rétegből áll
hogy mekkora a mérete, állandóan változik, a te fizikai és lelki-, szellemi állapotod határozza meg
ha jó állapotban vagyok, akkor az enyém 26 méter, de állandóan változó, és én megtanultam növelni, csökkenteni, szükség szerint
Sztem Te már voltál itt nálam Budaörsön, igaz nem a fotózás miatt. . . Mondjuk a klub már megszünt, de a fotózást azért tovább szervezem, sokan szeretik.
Most volt a Tamás pár napja, legközelebb febr. elején jön, addig nem is nagyon dolgozik, külföldön lesz.
kb. 30 cm-es, azt mondták az nagynak számit.
tulajdonképpen azt nem tudom pontosan, hogy mit is jelent a gyógyitó aura. . .
nem tudom, amivel nekem csinálták, ott minden jól látszott, mozgott, próbálgattam visszafogtam az energiát, lezártam az aurát, akkor kicsinek látszott, amikor megnöveltem, megnőtt. . .
szerintem abszolut valós dolgot mutatott, tudom , hogy milyen az aurám, és éppen olyan jött ki az elemzésük, és a kép alapján is
Tudsz pontosabb cimet küldeni, engem nagyon érdekelne.
Köszi
A West Endben a számítógépes van, ők nem látják, a gép adja az adatokat. . . de pl. a csakrák állapota azon is jól látszik. . . az a grafológusom gépe.
Itt ez 5200 ft. , Bp. -en 5500. A Sóterben és az Elixirben.
Betegségektől kezdve a táplálkozási szokásokig, érzelmi állapotig, szóval rengeteg minden meglátszik az aurában. . . én is meglepődtem. Egyébként nagyon szeretik itt az emberek, sokaknak segített.