Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Rémálomfejtés
2005-01-12 09:261.
Torolt_felhasznalo_991428
Létrehozva: 2005. január 12. 09:26
sziasztok,
tegnap éjszaka ismételten elkezdődött az a remek időszak, amikor éjszakánként horrorálmaim vannak. Tudnátok javasolni valamit, ahol ennek utána lehet járni? valami nem gagyi álomfejtést esetleg?
kösziköszi
tegnap éjszaka ismételten elkezdődött az a remek időszak, amikor éjszakánként horrorálmaim vannak. Tudnátok javasolni valamit, ahol ennek utána lehet járni? valami nem gagyi álomfejtést esetleg?
kösziköszi
holnap írok még, csak most mindenféle történések vannak, és nem nagyon van időm.
szia,
betti
és mi az ami már körvonalazódott? megírod?
amit próbátam: a Transzformáció nevű társasjáték, ez is elég jó, elgondolkodtató kérdésfeltevős válaszolós.
már gondokodtam rajta, de ezek még kimaradtak. én inkább a népmesék, népi motívumok jelentéseivel foglalkoztam többet. bár a gyes eléggé lelassítja ezt a folyamatot :) ahogy minden mást is:)
jó is rossz is:) sokmindent ami addig fontos volt nem tehetsz, eléggé átszervezi az életed. persze rengeteg örömmel jár együtt. de azért nehéz. elég jó kis lecke önzetlenségből :))))
a halál és a lányka kimaradt:(
halál és a lányka pl? (ha jól emlékszem) Sigurney W. ?
én ezt nem éreztem "belepiszkálásnak" mert végül is nem arról van szó h lemegyek alfába és vissza sem jövök, hanem álmodok vmit és azzal avgy tudok kezdeni vmit vagy nem. valaho ez is az önismeret felé vezető egyik mankó, akár a meditáció, jóga stb.
Da vinci-kód?