Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Intim Piercing
2005-01-23 20:501.
Torolt_felhasznalo_723069
Létrehozva: 2005. január 23. 20:50
Sziasztok!
Gondolom elég sok mindenkit érdekel és nem igen beszélnek róla. Igazándiból nem is lehet tudni hogy milyen tipusú és korú emberek körében terjet el. Ez nem olyan mint a frizura divat nem is szembetűnő, kivéve egy-két embernek...
Nekem három éve van a csiklóm fölött egy kis karika piercing csak jó tapasztalataim vannak róla. A férjem megőrül tőle...
Gondolom elég sok mindenkit érdekel és nem igen beszélnek róla. Igazándiból nem is lehet tudni hogy milyen tipusú és korú emberek körében terjet el. Ez nem olyan mint a frizura divat nem is szembetűnő, kivéve egy-két embernek...
Nekem három éve van a csiklóm fölött egy kis karika piercing csak jó tapasztalataim vannak róla. A férjem megőrül tőle...
Pirszinget akarok csináltatni mert barátm is odavan érte.
kell ehhez orvoshoz menni?nem vagyok 18 éves megcsinálják nekem is?a szüleim észrevennék szerintetek?írjatok! lécci
Válasz erre
Az enyém nem csipogott be
Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, hogy van e köztetek olyan aki már utazott repülővel mikor volt pc-je?! Mert én is szeretnék intimet csináltatni olyat mint patusenak van csak emiatt nem merem, mert ha becsipog megtudnák a szüleim... A köldökömben van már de még nem voltam vele külföldön. És az érdekel hogy becsipog e a reptéren?!
nekem is van a nyelvemben és igy lettm terhes és igy is szültem szerintem az emberek 99% észre sem veszi, hogy van bent valami
Ezt te komolyan irtad?