Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Barátság vagy szerelem???
2005-01-30 13:001.

Torolt_felhasznalo_100840
Létrehozva: 2005. január 30. 13:00
Valaki már 4 éve mellettem áll.. mindig számithatok Rá. Ez elég hosszú idő és közben azon vettem észre magam , hogy ha a csajok Róla beszélnek FÉLTÉKENY vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lassan alakult ki minden... egésszen tegnapig CSAK barátok voltunk, a legjobbak... de elkövettünk egy végzetes hibát.. MEGCSÓKOLT. Mindig vártam erre a pillanatra, de most nem olyan szép minden. igaz, hogy szeretem , de lehet ha nem érte meg ezt a barátságot felrúgni, mert nem szeretném elvesziteni!!
NAGYON BOLDOG VAGYOK, .. ÉS MÉGIS FÁJ AZ EGÉSSZ.. Tudom, hogy már sose lesz semmi a régi.. de arra is van esély hogy jobb legyen!
FÉLEEEEEEEK!
:((
Lassan alakult ki minden... egésszen tegnapig CSAK barátok voltunk, a legjobbak... de elkövettünk egy végzetes hibát.. MEGCSÓKOLT. Mindig vártam erre a pillanatra, de most nem olyan szép minden. igaz, hogy szeretem , de lehet ha nem érte meg ezt a barátságot felrúgni, mert nem szeretném elvesziteni!!
NAGYON BOLDOG VAGYOK, .. ÉS MÉGIS FÁJ AZ EGÉSSZ.. Tudom, hogy már sose lesz semmi a régi.. de arra is van esély hogy jobb legyen!
FÉLEEEEEEEK!
:((
Egy barátságból mindig lehet szerelem de ez fordítva sajnos nem igaz.
Nem.
Szerintem te csak barát vagy, nem szereted.
Ill., csak mint barát szereted, míg ő többet akar, érez.
Magaddal kéne tisztázni.
ez a fiú rég többet, mást is érez mint barátság (ezt a pasik főleg nők felé nem szokták egyébként..) te most szerettél belé.
vagy lesz 1 szép szerelem és vége, utána barátok maradtok vagy együtt menetk msjd nyugdíjba
A barátságból lehet a legjobb kapcsolat!
Szia!
Én is ebben a helyzetben voltam. 12 év nagyon jó barátság után belevágtunk, és már 2,5 éve együtt vagyunk. Ez egy tökéletes kapcsolat. Mi mindig tudunk beszélgetni, egyáltalán nem zavar a múlt ismerete.
Szerintem az nem igaz, hogy barátként is tudsz majd rá tekinteni, meg a szerelmedként is. Ez szép lassan átalakul, és utána már csak a szerelmed marad. Már nem is emlékszem, hogy milyen volt a kapcsolatunk barátként, hogy akkor hogyan láttam őt, milyen embernek. Mára már a szerelmem, pont ugyanúgy, mint bárki más lenne. Tény hogy jobban ismerem, de ennyi idő után már bárkit ismernék ennyire. Nyilván azért voltunk barátok, mert sokat tudtunk beszélgetni, teljesen egyformán gondolkodtunk. Ez előny valóban, mert ezt már tudtuk, mikor összejöttünk, és ez már nem lett buktatója a kapcsolatnak. Ha pedig egy ismeretlennel jössz össze, akkor ez a része még zsákbamacska.. Összegezve: előny, hogy ismered a személyiségét, és ha passzoltok, akkor gond nem lehet. Először fura, hogy hozzádér a "haverod", meg ilyesmi, de aztán ez átalakul, és egy nagyon jó kapcsolat lehet..
Szerintem jó barátod is lehet még az életedben sok!!! A szerelem átélésének most van itt az ideje! Kibontakozóban van, még visszatáncolhatsz, ha akarsz, de szerintem semmi értelme nem lenne. . . A vonzalom és a megtörtént csók miatt úgysem tudnátok hipp-hopp megint csak barátok lenni.
Legyél inkább boldog és ne kombinálj! ;)
Utána ha valaki hozzád szól 2 értelmes mondatot, szabályszerűen agyi orgazmusod van tőle, és iszod a szavait. :)))
a szerelem tartott 4 évig, majd lassan , csendesen elmúlt belőlem
a barátság előtte 17 évig tartott, az nem múlt el, csak már sosem lesz olyan, mint a szerelem előtt volt
Bocs a hibákért! Át kellett volna olvasnom, mielőtt elküldöm! :-(
Ugyanakkor azzal is egyet tudok érteni, amit Te írsz, csak nem mindig megy minden olyan símán. . .
A topikindítónak pedig sok boldogságot! Kívánom, hogy ne az én "teóriám" legyen rá igaz! :-)
amúgy sem csak rajtad áll, barátság lesz-e v más. . . én is csókolóztam már a legjobb barátommal, és rögtön tudtuk, h csak kis butaság volt, barátok maradtunk. van, aki nem tudja így folytatni. . .
ha meg mindketten többet akartok, akkor mit agyalsz?
Ennél szebben a mi történetünk nem is alakulhatott volna :-)
Csak kettőtökön múlik, becsüljétek meg egymást, és vigyázzatok a kapcsolatotokra, mert nagyon értékes!