Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Valentin napi fehérnemű
2005-02-10 20:381.
Létrehozva: 2005. február 10. 20:38
Sziasztok!
Bajban vagyok, 19 éves vagyok.
A párommal jövö héten leszünk másfél éve együtt.
Szeretném meglepni egy szexis fehérneművel. Sajnos L-est hordok vagy XL-est. Szerintetek hova menjek, ahol még segítenek is és nem rám tukmálni akarnak. A párom az Auchanban látott egy aranyosat, de az nincs a méretemben. Szeretném meglepni. Budapesti vagy szolnoki üzletek címei előnyösek lennének. Nagyon köszönöm a segítséget!
Zsófi
Bajban vagyok, 19 éves vagyok.
A párommal jövö héten leszünk másfél éve együtt.
Szeretném meglepni egy szexis fehérneművel. Sajnos L-est hordok vagy XL-est. Szerintetek hova menjek, ahol még segítenek is és nem rám tukmálni akarnak. A párom az Auchanban látott egy aranyosat, de az nincs a méretemben. Szeretném meglepni. Budapesti vagy szolnoki üzletek címei előnyösek lennének. Nagyon köszönöm a segítséget!
Zsófi
gyere ujpestre és ujpalota határában a felüljáró alatti piacra, novák piac, ott is rentgeteg sexi rucik közül válogathatsz és ráadásul sokkal olcsóbbak mint a multiknál,főleg az auchanos nál,és jobbakat is találsz,dögösebbeket.
tuti találsz a méretedben is mert itt van minden,nemcsak valentinre árul,hanem más alkalmakra is ,gondolok itt a röpke párkacsolatokra
,nyugodtan menj ki és keresgélj,pénztárcabarát és őrült sexi fehérneműk között
Megnézzem.