Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Zsíros bőr felnőttkorban
2005-02-18 09:211.
Torolt_felhasznalo_514663
Létrehozva: 2005. február 18. 09:21
Egyszerű a kérdésem: zsíros a bőrre milyen arclemosót, krémet használtok? Kell egyáltalán tonik? A zsíros bőrre való termékeket tizenévesekkel hírdetik, de más tinikorban a bőr, úgy érzem, hogy nem hidratálnak eléggé... Kinek mi vált be?
Nálam új díjnyertes termék a Biotherm lila termék család fénylő, tág pórusú bőrre. Akciósan vettem 7400 ft-ért egy olyan csomagot, amelyben volt egy 50 ml-es krém, normás méretű (125 ml?-es arclemosó) és egy 30 ml-es tonik. Sztem jobban beválik mint a Vich, Estéé Lauder, Chanel....
Polly
Nem hámlaszt, ha nagyon száraz a bőröd alapból, max. akkor fog hámlani, de ez eleve nem olyan bőrre van. Nem csíp egyáltalán (ezt nem tudom honnan veszed, ez nem Ilcsi, nincs benne paprika), mentolos, ettől max. könnyezel ha túl közel kened a szemedhez és irritálja. Ha nyílt sebre kensz valamit, az csíp... de annyira csak nem nyomod szét a képed. De DMben megnézheted mit írtak rá pontosan.
Még mindig azt ajánlom menj el egy bőrgyógyászhoz... .
Dolívás cuccok olívaolajjal hidratálnak tudtommal, de nekem arra nincs szükségem, még semmit sem vettem ebből a márkából, de volt topicja vagy legalábbis említették párszor keress rá.
És ez a Dermofil bevált neked. Tényleg nagyon hámlaszt és kicsípi a bőrt?
A D'Oliva-s mélytisztító gélről hallottál valamit?
Szia!
Dermofil nem natúrkozmetikum, de nekem is van, a cink jó problémás bőrre, ez meg ilyen cinkes paszta. 1 rugó, de elég sokáig elég.
Enthodis oldat -> na ebben csak gyógynövények vannak, legalábbis régen néztem az összetevőit és semmi mű nem volt benne, ezt éjjelre javasolták, mert sárga kicsit, van akinen a bőrén nagyon látszik. De ilyenem már régen volt... .
Szerintem előbb a bőrgyógyásznál kezd vagy kozminál, ha nem vezet sikerre, akkor kezdj el vaktában cuccokat venni. Mindenkinek más jön be, egy szakember talán többet tud segíteni ha látja is a bőröd... .
Remélem rendbejössz... .
Senki nem jár erre?
Ezeket a tanácsokat kaptam legutóbb, mind természetes termékek: Sunfleur zsályás arcradír, Plante System Aknorm nevű emulzió, Dermofil nevű paszta, Enthodis oldat.
Bárki, aki használta bármelyiket vagy hallott róla valamit, légyszi írja meg. Hátha tényleg használ valamelyik.
Lubexyl, Effaclar, Sebium lemosó, Differin gél, Isotrex gél. Ha valaki próbálta bármelyiket, légyszi írjátok meg a tapasztalatotokat, véleményeteket. Köszi mindenkinek.
Effaclair, jányok, Effaclair.....
Szisztok!
Vki meg tudná mondani pontosan h mennyibe kerül a Lancome Pure Focus, mivel csak 20 vagyok, nem kell az öregedésgátló változat, csak a sima.
Köszi
Nivea volt, arctej és tonik egyben (valahogy így), kék a flakon.
Egyébként az előnye tényleg az, hogy nincsenek ráncai az embernek. Engem is mindig fiatalabbnak néznek a koromnál.
De a mattító hidratáló nem is olyan egyszerű feladat! Én egy darabig Chanelt használtam, fantasztikus, csak most már nem engedhetem meg magamnak, így váltanom kellett. :-/ De ha tehetném, most is azt venném, mattított is meg hidratált is! Szóval, ha nem sajnálod rá a pénzt. . . (10 ezer Ft fölött van)
A collagén termékeket próbáltátok már? Rendkívűl jó a zsíros pattanásos bőrre! Nem olcsó kategória de nem kell a kozmetikusnál ott hagyni x összeget ! Szerintem megéri !
Én nekem 2 éve azt mondta a kozmetikusom (aki jó volt, csak drága), hogy radírozzak min. hetente 1x mindenképpen. +mástól is hallottam, hogy az segített (persze nem minden nap). Mondjuk a Vichy-nek van egy radíros lemosója, azon az áll, hogy mindennapos használatra (Volt belőle mintám, és bejött, csak sajnos elfogyott. )
A La Roche Posay-t én egy hete használom, de eddig bejött:-) Bár egy hét még nem olyan sok idő.
Én azóta nem használok. Először úgy éreztem, hogy egyre vastagabb a bőröm, de most már ez elmúlt, és nem hiszem, hogy megint használnék arcradírt.
Ha van hozzá türelmetek, ezt is meg lehet próbálni!