Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Arcpirosító,púd er milyet?
2005-02-18 13:101.

Torolt_felhasznalo_342543
Létrehozva: 2005. február 18. 13:10
Sziasztok!
Újabb "problémám " akadt.... pirosító és púder vásárlás előtt állok, az örök kérdés az , hogy milyet vegyek???? tudtok segíteni? kinek mi jött be? púder eddig Artdeco volt, jó drágán vettem egyszer leesett és darabokra tört, gondolhatjátok... Az arcpir pedig maybelline volt. Nos? Tanács?a porpúder vagy a kőpúder a jobb a szemem alá korrektor fölé?
Újabb "problémám " akadt.... pirosító és púder vásárlás előtt állok, az örök kérdés az , hogy milyet vegyek???? tudtok segíteni? kinek mi jött be? púder eddig Artdeco volt, jó drágán vettem egyszer leesett és darabokra tört, gondolhatjátok... Az arcpir pedig maybelline volt. Nos? Tanács?a porpúder vagy a kőpúder a jobb a szemem alá korrektor fölé?
Régen jártam arrafelé, akkor 1300 volt. . .
Remélem, ettől függetlenül sok örömed lesz benne.
És nagyon jó minőségűek, ami nem utolsó szempont, nem igaz?
A profi smink altalaban tul sok a hetköznapokra, es borzaszto nehez veluk banni. . .
Mi kis laikusok maradjunk csak az elöre kikevert cuccoknal :D
Azonban profi sminkkel csak hozzáértők tudnak jól bánni. Az alapozójuk pl. iszonyú jól fed, de fotózáshoz, v. színházba való mert hétköznapokra igazán feltűnő.
Még sajnos nem jutottam el oda, ezért a pontos címet nem tudom, de hátha van valaki aki ismeri.
Az alapozó, pirosító, cerkák árát nem tudom, de az sem lehet sokkal drágább. Aztán ki tudja?
Ugy tunik otthon joval olcsobb, ami nem baj :D
Ha annyiba kerulnek, akkor tenyleg erdemes öket venni, de a problema az az, hogy sokat esely sem adnak az "olcso" cuccoknak.
Pl. a Bourjoist a Chanel gyaraban gyartjak. Vegulis az Chanel smink, csak mas neven es olcsobban.
Azóta csökkentették az árakat?
En speciell semmi sminkert nem hiszem hogy valaha is fizetnek annyit mint amennyibe ezek a nagy "prestige" markak kerulnek (Dior, Chanel, MAC etc. . . )
A Max Factornal meg Bourjois-nal jobb nemigen kell, es azt meg szivesen kifizetem. . .
Nekem jelenleg Bourjois pirosítóm van, nagyon szeretem, mert selymes az állaga, és plusz még kicsit csillámos is, de nem nagyon feltünöen, csak annyira, hogy szép fényt adjon az arcnak:)
a többi termék is nagyon jó, nézz körül itt: www. bourjois. com