Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Megcsalt feleségként élni
2005-03-16 09:421.
Létrehozva: 2005. március 16. 09:42
Segítsetek! Azt hiszem már nem bírom tovább ezt a szerepet!
Éveken át tűrtem a két gyerek miatt, de azt hiszem ez már nem megy így tovább. Az a baj, hogy nem vagyok elég bátor, hogy valamit lépjek, meg azt is tudom, hogy annak csak a gyerekek lennének a vesztesei.
Gondolom, járnak még hozzám hasonĺóan sokan ilyen cipőben. Hogy lehet ezt elviselni????????
Éveken át tűrtem a két gyerek miatt, de azt hiszem ez már nem megy így tovább. Az a baj, hogy nem vagyok elég bátor, hogy valamit lépjek, meg azt is tudom, hogy annak csak a gyerekek lennének a vesztesei.
Gondolom, járnak még hozzám hasonĺóan sokan ilyen cipőben. Hogy lehet ezt elviselni????????
Látom, jó régi a fórum, kíváncsi lennék, mi lett azóta a kérdezővel.
Ez hogy került bele a dalszövegbe: "a buta bohóc soha nem jön vissza
hiába keresed bárhol, nincsenek nyomai sem"?
Választ szeretnék, talán a szövegíró tudja, és talán tudok róla!
Ha nem vagy rászorulva, amúgy elvált nő vagy, gyerekkel?
Ne is hagyd, h rosszúl érezd magad a börödbe, mert nem voltál elég jó neki.
Zavard el.. 45 évesen még elötted az élet.
:) hát, ha olyan galoppos nyúl volt amin nem túl hanem ő az
huhúú akkor dráma van
othellok és othellinák vs galoppnyuszik
3D-ben tajtsiker
Igen, mondjuk egy ilyen bemártogatós stratégia akkor lehet eredményes, ha nem túl régi a viszony. Évek óta tartó szeretői viszonyt nincs "harmadik" (megcsalt fél) aki szétrobbantson, mert az ember vágyait és lelkét nem lehet megerőszakolni. Extrém eset viszont előfordulhat, hogy botrány esetén annyira szoros ellenőrzést kap az egyik fél, ami szinte minden találkozást kizár hosszú időre. Úgy gondolom, hogy a férfi lélek egészen más és nem képes tartósan vágyakozni egy olyan nő iránt akivel nincs rendszeres fizikai kapcsolata, tehát akár üdvözítő is lehet egy ilyen távoltartó stratégia. Hiába nem hiszek én sem abban, hogy visszaszerethet az asszonyba a férje, de ilyen esetben egy kiváló önmarketing visszaállíthat egy élhető szintet kettejük között.
Kérdés, hogy megéri-e sz@rakodni vele, amikor igazából egyik sem lesz elégedett. Viszont önigazolásnak remek, hogy mégiscsak ő birtokolja a férjét.
Van akinek ennyi is elég.....
Mondjuk annyi, hogy egy férjet értesíteni asszonya különútjairól mindig kockázatosabb, mint hűtlen férjet leleplezni és megpróbálni kivonni a forgalomból.
Megcsalt férj általában kivágja az asszonyt, mint macskát sz@rni és az asszony onnantól szabadon vígasztalodhat, ami ugye nem annyira kívánatos eredmény.
Egy megcsalt asszony meg elnyavajog a hűtlen férjével évekig is, a férj meg ha elég beszari, akkor elég sok szabadidőt veszít azzal, hogy eljátssza a hűségest. Persze ez is rutin kérdése.
Értem. Ez olyan dupla vagy semmi játéknak tűnik, hisz lehet, hogy csak elmérgesítem a helyzetet.
Ha én csaló fél lennék és a férjem/nejem, aki szintén megcsalt engem, kipakolna a szeretőm férjének/nejének, ha felforgatná az ő életüket is, végképp elvágná az utat a házasságunk rendbetételéhez.
Hiába vonná ki a vetélytársat a forgalomból, ezzel engem elveszítene mert randa gerinctelen dolognak tartanám a részéről.
De én nem vagyok biznicwoman ez tény:)
De tényleg bejöhet neki, pláne ha a zura nem tudja meg, hogy ő volt a kommunikációs államtitkár.
Ha pedig megtudja és mégis bejön a stratégia, akkor meg is érdemlik egymást.
Lehet, hogy hosszú ideje tanulmányozza a lehetséges stratégiákat és pontosan tudja, hogy mit várhat egy ilyen akciótól.
A madárkák szétrebbennek, ő meg kihasználva a zűrzavart több teret kap az önmarketingre. Bejöhet neki. Más útja nem nagyon van a küzdelemben, csak valahogy kivonni a másikat a forgalomból.
Igen, de ez olyan, mint a piaci verseny. Több szereplő egy helyen, aztán általában az marad talpon, aki képes a maga javára befolyásolni a kereslet-kínálatot.
Elég egy kicsit erősebb humántőke az egyik oldalon, jól megválasztott stratégia, megfelelő időben kommunikált "fogyasztói" információk és ha elég ügyesen csináljuk abban az irányban kap gellert a befolyásolni kívánt kapcsolat, amely irányban a haszon végül nálunk realizálódik.
Gondorné sem terézanyai gondoskodásból érdeklődne a másik család iránt, hanem a saját piaci pozíciójának javításáért fáradozna. Biznic women !
Ilyen a verseny, ilyen az élet. Nem mindig tiszta....