![](https://nlc.hu/themes/nlcafe/images/forum-ends.png)
Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ejnye bejnye ! Na de ilyet...! Nem szoktam fejet mosni, max hajat festeni.
Egyébként mindenki maga dönti el, és álszent lennék, ha pont én oktatnálak ki.
az elektromos tesztelés az nem igy megy szerintem.
Szia ! Miutan a lanyomat ezelott 3 evvel sikerult ovszerrel legyartani,az akkor 18,ill. 14 eves fiaim melle,utanajartam a dolgoknak,hogy is van az egesz ovszergyartasi folyamat..ne haljak meg huilyen...huledeztem is rendesen..legyartjak,jon a kontroll szuroproba,egy alak vesz egy ovszert talalomra az eppen futoszalagon erkezo 100ezerbol allo szeriabol(LOT) leellenorzik,hogy megfelel-e a minosegnek,ha igen akkor csomagolhato a 100 ezres szeria,ha nem,akkor azt az adagot megsemmisitik.Mind a 100 ezer darabot.Mi ott buktunk,hogy az az intelligens alak,sajnos a mi oveszeunket ataresztette a rostan..
igaz,mar nem banom,imadjuk a kis Trezsit,de majd 40 evesen ket akkora fiuval,,hat a gondolatot is megszokni nehez volt,hogy kisbabam lesz.
Ebbol adodoan mi mar rajottunk,legjobb ovszer: erosen szoritasz a terdeid kozt egy Algopirint.
..akkor biztosan nem esel teherbe...
bocs az offert..
Szerintem a Lifestyles Ultra thin a legjobb, ilyen szürke csomagolása van.Ami pedig nagyon nem jött be az a Durex...Azt egyáltalán nem ajánlanám.
Ennyi???
semmi "ejnye-bejnye"...vagy "na de ilyet!!"....vagy fejmosás???
vagy talán elakadt a szavad?
He-he, hi-hi!
Asszem megint félreértettél... mi babára gyúrunk!!!
Ezért sem használunk semmit...legalábbis semmit, ami gátolja őket!
Jöjjenek csak !!
Nálunk is működött ez a módszer, csak vigyázni kell. Persze ebből a szempontból sem rossz, ha a pasid sokáig bírja.
Amikor gyereket akartunk, akkor lett, nem kellett arra várni, hogy a gyógyszer hatása elmúljon. Nagyjából 12 éve csináljuk így, talán szerencsénk volt.
Akkor tényleg az a legfontosabb, hogy nyugodt légy. Válaszd azt, ami megnyugtató számodra.
Most mennem kell,holnap ismét benézek,hátha addig lesznek még óvszerpárti vélemények....vagy épp óvszerellenesek...mindent szívesen veszek
jóéjt mindenkinek
...Nos,van miért izgulnom...ugyanis nehéz lenne megmagyaráznom a férjemnek,hogy mitől estem teherbe
ha érted,mire gondolok.......
Az biztos, hogy elsődleges, hogy nyugodt légy!
Bár, ha mégcsak nem is vagytok felelőtlenek, akkor nem nagyon van miért izgulnod!
De ha izglusz a gumi mellett, és mágis azt választod, akkor ki lehet egészíteni más módszerekkel is.
Pl. ki lehet kerülni azt az időt, amikor a legnagyobb a taherbeesés esélye.
Tény, hogy ezekkel viszont foglalkozni kell. A bogyóval csak annyi, hogy ne felejtsd el beszedni, és kész.
Te tudod. Én is jól voltam bogyóval is, de most sokkal jobb! Nálam is csak annyit borult a dolog, hogy hosszabbak a ciklusok.
Egyébként végig rajta van...és időben "távozik"...
És ez is oylan rossz...ráadásul a múltkor kifogyott az óvszer...és nem tudtuk befejezni...nagyon utáltam....
Talán mégis gyógyszer lesz a vége....
Ha tényleg nagyon fontos, hogy még váletlenül sem... akkor az elejétől a végig használjátok és időben távozzon belőled
Nem mondom, hogy a gumi a legkényelmesebb, persze, hogy jobb nélküle, de meg lehet szokni. Mondom Párom egyáltalán nem utálja.
Te párod hogy van vele, ő mit szeretne?
....De anyni elrettentő dolgot olvasok...akár itt is...
Hogy akár úgy is terhes lehetsz,ha az óvszer ép marad...meg az előváladék...meg a többi...lassan már azt hiszem,azok a fránya spermiumok fogják magukat és akkor is "bemásznak",ha még csak aközelemben sincs a pasi
Cáfolja már meg valaki ezeket a rémhíreket!!!!!!!
Te sose aggódtál? Csak én dramatizálom túl a dolgot?
Nagyon nemfér bele egy gyerek a képbe!!!!!!!!
Aztán 7 évig bogyót is szedtem. Az szépen felborított nálam mindent. Most másfél év után kezd hajre rázódni a szervezetem. (jó nem volt vészes borulás, de sajnos sokaknál okoz gondot, persze nem törvényszerű)
Nem utolsó szempon, nekem sokkal jobb a közérzetem, az általános hangulatom, és a szexuális étvágyam is nagyobb bogyó nálkül
Akkor újra:
Mi is gumiztunk korábban. Páromnak semmi kifogása ellene, én utálom. Így nálunk is csak a végén játszott! Bár most könnyen beszélek, hogy nincs semmi
Mellesleg, ha nem túl kényes a kérdes: nem túl kicsi a gumikesztyű???
Nos,én csak a magam nevében beszélhetek.....
Talán megbocsátok...
ha elmondod a tapasztalatokat...mármint ami a gumit illeti...én ugyanis még kezdő "felhasználó" vagyok...és utálom,hogy mindne hónapban idegeskednem kell...épp azon töröm a fejem,hogy ismét elkezdek gyógyszert szedni....vagy elég az óvszer???
Mondjon már valaki valami megnyugtatót
Kicsilány7, szivárvány74 !
Csajok félreértettetek, nehogy elássatok már.
mihály1956 írta:
"Szedni kell fogamzásgátlót és máris nem kell a gumi !"
Csak arra reagáltam, hogy régimódi felfogás, hogy az asszony védekezzen. Mi is gumival védekezünk, igaz csak a végén veszem fel, mert a párom is anélkül szereti jobban.
Megbocsájtotok csajok ?
....Akkor bizonyára rosszul használta a gumikesztyűt....
Talán az ujjaira húzta
Még szerencse,hogy nem nekem kell "felvennem"
De ha te vállalod...hát egészségedre