Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Volumennövelő dauer
2005-03-17 11:501.
Torolt_felhasznalo_484973
Létrehozva: 2005. március 17. 11:50
Sziasztok!
Vékonyszálú, tartás nélküli, gyorsan zsírosodó hajú lányok/nők hozzsászólásait várom, akik kipróbálták ezt a bizonyos Headlines -t. Kérlek észrevételeitekkel segítsetek az elhatározásban.
Előre is köszönöm!
Vékonyszálú, tartás nélküli, gyorsan zsírosodó hajú lányok/nők hozzsászólásait várom, akik kipróbálták ezt a bizonyos Headlines -t. Kérlek észrevételeitekkel segítsetek az elhatározásban.
Előre is köszönöm!
11(!!) évvel ezelőtt indították ezt a topikot és két évvel ezelőtt írtak ide utoljára!
Ez általában ezt jelenti,hogy a topik idejét múlt! Ha keresel valamit és találsz is,mindig érdemes figyelni az indítás és az utolsó beírás dátumára is.
Sziasztok!
Csupa hasznos hozzaszolast talaltam itt :)
Szeretnek hullamos hajat, ezt a celt szolgalja gondolom a sima dauer,az mennyire karos a hajra? Benne vagyok a volumennovelesben is,de itt olyasmit olvastam,hogy az nem feltetlen produkal hullamokat,nekem pedig az a cel.
Valaki tud segiteni a dontesben, melyiket csinaltassam?
Illetve egy picike termeszetes hullam van hajamban, ha az emlitett eljarasok kozul valamelyiket bevallalom,szerintetek a kesobbiekben meg megmaradnak a sajat hullamaim?
Elore is koszonom a valaszokat! :)
Sziasztok nézzetek erre az oldalra : Hajazás - facebook ..volumen dauerel kapcs is lehet kerdezni :)
sziasztok!
Nekem hosszú (derékig érő) se egyenes se hullámos hajam van. Ezzel még nem lenne problémám, de fésülködés után kb. 2 másodpercig tart a csomómentesség. Így arra gondoltam a fodrászommal megcsináltatom a volumennövelő dauer berakását és talán a hullámossal nem olyan gáz ha kócos. Szerintetek ettől könnyeben kezelhető lesz?
Sziasztok,
Rátaláltam erre a topikra, mivel én is olyan megbízható fodrászt keresek, aki csinál ilyen volumennövelő dauaert. Tudnátok ajánlani egy ilyen jó fodrászt Pesten?
Múlthéten pénteken megcsináltattam a volumennővelőt...ma..semmi..most mostam meg a hajam..dúsnak dús..de szögegyenes..!!
Megmostam..pakolás..megfésültem..lemostam.. megszárítottam és semmi hullám...
A hajhabtól összecsomósodott és borzas lett...segítsetek!!
Mit csináltam rosszul??
Nekem is nagyon vékonyszálú,zsíros,lapos a hajam,borzalmas.Eddig mindig sikerült lebeszélniük a fodrászoknak a tartós hullámokról,inkább mindenféle fokozatos vágással próbálták bizonyítani,hogy lehet az ilyen tipusú hajból is jó frizura.Hát az én hajam így is szörnyű(egy mesterfodrász csinálta pedig),én utálom a hajvasalgatást.Most már nem érdekel,én nem vagyok az a hajvasalgatós tipus,imádom a kócos hatást,a hullámokat és jobban is áll,úgyhogy elmegyek én is egy volumennövelésre.
Itthon is hetente többször próbálkozok hullámosítással,hol hajsütővel,hol csavarókkal,de nagyon hamar kirugja magát,mondhatni még aznap.Hát többnyire jókat hallok tőletek a volumennövelésről,megpróbálom azt,majd látjuk.
Én csak attól tartok,mivel zsíros a hajam,két naponta mosni kell és a volumennövelésemből egy hét múlva már semmi nem lesz.
Sziasztok!
Szerdán megyek volumennövelő dauert rakatni a hajamba, mert feladtam, hogy már nem tudok mit kezdeni vele. Kb. másfél éve vágattam le a hátközépig érő hajam egész rövidre. Akkor tetszett, de most megint szeretnék egy kicsit hosszabbat. Növöget, de most értem el abba a stádiumba, hogy sem összekötni, sem kibontva elviselni nem lehet. Teljesen egyenes, kevés, lapos, tartás nélküli... Borzasztó hajam van! Apukámtól... De neki jól áll, mert tüsi haja van. :)
Na, de most! Kíváncsi vagyok, milyen lesz. Ha csak egy kicsit kócosabb, dúsabb hatást kelt, már boldog leszek.
Utána milyen ápolást igényel majd a hajam?
Köszi,
Süti
Sziasztok!
Pár hete én is megcsináltattam a volumen növelést, egyáltalán nem bántam meg! Nagyon szép hullámokat csinált, pedig hátközépig érő, festett hajam van. A vége így is ép maradt.
Kiváncsi vagyok meddig marad benne, egyik osztálytársamnak fél évet is kibírt!:)
Nem roncsol egyáltalán!!!
Végigolvastam egy csomó topikot és hozzászólást, de igazán egyikben sem ajánlottatok olyan fodrászt, aki csinál volumennövelést. Mivel a mostani fodrászom egyéb okok miatt nem fog dolgozni, nagy bajban vagyok emiatt. Teljesen rábíztam magam, ő ajánlotta ezt a volumennövelést is, ami nagyon bevált nekem.
Most új fodrászt keresek, tudnátok-e ajánlani nekem olyan fodrászokat (Budapest; XIII, XIV. ker elsősorban, de bárhová elmegyek), aki jól vág rövid hajat (tépettre), olcsó is és használ volumen dauert. Nagyon fontos lenne!
Köszönöm! Ildikó
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a volumen növelő dauer, az nem CSAK a hajtöre hat????
Akinek ilyen head-line van, milyen speciális ápolókat használ, hogy ne töredezzen a haja?
Borzalmas szénakazal lett vele a fejem:( nagyon nehezen tudtam kezelni. Az elsö alkalom után azért volt egy jo másfél év mulva ujabb, mert a fodrász mondta, ez már jobb, másabb lesz, de nekem ugyanolyan lett:(
Szóval, azota nincs az a pénz, amiért megengedném még egyszer!
Ja, és nekem nem ment ki a hajambol, mig ki nem lett vágva, addig söprüsen ezer fele állt az a rész:( beszáritgatni meg nemigazán van humorom, hisz pont azmiatt csináltattam, hogy ne kelljen vacakolni a hajammal.
Amúgy az összes dauer volumennövelő, hiszen magától a göndörségtől dúsabbnak hat!
Valójában mit művelnak a hajaddal?
Nem hallottam még róla.