Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
SEGÍTSÉG! Első éjszaka
2005-03-31 08:181.
Torolt_felhasznalo_954686
Létrehozva: 2005. március 31. 08:18
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek: ma alszik először nálam kedves Kisbarátom (nem az első). Az a problémám, hogy sokszor rakoncátlankodik a gyomrom, idegeskedős is vagyok, és nem szeretném hogy éjjel ezzel kelljen foglalkoznom. Mitől tudom elérni, hogy éjjel teljesen nyugodt legyen a gyomrom, gondolom ne egyek este, de ha hatkor eszem ez akkor is van. Van valami egynapos tisztító kúra? Vagy olyan amitől nem lesz éjjel kellemetlenségem? Köszönöm
Tanácsot kérnék tőletek: ma alszik először nálam kedves Kisbarátom (nem az első). Az a problémám, hogy sokszor rakoncátlankodik a gyomrom, idegeskedős is vagyok, és nem szeretném hogy éjjel ezzel kelljen foglalkoznom. Mitől tudom elérni, hogy éjjel teljesen nyugodt legyen a gyomrom, gondolom ne egyek este, de ha hatkor eszem ez akkor is van. Van valami egynapos tisztító kúra? Vagy olyan amitől nem lesz éjjel kellemetlenségem? Köszönöm
Egyszer egy vizsgán akkorát kordult a gyomrom(nagyon éhes voltam). . hogy csak na. Tök kínosnak éreztem. Pedig ha tüsszentesz, köhögsz az nem kínos. Ez miért?
Amúgy egy ázsiai cégnél dolgozom ahol a böfi(sőt böffenet)és a puki tök természets. (már az ázsiaiaknál:-. ))))))Mi meg csak pirulunk helyettük is:-D
Ha a sok savtól rendetlengedik a gyomor és a bél a sima tej is megteszi, vagy az antagél. De sos megoldásra a széntabletta is nagyon jó, ráadásul ha van méreganyag a bélflórában azt is magába vonza(szóval még használ is)
:)))
Nem hajt meg, hanem megfog!Mint a csoki. (tapasztalat:))) )
És ha már elmondta, épp ezért már nem is idegeskedik miatta-és akkor nem is rakoncátlankik a gyomor.
Mivel az idegesség általában = az erőteljes gyomormunkálattal. . .
1, gyógyszertárba kapható menta olaj (nem szauna, hanem olyan ami belsőleg is használható) - kockacukorra 2-3 csepp
2, meséld el a barátodnak hogy ha ideges vagy, akkor lehetnek ilyen dologok. Nálam sok esetben azért rosszabbodott a helyzet, mert aggódtam, hogy mit fogok mondani ha ez kiderül, vagy még rosszabbul leszek, stb. .
Szerintem a tejtermékeket kerüld el, inkább szilárd ételeket vegyél magadhoz. Egy kis csoki vagy banán is "megfog".
És szerintem sokat számítanak az ember gondolatai!Ha sokat gondolsz arra, hogy rakoncátlankodni fog a gyomrod, valószínűleg fog is. Inkább próbálj optimistán rágondolni:most nem lesz baj, mert vendéget várok. . . jól sikerül az este. . . . stb.
Persze nem tudom, hogy megoldja-e a problémádat.