Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Poratka mentesítés
2005-04-19 07:511.
Létrehozva: 2005. Április 19. 07:51
Sziasztok !
Képzeljétek a hétvégén csoda történt nálunk. Nem kell kidobnom a srácok plüssmaciját. Jött egy srác (egész jó képű) és az egész kéglin átment egy csodamasinával. Egy gramm por nincs azóta a lakásba. Gondolom nem csak az én családom szenved időszakonként a portól. Ha valakit érdekel szivesen megadom a srác számát!
Képzeljétek a hétvégén csoda történt nálunk. Nem kell kidobnom a srácok plüssmaciját. Jött egy srác (egész jó képű) és az egész kéglin átment egy csodamasinával. Egy gramm por nincs azóta a lakásba. Gondolom nem csak az én családom szenved időszakonként a portól. Ha valakit érdekel szivesen megadom a srác számát!
Sziasztok !
Kapható poratka ellen egy készülék, mivel kisfiam poratka ellergiás szeretném megvásárolni, ismeri valaki?erre gondoltam:
http://www.gyogyaruhaz.hu/id/02410_Poratka_irt o__allergen_irto_ultrahangos_keszulek_Aller_DMC
Szia !
Hát a luxnál lehet kapni, elég borsos az ára, de ugy tudom adják részletre azaz hitelre is. Egyébként iszonyatos mennyiségű port kiszed az ágyneműkből és a plüssjátékokból is.
Szia! Engem érdekelne, mert
1, most derült ki, hogy allergiás a kicsilányom
2, állandóan be van gyulladva a szemem
3, szerintem tutira milliárdos vagyok atkák számát illetően...
Egyébként a csodamasina mennyibe kerül és hol kapható?
(most egy kicsit utána olvastam, hát  
Nállunk a férjem porallergiás. Éjszaka, vagy közvetlen lefekvés után jött rá a köhögőroham. Találtunk egy atkamentes ágyneműt, olyan mint az álom! Puha, meleg, atkamentes, könnyű tisztítani, és ráadásul nem volt veszettül drága, mint a gyapjú. Akit érdekel, én itt vettem:
http://www.atkamentesagynemu.com
Aztán nem hagyott nyugodni a dolog, felhajtottam egy hasonló tudású gépet, nem félmillióért. Na ez sem olcsó, 110 ezer volt, de azóta érzem, hogy tiszta a lakás. 3-4 óra alatt én is kész vagyok a nagy porszívózással, úgy, hogy a szekrények portörlését is ezzel végzem, leporszívózom a tapétát, esetleg függönyt is. Minden tartozék megvan hozzá. Az ágybetéteket is tökéletesen portalanítja, és kellemes illat ehhez is jár.
A lényege, hogy szőnyegseprő-porszívó, ezerrel kikeféli a port a szőnyegből, és felszívja. (azóta láttam több olcsóbb típushoz is forgókefés fejet, ha tudtok, ilyen típust válasszatok, megéri)
Nem állítom, hogy nincs por a lakásban, ha egy hétig nem porszívózunk, hiszen a belvárosban lakunk, száll a por, és persze a játékokat sem takarítja az ember mindennap. De ami biztos, a szőnyegre nyugodtan lefekhet az ember, mert garantáltan tiszta. Havonta, kéthavonta hajtom fel a szőnyeget a gyerkőcöknél, szinte semmi sincs alatta, ami van, egészen miniális, nagyritkán kell csak felmosni. A légtisztító-párásítónk betétje télen egy hónap alatt nem piszkolódott el, régebben ennyi idő után szürke volt a kosztól, ami a levegőből jött.
Kicsit robosztus a drága, nem olyan kis édi-bédi, mint amiket 10 ezerért lehet kapni, de nagyon szeretem, mert hatékony. Ja és a követ is általában csak porszívózom, azt viszont nem árt naponta. Ha két hétig nem mosok fel, akkor is alig van piszok.
Miramar
ennyi csak mit adhatok
es kivanok meg
nagyon sok
boldog nevnapot!********
És mennyibe kerül ?
Igaz, a szőnyeg nem :)