Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mi a hétvégén két kis gyerkőccel a balatonfüredi Annagora csúzdaparkban voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. ami kimondottan tetszett, hogy nem volt tömeg (pedig hétvége volt és iszonyat meleg), nem kellett harcolni a helyekért. Ha időben mész napágyat ingyen használhatsz, napernyő 300ft a bérlés. Az árak is korrektek a parkon belül, és a tisztaságra sem lehet panasz. A csúzdáknál kimondottan tetszett, hogy mindegyiken van érzékelő (ez lehet hogy máshol is így van, nem tudom, Mo-on még nem jártam másik csúzdaparkban), és csak akkor engedig a következő emberkét, ha az előző kiért a csúzdából) És max 5 perc sorbanállás volt a csúzdáknál.
Szóval ez két gyerekkel nekünk pont ideális volt.
annak semmi értelmét nem látom, hogy elmegyek, szétidegeskedem magam, mert annyian vannak és fél órát várok, hogy valamin lecsúszhassak...
Légyszi, ha tudtok írjatok frissebb infókat az aquaparkról. Idei beszámolókat várok. Mi a jövő héten mennénk 2 kisgyerekkel(3,5 és 5 évesek). Szerdán vagy csütörtökön strandolnánk. Mindenképpen nyitásra szeretnék ott lenni. Érdekelne, hogy vizi játékokat, napsátort érdemes-e vinni. Esetleg hűtőtáskát? A büféárak is olyan húzósak mint a belépő?
Előre is köszönöm.
A hétvégén adtunk a margitszigeten és igen sokan voltunk !!
jó nézelődést!
Kellemes kikapcsolódást kívánok:))
Köszönettel: baja7
Én már be vagyok zsongva a szombattól, úgy várom. :)))
Amit leírtál www. apartmanvar. hu/aquapark super hely lehet!! Nekem nagyon-nagyon tetszik:o)
hajduszoboszlo. lap. hu
hajduszoboszlogyogyfurdo. hu
apartmanvar. hu/aquapark
Hol találhatok képeket Hajdúszoboszlóról parkkal kapcsolatban?? Ahol igazán látszanak csúszdák, napozó-helyek, stb-stb. .
A másik meg, hogy én pl. utálom a tömeget, meg az embereket. . ordibálnak, cigiznek, gyerket odaszaratja a fűre, stb. stb. .
Úgy tudom elég kevés ember rendelkezik 0-as vércsoporttal, de sok szerencsét kívánok!!
igaz, h meg kell venni a strandra is a belépőjegyet, de igy legalább van medence ahol uszni is tudsz, hullámfürdő, árnyék, fű. . .
az aquapark részére meg lehet 2 orás belépőt is venni. nekem ott szervezettebbnek tünik, azonkivül a csuszogumijuk is sokkal jobb. .
de persze hallottam már olyat is, aki hajduszoboszlot hozta le és mogyorodot meg az egekig menesztette. . .
én azt tudom, h amikor mi voltunk azon gondolkodtunk, h inkább átmegyünk hajdura. . . ha nem ingyen lett volna a jegy, valszeg a fejem verem a falba, h ennyit kifizettem azért!
ja és a kajáldájuk is nagyon rossz!