Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Háti babahordozót keresek
2005-06-06 18:071.
Létrehozva: 2005. június 6. 18:07
Sziasztok!
Háti babahordozót keresek. Már átnéztem a babás apróhirdető fórumokat, weblapokat stb., de nem sok sikerrel.
Lehet strapabíró váz nélküli is, de a legjobb könnyűvázas összecsukható lenne.
Ha esetleg van valamelyikőtöknek eladó (kb. 6-7 ezret tudok rászánni), jelezze nekem.
(Nálunk ugyanis némelyik buszra nem lehet babakocsival felszállni!!! Nesze neked esélyegyenlőség!)
Köszi
Háti babahordozót keresek. Már átnéztem a babás apróhirdető fórumokat, weblapokat stb., de nem sok sikerrel.
Lehet strapabíró váz nélküli is, de a legjobb könnyűvázas összecsukható lenne.
Ha esetleg van valamelyikőtöknek eladó (kb. 6-7 ezret tudok rászánni), jelezze nekem.
(Nálunk ugyanis némelyik buszra nem lehet babakocsival felszállni!!! Nesze neked esélyegyenlőség!)
Köszi
www. kantoliinakanava. fi/sidontaohjeet?currDir=.
Igaz finn és angol a szöveg, de jók a képek és érthetőek.
Ja gondolom olcsóbb a kendőt megcsinálni.
Remelem talalsz hordozot!