Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
sya
voltatok már Parajdon vagy még ezután mentek?
www.szekelyszallas.hu-n sok mindent lehet találni
Nekem a 2,5 éves fiam asztmás, ezért az idei "nyaralást" parajdra tervezzük. Szeretném, ha volt valaki már parajdon, akkor írna nekem. Jó volna tudni, hogy milyen szállások vannak, milyen kikapcsolódási lehetőségek, szórakozás stb. Előre is köszi
Hogy éljen a topik,írok ide is!Írtam Neked privit és köszi a választ!Remélem már többen lesznek parajdiak. Nagyon szép és felkapott hely!Én nagyon szeretem,nagyon jó a levegő és jókat lehet kirándulni!
Szia!Nem felejtettelek el!Augusztus elején utazunk Parajdra,majd hozom Neked a híreket a barátnődröl!pussz Rita
Köszi!
Nagyon jó lenne mind a kettő!
De ha nem,az sem baj,majd kivárom a nyarat!
Puszi
Sziasztok!
Huhh...már azt hittem,soha nem lesz net...
Van valami hír a Zsófiról?vagy nem találkoztál azóta a sráccal?
Már kezdek letenni róla...
Puszi mindenkinek
Hello én Parajd mellöl vagyok Kibédröl
Köszi!
Bár remélem nem kell nyárig várni...!De így legalább van remény!
Puszi:Mse
Köszi!
Már alig várom!
Remélem sikerül megtudni valamit!
Jajj...el is felejtettem...nem tudom,hogy segít-e valamit a keresésben...a református lelkész lánya!
Még egyszer köszi a segítséget!
Köszi szépen!
Kiket ismersz?(ha nem vagyok túl pofátlan)Hátha én is ismerek közülük valakit!Nekem is van egy-két emlékem...
Még iskolával voltunk kint,cserediák-kapcsolat révén...De ez már 3 éve volt...
Hátha...
Sziasztok!
Nekem is lenne egy kérdésem!
Nem ismertek egy bizonyos Kántor Zsófiát?Parajdon lakik,többször voltam nála,de valamiért megszakadt ez a kapcsolat!
Szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot!
Légyszi,segítsetek!
Parajdiak,írjatok!(e-mai l:kfmse@freemail.hu)
Előre is köszi mindenkinek!