Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
ha van a közeledben menetes "kerti csap" locsolotömlövel, akkor vagj le egy pillepalackrol egy nyakreszt, azon füzd at a locsolocsövet, majd told a lefolyoba olyan mellyen, amennyire csak lehet. Huzd a pillepalacknyakat a lefolyocsonkra es szigeteloszalaggal "tömitsd a reseket, majd adj a slagra kakaot!
Vigyazz! Ha nem jol tömited es eltömödött a csö, akkor visszalöhet! Valaki alljon keszenletben a slag csapjanal...
NEm akarom bántani a multikat, de addig amig az 1 l-es flkonban 10-20% a hatóanyag, és kerül 1200 Ft-ba, addig nem magyarázzanak, hogy mennyire frankó a termékük. Üzlet ez is. Vegyél meg 2 flakont/dobozt ahoz, hogy hatásos legyen.
A 100 Ft-osban kapható nem reklámozott terméknek 70 %-a a hatóanyag!!!!! negyedárért!
én is ezt , ezeket használom.
bár mostanában nem volt rá szükség.
a tiret és társai szrt sem érnek.
A máik konyhai gond az szokott még lenni, hogy a sikálópor összeáll a konyhai zsírral, és egy masszív réteget képez a műanyag csövön ami szűkíti az átmérőt.
Hideg zsíroldó: WELLDONE márkájú, St. Moritz nevére hallgató lötty, kb 800 Ft 1 liter, vigyázat, mert majdnem vegyifegyver!!!!!
nem olvastam végig, csak írok:
Trisó: bármelyik háztartási boltban kapható, a neve: TRISÓ. . . nahát:)))
Akut helyzetekben már nem biztos, hogy segít, de megelősére tökéletes!Piros-ezüst színű, 100 gr-os zacsiban kapható FLUP nevű por alakú szer, nagyonjó!!!! kb 150 Ft-ba kerül, szintén bármelyik háztartási boltban beszerezhető
Én 100 Ft-os ban szoktam vennei a sárga műanyag flakonos, piros kupakos MR. MATTES névre hallgató szintén por alakú szert. Kiszerelés: 500 gr. ára 300-400 Ft közötti.
Fenti két poralakú szer használata:
Mindkető irritatív, erős vegyszer, nagy mértékben Nátrium-Hidroxidot tartalmaz! Vízzel érintkezve reakcióba lép, sistereg, maró hatású anyag, és gáz jön létre!!!!!!!!
Száraz műanyag kanállal, vagy óvatosan beöntve kell a lefolyóba adagolni, majd melegvízet kell rá engedni. Durrog, sistereg, olyan , mintha ősrobbanás lenne, de hatásos! Ha lehet, akkor szellőztetni kell használat közben!!
Ha nagyon el van dugulva a lefolyó akkor előbb hagyni kell leszivárogni a vizet, tehát semmiképpen sem szabad vízre rátenni, mert marásos, és égési sérüléseketi okozhat bőrön, ugyanis a kémiai reakció során hő is keletkezik!
Kis mennyiségben kell használni!!!! a 100 gr-os csomag 3 db lefolyóba bőven elég!!!
Nekem eddig ez vált be, hossú évek ót ezt használom, ha nem sikerült beszereznem, akkor néha vettem más folyékony, meg egyéb szereket, de egyik sem ért még a közelébe sem.
W: ha vízköves akkor mehet bele éjszakára 1 l. háztartási sósav, kárt nem csinál, csak old, de a reggelhi használat előtt többször le kell húzni! ez többször is megismételhető, nyugalom, semmi nincs a retyiben amit a sav tönkre tudna tenni.
Banya
Csak óvatosan visszacsavarni, mert a gumi tömítés könnyen összegyűrődik és folyni fog a szifon.
a sparban és a kaiserben is láttam.
de ez a szi-ti izé. . igen.
a mosógatónál, viszont a szétszedésre szavazok. . már csak azért is, hogy az ember megtanulja. . . semmiféle ételmaradékot, ne öntsön és zöldségpucolást ne végezzen a mosogató fölött. még a morzsát is a szemetesbe!
Gondolom szifon tisztító. :))
De jó még a drágább kategóriából a Mr. Muscle ami nagyon jó
Vagy sósav.
Amúgy én bedugult kádat próbáltam Tirettel tisztítni, de semmit nem ért!